Super service! Mega snelle levering en snel reactie op mijn vraag. Ik zou hier zeker vaker bestellen en iedereen aanraden dat ook te doen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hele fijne gasten en heel betrokken. Mijn eerste bestelling zat er een haartje tussen de slab wat niet hun fout is maar zonder gedoe retour en een nieuwe toegestuurd gekregen. Na verloop nog wat gegra... もっと見る
Meedere keren bij hun gegrade altijd alles perfect verlopen. Heb ook de Centering tool gekocht wat heel goed werkt om Centering te bekijken, ook al je ergens hulp bij nodig hebt antwoorden ze super s... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Online webshop gefocust op handige, professionele Tools en hulpproducten voor het verzamelen, bewaren en graden van Pokemon en andere verzamelkaartspellen. Bekend van de Card Centering en Card Whitening Tool.
連絡先
Hertenburg 55, 2994 CA, Barendrecht, オランダ
- +31 6 29886537
- Info@tcgtools.nl
- tcgtools.nl
Alles tip top in orde
Heb de schoonmaak kit besteld bij tcg…
Heb de schoonmaak kit besteld bij tcg tools alles snel binnen gekomen plus een gratis destined rivals pack erbij Echt top service
Top lijn aan producten en zeer snelle…
Top lijn aan producten en zeer snelle verzending!
Toppers zeker een aanrader
Duidenlijk, transparant en zeer behulpzaam in het ding wat waar hun de specialist in zijn
Foutje of onduidelijkheid. Ik weet het niet
Ik heb zeker hele mooie producten gekregen, alleen heb ik misschien zelf een fout gemaakt. Ik had verwacht dat ik een box kocht waarin dus de 151 japanse pokemonkaarten box zat die was gesealed. Alleen bleek dat niet zo te zijn
Perfect centering tool
The tool I ordered does the job perfectly. Very clear and precise. Thanks!
Geweldige producten
Geweldige producten. Geweldige kwaliteit. Sneller levering. Gepassioneerde mensen achter het bedrijf
Top team zeker voor herhaling vatbaar👍🏽
Kwaliteit!
Super kwaliteit producten en mooie website. Alles wat nodig is om waarde uit je kaarten te halen!
Nette afhandeling en duidelijk proces!
Top service!
Eerste bestelling nooit aangekregen terwijl het postbedrijf wel als aangekomen gemarkeerd had. Na hierover contact te zoeken kreeg ik meteen te horen dat ze de bestelling opnieuw zouden versturen zonder hier verder moeilijk over te doen. 2de keer goede en dus zeer tevreden over de service!
Geweldig!
Geweldig!. Precies wat ik nodig had. Super vriendelijk en professioneel geholpen door TcgTools!.
Goed spul om je kaarten mee te…
Goed spul om je kaarten mee te controleren!
Kwaliteit is sollid!
Fijne en duurzame tools!
Bedankt voor snelle en betrouwbare…
Bedankt voor snelle en betrouwbare service. Producten zijn van goede kwaliteit en voldoen aan verwachtingen. Zeker een aanrader. Tot gauw!
No free shipping as quoted
They say multiple times, free shipping in the Netherland's above 25€, but still charged shipping costs.

Tcgtools からの回答
Trustpilot エクスペリエンス