レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god og kompetent hjÊlp til min pc. Kan kun anbefales og får jeg problem med teknikken igen, kommer jeg med garanti tilbage.

5぀星のうち5の評䟡

Butikken fortjener fem stjÊrne! Jeg er meget tilfreds med service, kvalitet af reparationer, priser, salg, 3 Ã¥rs garantie ved kÞb af elektronik, og selvfÞlgelig atmosfera i butikken. Venlighed er de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Udskiftning af ladeport og tillÊg af arbejdsopgave med skift af batteri efter et stykke tid. UdfÞrt pÃ¥ en Samsung S22 Ultra. Arbejdet udfÞrt pÃ¥ rekord... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話修理店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. 携垯電話販売店
  4. パ゜コン修理サヌビス
  5. パ゜コン ショップ
  6. 電子機噚修理店

圓該䌁業による蚘述

Her vil vi sÊtte fokus på at holde liv i vores alles elektronik. Det er så simpelt et formål men stadig kan det have så kÊmpe stor indflydelse. Der er alt for meget elektronik der ikke bliver genbrugt eller istandsat til at bliver brugt igen. Vores mission er at Holder liv i elektroniken. - Reparation af smartphones, tablets og computere. - Salg af brugt elektronik med garanti.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

God oplevelse hos TechDoktoren

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos TechDoktoren. Jeg fik skiftet batteri på min MacBook Pro til en fornuftig pris og ganske hurtigt. Ekspedienten var flink og imÞdekommende, og de virkede generelt meget professionelle. Jeg kunne sagtens finde på at komme igen en anden gang.

2025幎12月4日

Jeg kom ind spontant

Jeg kom ind spontant, for at hÞre om de ville lave min computer, som var en hastesag. Og de gik i gang med det samme, og fortalte hvad de potentielt troede var problemet og hvis der skulle opstå noget andet, når de åbnet op for computeren ville de selvfÞlgelig ringe. Virkelig virkelig god service og sÞde.

2025幎11月28日

Super god service

Super god service. Fik skiftet mit batteri til en MacAir. Havde batteriet på lager i butikken og skiftede på 20 min. Til en meget rimelig pris. Alt fungere perfekt.
Kan klart anbefale.
Var i en Apple butik inden der hellere ville sÊlge mig en ny Pc(min er 7 år gammel men min hustru har en der er 11 år gammel som forsat fungere perfekt) Jeg kunne også skifte batteriet men der kunne vÊre op til 2 ugers ventetid og prisen 50% dyrere.

2025幎11月10日

Alt spiller!

Jeg har lige kÞbt en computer hos TechDoktoren og jeg kan kun give dem min aller varmeste anbefaling! Det er virkelig service og kvalitet i topklasse!

2025幎10月25日

Super service

De fik data ud af min defekte Macbook, jeg havde fÞrst inden prÞvet et anden firma, et af de stÞrre på market, de kunne ikke, derefter tog jeg kontakt til Techdoktor, de kunne, super mange tak, kan varmt anbefales
Jeg har sener også afleveret en anden Macbook, den fik de ordnet så den idag virker perfekt.

2025幎9月11日

FuldstÊndig fantastisk service!

Hold nu op hvor skal man lede lÊnge efter så sublim en service. Havde akut brug for hjÊlp på en lÞrdag til nyt batteri til min MacBook.
Amer var utrolig informativ og serviceminded. Han skiftede mit batteri på kun 15 min.
Dette bliver mit absolutte go-to-sted når behovet opstår en anden gang.
De får mine varmeste anbefalinger.

2025幎9月13日
5぀星のうち5の評䟡

Forrygende service og styr på tingene

Helt forrygende service på alle parametre. Jeg skulle have skiftet mit batteri i min MacBook Air, og det hastede endda, da jeg havde en eksamen foran mig. Jeg ringede ned til TechDoktoren en lÞrdag morgen, hvor Bastian tog telefonen. Han sagde, at jeg bare skulle komme ned med computeren med det samme, og så ville han kigge på det, selvom jeg ikke havde booket en tid. Han skiftede batteriet på under 30 minutter og var endda så venlig at rengÞre computeren. Oplevelsen kunne ikke have vÊret bedre. Hvis du skal have repareret din computer eller telefon, kan du trygt vÊlge det her sted.

2025幎8月2日

Nyt batteri til IPhone 12 Pro

Det er nu 2. gang jeg har brugt TechDoktoren og igen blevet meget tilfreds.

Denne gang var det nyt batteri til min IPhone 12 Pro.

Jeg havde checket priser og de var meget konkurrencedygtige.

Blev rådgivet proft og fik bekrÊftet at det ville blive markant bedre med nyt batteri, da mit batteri lå under 80% grÊnsen.

Baseret på rådgivning valgte jeg det billige ikke-original alternativ som ville give mig samme ydelse.

Det skal slutteligt nÊvnes at det tog under en time at få batteriet skiftet.

Jeg kan igen varmt anbefale TechDoktoren 😊👍

2025幎7月31日

Bastian var helt fantastisk

Bastian var helt fantastisk. Han var i lÞbende kontakt med mig skriftligt under under hele processen og fik reddet indholdet af den bÊrbare computer. Jeg fik god vejledning efterfÞlgende.

2025幎7月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス