Har kÞbt en iPhone 13 for et Ã¥r siden som nu ikke virker. Med 2 Ã¥rs garanti og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem. Deres telefon nummer siger svareren dette nummer virker ikke mere. Havde ell... ãã£ãšèŠã
KÞbte en iPad pro tideligere pÃ¥ Ã¥ret, her i start december var batteriet helt defekt og den kunne ikke holde strÞm selv om den sad i opladeren. Kontaktede tech24 og der blev fixet et nyt batteri... ãã£ãšèŠã
Bestille fredag morgen og modtog varen lÞrdag. KÞbte en brugt iPhone standen blev betegnet som â meget flot stand â , telefonen er stort set som ny ! Derudover havde tech24 absolut bedste pris... ãã£ãšèŠã
Jeg sÃ¥ mange positive anmeldelser pÃ¥ firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg kÞbte en IPAD Pro 10,5 i bÊredygtig tilstand... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÊmpe udvalg af brugte iPhones og iPads. Over 200.000 forskellige mobilcovers på lager. Stort sortiment af beskyttelsesglas, powerbanks, kabler, bilholder m.m. Eget vÊrksted og tilbyder reparationer af smartphones og tablets med 24 måneders garanti. Danmarks måske bedste priser.
BlangstedgÃ¥rdsvej 1, 5220, Odense SÃ, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@tech24.dk
- tech24.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk oplevelse
Super god service og levering dagen efter. FÃ¥r top karakter her fra.
Pakken blev leveret hurtigt
Pakken blev leveret hurtigt.
De havde ikke den farve jeg bestilte, men sÃ¥ ringede de for at hÞre om jeg ville have mit ur i en anden farve, det er god service ð
De kan noget sÊrligt
Jeg så mange positive anmeldelser på firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg kÞbte en IPAD Pro 10,5 i bÊredygtig tilstand, men må sige, at bortset fra små ridser/buler bagpå, er den i perfekt tilstand. Kan kun sige godt om Tech 24
Super service
KÞbte en iPhone 12 til min datter i januar, efter en opdatering virkede den ikke lÊngere, har så i dag vÊret forbi og få den ombyttet, super hurtigt og nemt! SÞd og meget venlig betjening(det var der for Þvrigt også da vi kÞbte den:-))
Det var et mÞg produkt i solgte !
Det var et mÞg produkt i solgte !! Aldrig igen bliver der handlet god jer

super fantastisk kundeservice
super fantastisk kundeservice, og så selv om der var sket en misforståel i forsendelsen blev det bare rettet med det samme uden problemer.
God og hurtig ordrebehandling.
best customer service trusted shop
jeg havde en god oplevse da jeg kÞbteâŠ
jeg havde en god oplevse da jeg kÞbte en mobil ved jer
Perfekt service.
KÞbte en iPhone pro brugt pakke, hentede selv ude v ham . Super service og behagelig sÊlger, havde en mindre defekt som omgÃ¥ende blev udbedret efter weekendenð perfekt service.vh Michael.
Tech24 har en en gennemskueligâŠ
Tech24 har en en gennemskuelig hjemmeside; chatfunktionen fungerede godt, de svarede på spÞrgsmålene og sendte produktet hurtigt.
God oplevelse at få en tlf
God oplevelse at få en tlf. Leveret som nÊsten hel ny, uden ridser og skrammer, som aftalt. Og levering dagen efter den er bestilt. Det er god service

Samsung Galaxy A40 screen replacement
Samsung Galaxy A40 screen replacement. After screen change there were some issues, but got another free screen replacement without any questions the next day. Now everything works perfectly. Respond fast on e-mails and calls.

Tech24.dk ããã®åç
Jeg har i lang tid sÞgt efter denâŠ
Jeg har i lang tid sÞgt efter den rigtige iPad til min datter og fald så på facebook over en reklame for det her firma. TÊnkte fÞrst at man ikke skal hoppe på de der reklamer hvor det lyder for godt til at vÊre sandt, men efterhånden som min datters fÞdselsdag rykkede nÊrmere var jeg helt desperat efter at jeg bare måtte finde noget. De fleste firmaer jeg kontaktede vidste ikke rigtig noget, de kunne alle lige sende et link, så kunne jeg selv lÊse. Men jeg var på bar bund, nybegynder, og havde brug for en voksen der tog mig i hånden. Så jeg gik fÞrst på Trustpilot og så at dem her fik gode anmeldelser, de svarede også ret hurtigt på deres facebook opslag, de tog straks telefonen da jeg ringede og sendte billeder af de produkter de mente matchede mine behov. De lyttede og vejledte så jeg virkelig fÞlte mig overbevist om hvad jeg skulle bruge og en handel kom ret hurtigt i stand. Faktisk en rigtig god handel har jeg fået fortalt efterfÞlgende. I dag modtager jeg så den fineste iPad Pro 10.5 med 256gb i helt nyt cover, opdateret til den nyeste version, med sprit nyt ladesÊt, forsvarligt pakket og sendt til mig. Standen er bedre end forventet til prisen.
Jeg er bare glad med ekstra glad på.
Tusinde tak til Tech24 for en fremragende service. I er pisse seje â€ïž

Tech24.dk ããã®åç
Umiddelbart er det en rigtig godâŠ
Umiddelbart er det en rigtig god oplevelse - vi har endnu ikke taget ipad i brug andet end opstart men den ser fin ud og virker til at hente apps og sådan.
Selve bestilling og levering gik lynhurtigt og vi havde den i hÊnderne dagen efter bestilling.