Dit bedrijf heet op Amazon TP Elecktronica! Ik kocht hier een telefoon die na 10 maanden niet meer aan ging, na veel gedoe mocht ik hem opsturen. Ik vertrouwde het niet en had het voorgevoel dat ik... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Maandagmiddag half vier mijn Samsung A55 besteld en de volgende ochtend al in huis! De prijs was goed, onder die van de bekende nederlandse aanbieders. Bij Amazon en Alibaba gaan we natuurlijk niet... もっと見る
Alles naar verwachting verlopen. Product voor goede prijs gekocht, nieuw in ongeopende verpakking. Enige wat je aan doosje zag, is dat er ooit een label op gezeten had dat er af gehaald was. Verder du... もっと見る
企業が回答しました
Dit is al mijn tweede bestelling bij telefoon pro. (Air pods en i phone 13 pro ) Ik ben erg tevreden met de service aangezien ze makkelijk te bereiken zijn en goede hulp bieden waar nodig. Telefoon pr... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
TelefoonPro is een snel groeiend bedrijf die al vele klanten blij heeft gemaakt. TelefoonPro voorziet in al uw behoeften betreft smartphones. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en refurbished toestellen. Ook bieden wij een breed assortiment aan in accessoires. Alle onze refurbished toestellen zijn gereviseerd met originele onderdelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze toestellen waarborgen en een goedwerkende smartphone garanderen. Wij houden andere bedrijven in onze branche nauwlettend in de gaten zodat wij, indien mogelijk, onze prijzen daarop kunnen aanpassen. Zo kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen.
連絡先
Tijnmuiden 29, 1046 AK, Amsterdam, オランダ
- info@telefoonpro.nl
- telefoonpro.nl
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Onvriendelijk en trage service
Telefoon bleek bij aankomst niet wat beloofd.
Ik kon hem niet gebruiken omdat hij door een eerdere eigenaar was beveiligd.
Terwijl hij als nieuw aan mij werdt aangeboden.
Na traag en onvriendelijk contact met het bedrijf, tot een oplossing gekomen. Er zou een nieuw toestel worden opgestuurd, welke wel nieuw zou zijn.
Tweede toestel werdt opgestuurd, echter met exact hetzelfde probleem.
Weer traag en onvriendelijk contact om het geld teruggestort te krijgen.
Dagen lang gevraagd om een Retourlabel. uiteindelijk krijg ik een label wat in de winkel niet blijkt te werken.
Meerdere dagen aan het appen geweest om mijn geld terug te krijgen.
Daarna wel het geld teruggestort gekregen.

TelefoonPro, een aanrader!
Mooie trifolie cover, als standaard te gebruiken.
Nette prijs en snel verzonden.

TelefoonPro からの回答
Bij telefoonpro een gigaset a670 trio…
Bij TelefoonPro een gigaset a670 trio gekocht via de webshop. Bestellen ging eenvoudig. Levering binnen een paar dagen. Set was als retourkansje een kleine gok. Geleverd bleek de set nieuw in een gesealde doos. De doos was alleen een klein beetje gedeukt. Ik wil mijn complimenten geven aan TelefoonPro. Ga zo door, ik koop zeker weer bij jullie.
Groet Maarten van Dam uit Zwaag

Prima service!
Product zoals omschreven
Klein foutje met de levering maar nog voor wij het ontvangen hadden kwam men al met een oplossing!
Dezelfde dag nog alles geregeld. Een prettige ervaring!

Goede communicatie en levering
Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit
Zeer tevreden met mijn iphone 14 maar ook met de goede service van Telefoon pro
Zeer duidelijke en mooie webshop
Een aanrader dus!!!

TelefoonPro からの回答
Zeer goede service en kwaliteit!!
Zeer goede service en kwaliteit!!
Iphone 14 besteld voor dat ik het wist had ik hem al in huis dat noem ik nou goede levering nu beleef ik veel plezier op mijn telefoon dankzij TelefoonPro mij zie je snel weer terug!
Zeker een aanrader!!

Perfect
Super Communicatie en zéér snelle levering. Voor elke vraag die ik had hoe relevant dan ook werd er rustig bij stil gestaan en en heel fijn antwoord op gegeven.
Telefoonpro is uitstekend!
Telefoonpro is een aanrader !!!!
Hier kan je zorgeloos bestellen!
Prachtige site waar alles duidelijk en goed te zien is. Heb een Samsung besteld en was er binnen 1 dag. Netjes een bevestiging gekregen en geen vragen hoeven te stellen. Top bedrijf waar geen addertje onder het gras zit!
Een prettig bedrijf waarvan de service…
Een prettig bedrijf waarvan de service zowel snel als persoonlijk was. Voor elke vraag die ik had hoe relevant dan ook werd er rustig bij stil gestaan en en heel fijn antwoord op gegeven. Ik raad iedereen zeker aan om bij dit bedrijf je telefoon te halen.
Netjes geleverd
Heb telefoon aangeschaft via de website.
De staat van de telefoon was zeer goed zoals er werd beschreven. Ook netjes binnen de levertijd.
Tnx
Betrouwbaar bedrijf
Meerdere goede ervaringen gehad met Ilyas van TelefoonPro. Indien ik weer wat nodig heb zal ik hem zeker bellen👍🏽
Zeker een aanrader
Altijd hele fijne ervaring gehad met TelefoonPro. Service is top! Zeker een aanrader.
Top ervaring gehad met dit bedrijf
Top ervaring gehad met dit bedrijf! Onlangs AirPods besteld en werden de volgende dag al geleverd door PostNL. Zeer snelle verzending en goed ingepakt. 1 blije klant erbij :)
Bedankt voor jullie goede service.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。