レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Letade efter en specifik produkt som var svÃ¥r att hitta i Sverige. Tcgstore var bÃ¥de billigast, men Àven extremt snabba i att skicka ivÀg. Varan var levererad hem till mig redan dagen efter. Jag h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte nyss ett par enskilda kort. Kom i tid och i bra skick. Inga problem och kommer köpa ifrÃ¥n dom troligtvis igen. Lite Ã¥t det dyrare sidan med deras enskilda kort. Lite högre Àn market men samtidig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Extremt bra jobbat! Jag köpte 18 lösa pack och en Large mysterybox! Extremt bra hits i paketen och mysteryboxen va verkligen vÀrt pengarna! Vi skrev in önskemÃ¥l dÃ¥ vi samlar hela pokedexen och dem... もっず芋る

䌁業情報

1. トレヌディング カヌド専門店
  2. コレクタヌズ ショップ
  3. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Tcgstore Àr din Pokémon & samlarkortsbutik i Sverige. Köp det bÀsta inom Pokémonkort, Yu-Gi-Oh!, One Piece, Disney Lorcana och mer hos Trading Card Game Store Sverige

4.6

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Really fast shipping, great prices and no mixture with the pull rates

Bought from TCG store twice now. Bought japanese and korean only and got a pull rate of 1/4 packs which is much luckier than i should be! Both times i got it within 2-3 days and when i wanted to cancel due to buying the wrong language than intended i got great help from customer support :D

2026幎3月18日

10/10

Då: Jag kontaktade Tcgstore eftersom jag samlar och ville ha varor i fint skick. De svarade snabbt, var vÀldigt trevliga och tog sig tid att försöka hitta varor i så bra skick som möjligt.

Nu: NÀr det inte blev helt rÀtt ordnade de en smidig retur utan diskussion. Efter det skickade de nya varor och hade dessutom letat fram exemplar i riktigt fint skick. Allt hanterades enkelt och professionellt. VÀldigt bra kundservice och bemötande!

2026幎3月6日
5぀星のうち5の評䟡

Köpte nyss ett par enskilda kort

Köpte nyss ett par enskilda kort. Kom i tid och i bra skick. Inga problem och kommer köpa ifrån dom troligtvis igen. Lite åt det dyrare sidan med deras enskilda kort. Lite högre Àn market men samtidigt så Àndras marketen 24/7 så man hinner inte förÀndra.

2026幎3月4日

Rekommenderar tcgstore.se!

Letade efter en specifik produkt som var svår att hitta i Sverige. Tcgstore var både billigast, men Àven extremt snabba i att skicka ivÀg. Varan var levererad hem till mig redan dagen efter.

Jag hade sedan en liten avvikelse i leveransen, de svarade på mitt mail inom 10 minuter och max en timme senare så hade jag en lösning på plats. Rekommenderas varmt!

2026幎3月5日
5぀星のうち5の評䟡

Har handlat hÀr vÀldigt många gånger, rekommenderar och kommer alltid göra det.

Har handlat hÀr vÀldigt många gånger, mestadels Pokémon, tack och tusen tack!
Mitt första köp någonsin va 151 boosterpacks dÀr jag fick en demi godpack med charizard som avslut, alltså wow. Enda sen dess har jag köpt några fusion strike vilket har gett mig både Top chase av Gengar och Espeon som ligger också på topplistan. Sen har jag bestÀllt evolving skies med och som sagt hits varje 2 packs va det den gången. Köpte Àven någon box av paldean fates fick bubble mew i ena boxen och den andra boxen fick jag charizard som också ligger på topp Med andra ord, tcgstore levererat mer Àn någonannanstans i både leverans, paketering och hitsen Àr ett stort plus för en sådan som mig, Pokémon lover

2026幎2月14日
5぀星のうち2の評䟡

Paketen med Pokemonkort skickades bara

Paketen med Pokemonkort skickades bara i ett kuvert och var lÀtt böjda nÀr de kom fram. Någon form av kartong runt paketen hade skyddat dem. Tappat allt vÀrde tyvÀrr.

2026幎2月11日
Tcgstore.se ロゎ

Tcgstore.se からの回答

Hej Thomas!
Tack för ditt omdöme och de ytterligare uppgifter du skickat till oss.

Jag ber om ursÀkt för att dina kort kom fram böjda. Vi skickar försÀndelser så sÀkert som möjligt givet de begrÀnsningar vi har med val av fraktmetod och storlek på kartong/bubbelkuvert. Jag tar med mig din synpunkt i att skicka dessa produkter i kartong.

Återkom till oss pÃ¥ info@tcgstore.se sÃ¥ ser vi gÀrna över ditt Àrende.

/Valter

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス