TeamShirts Belgium レビュヌ

2,868
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

ProblÚme c’est que Teamshirts a raté la date de livraison promis, tellement que le colis n’est jamais arrivé. AprÚs un premier contact avec le support, un courriel automatique est reçu. Un second cour... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Veel te late levering waardoor we de kinderen hun afscheidscadeau niet konden geven en we last-minute nog op zoek moesten naar iets anders. Ik koop nooit meer bij jullie.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mooie kwaliteit van druk. Wel een groot verschil tussen gewone kwaliteit en biokatoen T-shirt. Ik weet nu beter wat ik volgende keer wel/niet zal bestellen. Sommige kleuren werden enkel per titel wee... もっず芋る

䌁業情報

1. オリゞナルプリントグッズ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

TeamShirts zorgt ervoor dat verschillende groepen snel en eenvoudig kleding kunnen vormgeven, zodat jullie het teamgevoel aan de buitenwereld kunnen laten zien en jullie de gemeenschappelijke ervaringen een gezicht geven. Sinds het voorjaar van 2014 ontwikkelen wij als een aparte divisie van Spreadshirt-Gruppe een online-aanbod dat het de verantwoordelijken zo gemakkelijk mogelijk wil maken om originele, uniforme kleding voor het team te ontwerpen - of het nu sportief, zakelijk of voor privé is.

圓該䌁業による蚘述

Aantrekkelijke kortingen
Meer kopen, meer besparen. Ontvang tot wel 60% korting, afhankelijk van de inhoud van jouw winkelwagen.
Gratis verzending
Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.
30 dagen retour
Komen de producten niet overeen met jouw ideeën, nemen wij ze terug - voor 30 dagen.

連絡先

(2,868)

過去12か月のレビュヌ数: 278ä»¶

レビュヌを曞く

Fout gemaakt & perfect rechgezet

Ze hadden een foutje gemaakt bij onze bestelling - 2 shirts met gepersonaliseerde print besteld en betaald, bij ontvangst slechts 1 shirt in een onbeschadigde verpakking... Is fout- en kosteloos rechtgezet want je kan daarmee 'sjoemelen' als klant.
Bedrijf levert niet enkel kwaliteit maar neemt ook verantwoordelijkheid als het eens foutloopt.
Aanrader!!

2026幎6月19日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち2の評䟡

Maat te groot

De bedrukking was goed maar de maten zijn veel te groot. Ik heb altijd een M en deze is gigantisch.

2026幎6月9日

Beste MV,
Dank u wel voor uw bericht.
Het spijt ons te horen dat de maat van het artikel niet naar wens is - uiteraard staan wij klaar om u hierbij te helpen, bijvoorbeeld door een kleinere maat als vervanging te sturen. Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd met een link om een online claim in te dienen - zou u alstublieft uw mailbox kunnen controleren?
Ter informatie, op onze website bieden wij maattabellen aan waarmee u de maten van onze artikelen kunt vergelijken voordat u een bestelling plaatst - dit kan handig zijn voor een volgende keer.
Als u nog vragen heeft, horen wij dat graag.

Claire - Teamshirts Service

Mooie kwaliteit van druk

Sommige kleuren werden enkel per titel weergegeven, en kregen een ‘wit’ label. Dat was verwarrend op de website en daarom heb ik sommige combinaties niet durven bestellen. Maar prijs-kwaliteit ben ik zeer tevreden en de kans is groot dat ik opnieuw bij hen zal bestellen.

2026幎6月8日

Super goed gedaan

Super goed gedaan! De truien vallen wel zeer groot, dus misschien dat Best erbij schrijven :)

2026幎5月26日

Beste Flavie,
Hartelijk dank voor je positieve feedback over je bestelling! 😊
Ik heb het productbeschrijving nog eens nagekeken en inderdaad, het model is "relaxed fit", wat betekent dat het iets ruimer valt dan normaal. Het spijt me als dit niet helemaal duidelijk was.
We staan uiteraard klaar om je verder te helpen mocht je nog vragen hebben. Bedankt voor je vertrouwen in ons.
Claire - Teamshirts Service

5぀星のうち3の評䟡

Il est de bonne qualité mais l écriture n est pas bien centré

Il est de bonne qualité. Mais l écriture n est pas bien centré
Dommage...

2026幎5月21日

TeamShirts Belgium からの回答

Bonjour Pasquale, merci pour votre avis.

Nous sommes désolés que l'impression ne soit pas bien centrée.

Nous vous contacterons par e-mail afin de vous aider à résoudre ce problÚme.

Cordialement,
Nina de TeamShirts

5぀星のうち3の評䟡

Réalité fort différente de la visualisation à l'écran

Je suis déçu par la différence de contraste entre la visualisation sur écran et la réalité. Je sais que ça ne peut pas correspondre à 100% mais le t-shirt est beaucoup plus fluo que sur l'écran, et du coup le logo en blanc ne ressort pas du tout. J'ai hésité à refuser la commande, mais je n'aime pas le gaspillage. Je pense qu'il y a matiÚre à amélioration sur ce point !

2026幎5月18日

TeamShirts Belgium からの回答

Bonjour Olivier, merci pour votre retour.

Nous sommes désolés que la couleur du t-shirt ne corresponde pas à la visualisation à l'écran.

Nous vous contactons par e-mail afin de vous proposer une solution adaptée.

N'hésitez pas à nous écrire pour toute question supplémentaire.

Cordialement,
Nina de TeamShirts