Har kÞbt en iPhone 13 for et Ã¥r siden som nu ikke virker. Med 2 Ã¥rs garanti og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem. Deres telefon nummer siger svareren dette nummer virker ikke mere. Havde ell... ãã£ãšèŠã
KÞbte en iPad pro tideligere pÃ¥ Ã¥ret, her i start december var batteriet helt defekt og den kunne ikke holde strÞm selv om den sad i opladeren. Kontaktede tech24 og der blev fixet et nyt batteri... ãã£ãšèŠã
Bestille fredag morgen og modtog varen lÞrdag. KÞbte en brugt iPhone standen blev betegnet som â meget flot stand â , telefonen er stort set som ny ! Derudover havde tech24 absolut bedste pris... ãã£ãšèŠã
Jeg sÃ¥ mange positive anmeldelser pÃ¥ firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg kÞbte en IPAD Pro 10,5 i bÊredygtig tilstand... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÊmpe udvalg af brugte iPhones og iPads. Over 200.000 forskellige mobilcovers på lager. Stort sortiment af beskyttelsesglas, powerbanks, kabler, bilholder m.m. Eget vÊrksted og tilbyder reparationer af smartphones og tablets med 24 måneders garanti. Danmarks måske bedste priser.
BlangstedgÃ¥rdsvej 1, 5220, Odense SÃ, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@tech24.dk
- tech24.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig levering ringe ind et par dageâŠ
Hurtig levering ringe ind et par dage efter med et spÞrgsmål hurtig svar så jo
Hurtig ekspedition og telefonen levedeâŠ
Hurtig ekspedition og telefonen levede op til beskrivelsen
Super hurtigt
Super hurtigt, og super flot telefon, som livet i annoncen. Ikke sidste gang jeg handler her ðð»ðð»
Telefonen var i meget flot stand
Telefonen var i meget flot stand. Fair priser og meget hurtig levering.
Super god service!!
KÞbte en iPhone X i god stand. Telefonen modtog jeg allerede dagen efter, den var som ny, ikke en ridse at se. Da telefonen skulle sendes til min datter, der er udenlands tilbÞd sÊlgeren at kÞre et ekstra check på telefonen, for at vÊre 100% sikker på, at den ikke var fejlbehÊftet. Super god service. Det er iÞvrigt 2. gang, jeg handler hér og fÞrste gang havde jeg samme positive oplevelse.
Mine bedste anbefalinger til. Tech24.
Fantastisk virksomhed
Kanon kundeservice - hurtig levering og en vare, der fuldt ud lever op til mine forventninger.
Fantastisk service og gode produkterâŠ
Fantastisk service og gode produkter til en billig pris.
Vi kÞbte en IPhone 12 i âmeget god standâ og der er ikke en ridse at se da vi modtog telefonen.
Hurtig levering. Kan klart anbefales ðð»
Alt var lige som det skulle vÊre!
God pris, hurtig levering og et produkt som virkelig var i god stand. Jeg kunne lige sÃ¥ godt have kÞbt en ny telefon - har bare lige sparet en masse penge ð
Hurtig og nem
i for 5 stjerner fra mig
Wauuuu
Bestilte ny â brugt â telefon om torsdagen, fredag aften var den klar til afhentning. Wauuuuu siger jeg bare. Meget meget flot â brugt â mobil . Panserglas monteret samt en lille hilsen i pakken . Jeg er en meget tilfreds kunde og anbefaler gerne til andre interesseret som tÊnker i nyt/ brugt
Super hurtig levring og meget flotâŠ
Super hurtig levring og meget flot brugt mobil.
Apple Watch rem
Apple Watch rem. Apple ultra
KÞbte en Apple Watch Ultra rem i sort. En alpine rem i sort som havde en lille fejl jeg ikke var tilfreds med. Lader til at jeg har vÊret mere end uheldig.
Sådan noget giver ikke 5 stjerner men det kan en proaktiv kundeservice Êndre på.
Hurtig proaktiv respons fra dem og en super effektiv lÞsning gÞr mig meget tilfreds.
Meget meget tilfreds med mit kÞb hos Tech24
Hurtig levering. Meget flot stand af telefon. Kan nÊrmest ikke se den er brugt. Tak for en god oplevelse Tech24.dk.
Hurtig og professionel
Fantastisk kÞb og rigtig god serviceðâŠ
Fantastisk kÞb og rigtig god serviceð âïžâïžâïžâïžâïž
Da jeg ved et andet firma havde oplevet meget ringe batteri i procent pÃ¥ en Iphone brugt men i fremragende stand. ForhÞrte jeg mig hos Tech24 hvad deres bedst brugte iphone 13 mini havde af procent batteri. Aftalte at jeg lavede en bestilling og han ville tjekke batteri. Han ringede kort efter og fortalte at telefonen havde 100 procent og tilbÞd samtidig at pÃ¥sÊtte det beskyttelsesglas jeg ogsÃ¥ havde bestilt. Kl 15 dagen efter lÃ¥ min iphone til afhentning i pakkeshop kun 24 timer efter kÞb. Meget meget flot telefon, ikke en ridse og batteri 100 procent. Tilmed havde de skrevet en hÃ¥ndskrevet besked til mig og lagt en lille gave i form at et cover. Det er fantastisk service og I fortjener langt mere end 5 stjernerð€©
Jeg er meget tilfreds med mit kÞbâŠ
Jeg er meget tilfreds med mit kÞb virker ubeklagelig ð
Perfekt !
Bestille fredag morgen og modtog varen lÞrdag.
Derudover havde tech24 absolut bedste pris blandt de forretninger der sÊlger brugte iPhones,
TilkÞbte beskyttelse til glasset , dette var påsat ved modtagelsen.