Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... もっと見る
企業が回答しました
Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... もっと見る
Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... もっと見る
Ik heb bij dit bedrijf tempered glass gekocht voor de S21. De vingerafdrukscanner werkte niet goed. Dat gold ook voor het vervangende exemplaar helaas. Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered... もっと見る
企業が回答しました
Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!
Ekkersrijt 4415, 5692DL, Son, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 20%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Voor mijn Samsung S21 ultra een screenprotector binnen gekregen en geprobeerd maar de vinger screen werkt niet. De apps alles werkt goed kan hem alleen niet meer open krijgen met de vinger screen. Alles eerst goed gelezen en het tweede laagje wat er nog opzat er vanaf gehaald maar best droevig voor die prijs

Telefoonglaasje からの回答
Binnen de eerste week dat ik mijn telefoonglaasje had aangebracht heeft het zijn nut al bewezen 🙈 mijn telefoon viel in mijn zetel tussen de veer van de relax. Resultaat: telefoonglaasje stuk, scherm heel! Direct nieuw exemplaar besteld 😃

Telefoonglaasje からの回答
Heel snel en erg vriendelijke klantenservice!
Ze geven goed advies en snel antwoord.
Super fijne winkel, zekerweten aangeraden.

Telefoonglaasje からの回答
De telefoonglaasjes werden snel geleverd en het vrij eenvoudig zelf te doen. Ging eerst altijd naar een fysieke shop, nu ik dit heb ontdekt bespaart mij dat veel geld.

Telefoonglaasje からの回答
Onlangs duopack besteld voor mijn iPhone SE(2020) en glaasje zit super. Beschermt volledig mijn scherm en geen last van luchtranden er omheen. Dus top telefoonglaasjes. Ga zo door 👍

Telefoonglaasje からの回答
Laatst een screenprotector gekocht voor mijn oneplus 7 pro.
De eerste keer aanbrengen aan het toestel ging een beetje fout.
Ik had de screenprotector op de goede manier aangebracht, maar moest hard drukken om te kunnen typen.
Telefoongaasje was op de hoogte van het probleem en heeft direct een nieuwe verstuurd zonder enige vragen.
Ik had ook een protector van de oneplus shop gekocht, maar dat ging ook helemaal fout.
Van hun kreeg ik geen nieuwe dus heb toen naar jullie site gekeken.
Toen gebeurde het dus nog een keer, maar gelukkig heb ik nu niet nog 20 euro extra hoeven te betalen toen de eerste poging mislukte.
Hele vriendelijke klantenservice en prima kwaliteit.
Super blij!

Telefoonglaasje からの回答
Very easy to apply once you follow the clear instructions. And delivery was very fast.

Telefoonglaasje からの回答
Weer teleurgesteld. Heb een Samsung s21 en ik denk dat ik wel 5 screenprotector heb aangekocht in verschillende winkels, en weer werkt dit niet. Ik dacht echt na het lezen van de reviews dat het deze keer wel de juiste aankoop gaat zijn.... helaas!

Telefoonglaasje からの回答
Super service! Per ongeluk verkeerde besteld, werd zo netjes en snel voor mij opgelost. Dank daarvoor👍

Telefoonglaasje からの回答
Goed product met duidelijke aanwijzingen om het aan te brengen op m'n scherm. Mijn protector was helaas kapot, maar kreeg direct een nieuwe geleverd. Deze winkel is zeker aan te raden.

Telefoonglaasje からの回答
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering.

Telefoonglaasje からの回答
Snelle levering en goede kwaliteit screenprotector!

Telefoonglaasje からの回答
Mooi product en hele goede service.
Het glaasje ging los. Bleek mijn hoesje het probleem te veroorzaken. Er werd niet moeilijk gedaan en stuurden mij een nieuw glaasje.
Bedankt voor de goede service.

Telefoonglaasje からの回答
Bij vragen snel en een helder antwoord via de mail. Screenprotector werd geleverd met alle bijbehoren zaken, zeer tevreden!

Telefoonglaasje からの回答
Het glaasje doet wat hij moet doen maar is wel heel breekbaar, heb die van mezelf van vervangen en die van mijn vrouw is na een maand alweer aan vervangen toe.
De website en levering incl benodigdheden zijn zeer goed.
Het de edge to edge voor een iphone!

Telefoonglaasje からの回答
Kabels doen goed hun werk. Het is de eerste keer dat ik een niet samung usb kabel gebruikt en ben zeer tevreden. Mijn smartphone is terug heel snel opgeladen. usb kabels ziet er ook mooi en van goed kwaliteit uit.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。