レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har kÞbt en iPhone 13 for et Ã¥r siden som nu ikke virker. Med 2 Ã¥rs garanti og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem. Deres telefon nummer siger svareren dette nummer virker ikke mere. Havde ell... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÞbte en iPad pro tideligere pÃ¥ Ã¥ret, her i start december var batteriet helt defekt og den kunne ikke holde strÞm selv om den sad i opladeren. Kontaktede tech24 og der blev fixet et nyt batteri... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestille fredag morgen og modtog varen lÞrdag. KÞbte en brugt iPhone standen blev betegnet som “ meget flot stand “ , telefonen er stort set som ny ! Derudover havde tech24 absolut bedste pris... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg sÃ¥ mange positive anmeldelser pÃ¥ firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg kÞbte en IPAD Pro 10,5 i bÊredygtig tilstand... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

KÊmpe udvalg af brugte iPhones og iPads. Over 200.000 forskellige mobilcovers på lager. Stort sortiment af beskyttelsesglas, powerbanks, kabler, bilholder m.m. Eget vÊrksted og tilbyder reparationer af smartphones og tablets med 24 måneders garanti. Danmarks måske bedste priser.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service og hurtig levering

Jeg bestilte en iPad mini og allerede nÊste dag var den klar til afhentning.
Jeg havde kÞbt en hurtiglader ved siden af.
Da jeg åbnede pakken var iPad stikket ikke dansk. Jeg kontaktede tech24 igen. Det var en fejl- de plejer at lÊgge en gratis hurtiglader med. Jeg kunne få pengene for hurtigladeren retur, eller en ekstra. Jeg valgte en ekstra og fik desuden en ekstra ledning gratis med. Den kom så dagen efter. Virkelig fin service.

2023幎8月31日
5぀星のうち5の評䟡

Super service og flot telefon

KÞbte en telefon “som ny” og eet var den. Et lille bitte hak som man nÊsten ikke kunne se. Og jeg har cover pÃ¥ sÃ¥ man kan slet ikke se det. KÞrte ud og sÃ¥ telefonen efter aftale og var super tilfreds. TilkÞbte pakken med cover osv og fik sat skÊrmbeskyttelse pÃ¥ gratis. Anbefaler klart tech24.dk. Super service

2023幎8月27日
5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god kundeservice og hurtig

Virkelig god kundeservice og hurtig levering.
Jeg bestilte en brugt iPad, som desvÊrre ikke var pÃ¥ lager, men Tech24 sendte en sms med det samme, og spurgte om det var ok de sendte en anden en som var i bedre stand. Her dagen efter har jeg lige modtaget den, og den virker upÃ¥klageligt og er sÃ¥ god som ny! KÊmpe anbefaling herfra 😀

2023幎8月31日
自発的なレビュヌ

Super god service!

Super god service!
Kundeservicen var suverÊn pg personlig og de hjalp mig med at vÊlge et Apple Watch og besvare mine spÞrgsmål: billigste brugte på markedet. De sendte billeder af deres lager, og plukkede det ur med 100% batteri levetid til mig. De gav mig sågar en gratis rem med og var super sÞde og behagelige at snakke med. Jeg er yderst tilfreds. Hurtig levering. Ses sjÊldent at man får så god en behandling.

2023幎8月18日
自発的なレビュヌ