TelecomHunter レビュヌ

1,652
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De eerder bestelde headset bleek toch niet de juiste. Zonder problemen opgelost, andere geadviseerd en snel opgestuurd. Retourzenden ook geen probleem. Makkelijk telefonisch te benaderen.

5぀星のうち5の評䟡

Headset besteld. Dongeltje schijnt niet goed te werken vanuit de fabrikant. Super geholpen door Steven en Paul!!! Heel erg meedenkend naar een oplossing. Kosteloos hebben ze een nieuwe/andere dongel o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Maakt zijn naam vlot te leveren waar. Donderdag morgen besteld en betaald, vrijdagmiddag voor 17:00 uur geleverd. Goed product en aangenaam geprijsd. Zeer tevreden, klantenservice goed bereikbaar en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij het leveren van de aangekochte kantoortelefoons ontving ik het pakket zonder ethernetkabels. Deze stonden wel op de website vermeld. Nadat ik hen had gemaild, kreeg ik de volgende dag meteen excus... もっず芋る

䌁業情報

1. 通信機噚提䟛業者
  2. AV 機噚提䟛業者
  3. ビデオ䌚議装眮提䟛業者

TelecomHunter に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TelecomHunter levert al ruim 10 jaar Zakelijke Telecom apparatuur aan bedrijven in binnen en buitenland. Dit doen wij vanuit ons centrale hoofdkantoor in Harderwijk. Sinds begin 2020 beschikken wij over een Experience Center waar u de diverse oplossingen in het echt kunt ervaren. Fysiek op locatie of virtueel via Zoom of Teams. Wij zijn meer dan alleen een webshop. U bent van harte welkom!

TELECOMHUNTER STAAT VOOR:

•    5 sterren service

•    Grote eigen voorraad

•    Gratis verzending

•    Levering op factuur

•    Een objectief advies

Wij zijn TelecomHunter

圓該䌁業による蚘述

Bekijk onze video's op ons YouTube-kanaal
Advies of offerte op maat? We zoeken graag de beste oplossing voor jou!

De vijfsterren service van TelecomHunter:

Grote voorraden, snelle levering, geen verzendkosten!

TelecomHunter levert kostenloos en razendsnel uit eigen magazijn. Indien op voorraad voor 17:00 besteld, morgen in huis!

連絡先

(1,652)

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Dat is nu service !

Problemen met een headset. Samen gekeken naar het mogelijke defect. Vervolgens een nieuwe headset toegestuurd gekregen. Telecom Hunter is goed geprijsd en TOP in haar service. BEDANKT!

2023幎1月10日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Op voorraad, volgende dag geleverd

Bestelling makkelijk en toen artikel op voorraad was, was de levering binnen een dag.
Eerder was bestelling niet op voorraad en vroeg ik een update aan. Niet gekregen.

2022幎12月21日
TelecomHunter ロゎ

TelecomHunter からの回答

Goedemiddag,

Dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel bij u is afgeleverd. Wij zullen intern nagaan hoe het eerdere contact is verlopen aangezien wij geen mailcorrespondentie hebben kunnen terugvinden. Desalniettemin willen wij u hartelijk danken voor uw bestelling en graag tot ziens!

Team TelecomHunter

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle levering voor een prima

Zeer snelle levering voor een prima prijs. Het product is wat je mag verwachten van Logitech.

2022幎11月28日
TelecomHunter ロゎ

TelecomHunter からの回答

Goedendag en hartelijk dank voor uw review!

Wij mogen u feliciteren met de winactie van de Plantronics BackBeat GO 410 Headset!

De Plantronics headset wordt vandaag aan u verzonden. Wij wensen u veel plezier met uw prijs.

Team TelecomHunter

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス