De eerder bestelde headset bleek toch niet de juiste. Zonder problemen opgelost, andere geadviseerd en snel opgestuurd. Retourzenden ook geen probleem. Makkelijk telefonisch te benaderen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Headset besteld. Dongeltje schijnt niet goed te werken vanuit de fabrikant. Super geholpen door Steven en Paul!!! Heel erg meedenkend naar een oplossing. Kosteloos hebben ze een nieuwe/andere dongel o... ãã£ãšèŠã
Maakt zijn naam vlot te leveren waar. Donderdag morgen besteld en betaald, vrijdagmiddag voor 17:00 uur geleverd. Goed product en aangenaam geprijsd. Zeer tevreden, klantenservice goed bereikbaar en... ãã£ãšèŠã
Bij het leveren van de aangekochte kantoortelefoons ontving ik het pakket zonder ethernetkabels. Deze stonden wel op de website vermeld. Nadat ik hen had gemaild, kreeg ik de volgende dag meteen excus... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
TelecomHunter ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TelecomHunter levert al ruim 10 jaar Zakelijke Telecom apparatuur aan bedrijven in binnen en buitenland. Dit doen wij vanuit ons centrale hoofdkantoor in Harderwijk. Sinds begin 2020 beschikken wij over een Experience Center waar u de diverse oplossingen in het echt kunt ervaren. Fysiek op locatie of virtueel via Zoom of Teams. Wij zijn meer dan alleen een webshop. U bent van harte welkom!
TELECOMHUNTER STAAT VOOR:
⢠Een objectief advies
Wij zijn TelecomHunter
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Bekijk onze video's op ons YouTube-kanaal
- Advies of offerte op maat? We zoeken graag de beste oplossing voor jou!
De vijfsterren service van TelecomHunter:
Grote voorraden, snelle levering, geen verzendkosten!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alles liep zoals afgesproken
Service is goed en snel
Snelle levering en goede service. TelecomHunter is een aanrader.
Snel en goed!
Snelle levering, duidelijke communicatie, verwachtingen meer dan waargemaakt.
Goed telefonisch advies en snelleâŠ
Goed telefonisch advies en snelle levering. Goede prijsstelling
Snelle levering headset
Snelle levering, factuur per omgaande op de mail, alles super soepel geregeld!
snelle levering en ook goed telefonischâŠ
snelle levering en ook goed telefonisch contact. Daarbij de juiste oplossing aangeboden.
Goede prijs kwaliteit & snelle levering!âŠ
Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering!
Snel geleverd
Snel geleverd, factuur in het juiste mailadres en duidelijke communicatie over ontvangst bestelling en verzending.
Snelle afhandeling van een probleem
Snelle afhandeling van een probleem. Met een goede resultaat
Snel geleverd
Behulpzaam en snelle service
Super service! Aanrader!
Webcam besteld en na installatieproblemen heeft TelecomHunter onmiddellijk aangeboden om het toestel te vervangen. Perfect verlopen en het nieuwe toestel werkt inderdaad probleemloos.
Absoluut aan te bevelen zonder aarzelen. In het verleden nog al aankopen gedaan en prima verlopen. Do zo voort TelecomHunter!
Informatie en snelle correct levering
Eerst even met Telecom Hunter gebeld voor informatie over de te bestellen headset; netjes te wordt gestaan en uitleg gekregen.
De headset besteld en deze werd netjes binnen de gestelde tijd (volgende dag) geleverd.
De headset voldoet prima.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ