レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende en snelle levering! Helaas bleven er toch wat luchtbelletjes onder het telefoonglaasje na plaatsing! Toen klantenservice gebeld en kreeg een heel aardige medewerker aan de lijn en zonde... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Screenprotector gebarsten

Screenprotector geïnstalleerd op nieuwe telefoon, maar na 1 kleine val is de onderkant gebarsten. Reactie van Telefoonglaasje was dat dit kan gebeuren. Vertrouwen in eigen product ontbreekt, ook de aangeboden ‘compensatie’ was ronduit beledigend.

2023幎5月15日

Geen goede service

Geen goede service. Na 2 dagen had ik al een barst in mijn scherm. Contact opgenomen en zeggen ze dat het mijn eigen fout is
 als de telefoon bijna niet gebruikt wordt is het wel heel knap dat die barst er nu al in zit.

2023幎1月12日
5぀星のうち1の評䟡

Spammail

Meer dan twee jaar geleden iets gekocht en al honderd keer op de unsuscribe knop gedrukt onderaan hun spammail. Blijf mail ontvangen. Rete irritant.

2022幎12月18日
5぀星のうち5の評䟡

Had perongeluk de verkeerde besteld

Had perongeluk de verkeerde besteld, en kreeg kosteloos de goede na de tijd opgestuurd, wat een top service

2022幎9月12日

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier van je product en hopelijk tot ziens in onze webshop.

5぀星のうち3の評䟡

Nuloperatie

Update:
Na het lezen van deze review heeft het bedrijf contact met me opgenomen, nieuwe screenprotector gekregen net als mijn geld terug.
Jammer genoeg kwam de screenprotector wederom na een uur los.

2022幎8月1日

Beste Alex,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we lossen dit altijd netjes voor je op. Waar het in dit geval mis is gegaan, gaan we direct uitzoeken. Onze excuses hiervoor.

Ondertussen hebben we contact met je opgenomen via de mail. We willen de situatie graag direct voor je rechtzetten. Om die rede hebben we je aangeboden om kosteloos een nieuw exemplaar en het aankoopbedrag retour te ontvangen. Graag horen we van je of je dit een gepaste oplossing vind.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen snel van je te horen.

5぀星のうち4の評䟡

Slechte kwaliteit, maar goed opgelost

Er zat geen beschermfolie op de plakzijde van de ipad screenprotector. Daardoor was deze zijde al behoorlijk besmeurd en niet bruikbaar.

Het betreft order 376625.
Inmiddels het artikel al geretourneerd op eigen kosten.

Ondanks bovenstaande moet ik zeggen dat het probleem snel en coulant is opgelost door telefoonglaasje.nl
Daarom alsnog een goede beoordeling gegeven.

2022幎7月30日

Goedemorgen Trabby66,

Wat vervelend dat je screenprotector niet voorzien was van een beschermfolie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor.

In ons systeem kan ik zo gauw geen correspondentie tussen ons vinden. Dit hadden we natuurlijk direct opgelost als we hier iets over hadden gehoord.

Zou je ons via klantenservice@telefoonglaasje.nl een mailtje kunnen sturen met je bestelnummer er in? We gaan er dan voor zorgen dat de situatie vandaag nog opgelost wordt!

Telefoonglaasje

Edit: Bedankt voor het bestelnummer. We hebben je direct een e-mail gestuurd met een oplossing voor de situatie. Graag horen we van je!

5぀星のうち4の評䟡

Service en levering was prima

Service en levering was prima. Maar had de glaasjes besteld en dacht dat het was om mijn glas van de telefoon te beschermen,maar na de eerste "val" is het glaasje op 2 plekken direct gebroken. Toch zonde,vooral omdat het van speciaal gehard glas is gemaakt, 7 of 9 keer sterker dan het normale glas stond er volgens mij bij. Maar nogmaals,de service van de bestelling,heb ik niets over te klagen. Mvg René.

2022幎5月30日

Beste René,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt bij een eerste val. Dit hangt een beetje af van de manier waarop het toestel valt, van hoe hoog en waarop. We bekijken de situatie natuurlijk graag voor je.

Zou je ons kunnen mailen via klantenservice@telefoonglaasje.nl? Dan pakken we het vanaf daar netjes voor je op!

Vingerafdruk werkt niet

Vingerafdruk werkt niet, beschermt wel mijn glas

2022幎5月28日

Telefoonglaasje からの回答

Hallo Rienske, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw vingerafdrukscanner na het plaatsen van de screenprotector niet meer werkt, daarom lossen we het graag op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je volledig tevreden bent met het bestelde product.

Zou je contact op willen nemen via klantenservice@telefoonglaasje.nl? Daar staan de experts van onze klantenservice voor je klaar!

Na 4 verschillende merk protectscreens

Na 4 verschillende merk protectscreens hebben geprobeerd. Werkt deze goed! Ben er erg blij mee! Mocht dat ik nog nieuwe screen nodig heb, bestel ik weer bij jullie. Bedankt :-)!

2022幎5月24日

Beste JN Wong,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.

Goed om te lezen dat je na een aantal verschillende pogingen bij ons uit bent gekomen en tevreden bent met je screenprotector! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Top bedrijf

Zoals altijd uitstekende snelle service.

2022幎5月23日

Beste Guusje,

Dank je wel voor je beoordeling!

Uitstekend

Snelle verzending, goede protector en duidelijke beschrijving. Na plaatsing even "oude" vingerafdrukken verwijderen en met het nieuwe glaasje opbieuw toevoegen en de vingerafdruksensor blijft werken

2022幎5月17日

Beste H.F. Roosjen,

Hartelijk dank voor je beoordeling!

Goed om te horen dat het product naar wens is en de bezorging spoedig heeft plaatsgevonden. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

5぀星のうち5の評䟡

Simpel en goed, precies zoals foto!

Een verademing in het oerwoud van al die aanbieders die soms iets anders leveren dan beloofd; product is precies zoals de foto (qua inkepingen en of camera bedekt is of niet), goede kwaliteit glas en touchscreen werkt nog net zo goed. Simpel en goed!

2022幎5月2日

Beste Norbert,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent dat het product naar wens en van de verwachtte kwaliteit is. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Snelle bezorging. En wat ik gekocht had is ook goede kwaliteit.

2022幎4月20日

Beste Dabrattos,

Dank je wel voor je mooie review.

Goed om te lezen dat je bestelling spoedig is geleverd en naar wens is. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

5぀星のうち4の評䟡

Zeer tevreden over kwaliteit screenprotector

Zeer tevreden over de kwaliteit van de ontvangen screenprotector. De screenprotector plakt uitstekend, de vingerscan blijft werken in tegenstelling tot andere screenprotectors (groot pluspunt vind ik dat het scherm bij de vingerscan egaal doorloopt en niet 'eruit gehaald is').

2022幎4月15日

Beste Charlotte,

Bedankt voor je mooie beoordeling.

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en werking van de screenprotector. Veel plezier van je aankoop!

Mocht je nog tips hebben waarmee we je 4-sterren review, een 5-sterren review hadden kunnen maken, horen we dat graag!

5぀星のうち4の評䟡

even makkelijk te vinden al te monteren.

Via de site kan je makkelijk het juiste item vinden. 2 dagen later bij de post in huis. Via de beschrijving was het super makkelijk om zelf aan te brengen. eventueel met een filmpje wat extra uitleg.

2022幎4月11日

Beste Erik,

Dank je wel voor je mooie beoordeling.

5぀星のうち5の評䟡

Oneplus 9 (in/cn version)

Oneplus 9 (in/cn version) screenprotector gekocht en hij paste perfect! Zeer tevreden!

2022幎4月10日

Beste Evelyn,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.

Goed om te lezen dat je tevreden bent met het product dat je hebt besteld!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。