Fantastisk online coach
Dyktig coach som er på og som veileder, tilpasser og tilrettelegger ut i fra hvor du er! Så takknemlig for den pushen jeg har fått i riktig retning.
Team Repocalypse er et coachingteam for deg som er lei av halvhjertede forsÞk, og som vil ha ekte resultater â bÃ¥de fysisk og mentalt. Vi hjelper deg Ã¥ gÃ¥ fra frustrert til fokusert, og bygger en kropp og livsstil som tÃ¥ler trÞkk. Vi tilbyr personlig tilpassede coachingpakker som kombinerer treningsplan, kosthold, ukentlig innsjekk og tett oppfÞlging â alt samlet i én app. Enten du vil komme i form, stille i konkurranse eller bare bli den beste versjonen av deg selv, stÃ¥r vi klare. Du fÃ¥r: Skreddersydd treningsprogram og kostholdsplan Ukentlig oppfÞlging og justeringer 1:1 kontakt med coach Mental stÞtte og struktur i hverdagen VideomÞter og tilgang til alt i én brukervennlig app Bak Team Repocalypse stÃ¥r coach Mathias Andreassen, med en lidenskap for Ã¥ hjelpe folk Ã¥ bryte gamle mÞnstre og bygge bÃ¥de fysikk og mental rÃ¥skap. Dette er for deg som er klar for Ã¥ legge ned jobben â rep for rep. ð Vi tilbyr coachingpakker fra 3 til 12 mÃ¥neder â med mulighet for delbetaling via Klarna. ð Er du klar til Ã¥ slutte Ã¥ vÊre gjennomsnittlig? Book en gratis og uforpliktende samtale via teamrepocalypse.no
ãã«ãŠã§ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Utrolig dyktige coacher, kjempe fornÞyd!
Beste coach og Team ð€© alltid gode rÃ¥d og tips, gir Êrlig tilbakemeldinger for at du skal bli den beste utgaven av deg selv. Er utrolig dyktig og dedikert pÃ¥ det de driver med innen coaching, trening og mat. Og herregud for noen digge retter. Uten dette teamet hadde jeg ikke vÊrt der jeg er i dag sÃ¥ anbefales pÃ¥ det sterkeste ðª
Bra coach, med mye motivasjon! Og flink og helt sykt mye digg matð
Coach som virkelig er pÃ¥ ballen for Ã¥ hjelpe deg med Ã¥ nÃ¥ dine mÃ¥l. Heier pÃ¥ deg uansett smÃ¥ eller store milepÊler. Gir deg Êrlige og gode tilbakemeldinger, samtidig som han kan Ã¥ pushe deg til Ã¥ fÃ¥ til det lille ekstra bare med gode ord. Jeg er super fornÞyd og kommer aldri til Ã¥ bytte team, anbefales pÃ¥ det sterkeste ðªðŒ prisene er noe av det beste jeg har sett og her fÃ¥r du virkelig mer en det du betaler for ðªðŒð¥ sÃ¥ er du ute etter en coach som virkelig er der for deg og stÞtter deg mot ditt mÃ¥l sÃ¥ anbefaler jeg virkelig Ã¥ ta kontakt.
Gode og utfyllende tilbakemeldinger og gode tips når man trengte det