レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf heet op Amazon TP Elecktronica! Ik kocht hier een telefoon die na 10 maanden niet meer aan ging, na veel gedoe mocht ik hem opsturen. Ik vertrouwde het niet en had het voorgevoel dat ik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Maandagmiddag half vier mijn Samsung A55 besteld en de volgende ochtend al in huis! De prijs was goed, onder die van de bekende nederlandse aanbieders. Bij Amazon en Alibaba gaan we natuurlijk niet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alles naar verwachting verlopen. Product voor goede prijs gekocht, nieuw in ongeopende verpakking. Enige wat je aan doosje zag, is dat er ooit een label op gezeten had dat er af gehaald was. Verder du... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Dit is al mijn tweede bestelling bij telefoon pro. (Air pods en i phone 13 pro ) Ik ben erg tevreden met de service aangezien ze makkelijk te bereiken zijn en goede hulp bieden waar nodig. Telefoon pr... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 携帯電話販売店

当該企業による記述

TelefoonPro is een snel groeiend bedrijf die al vele klanten blij heeft gemaakt. TelefoonPro voorziet in al uw behoeften betreft smartphones. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en refurbished toestellen. Ook bieden wij een breed assortiment aan in accessoires. Alle onze refurbished toestellen zijn gereviseerd met originele onderdelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze toestellen waarborgen en een goedwerkende smartphone garanderen. Wij houden andere bedrijven in onze branche nauwlettend in de gaten zodat wij, indien mogelijk, onze prijzen daarop kunnen aanpassen. Zo kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden met mijn telefoon

Zeer tevreden met mijn telefoon. Goeie prijs in verhouding met andere aanbieders.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Beste Karim,

Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen!

5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf gaat slecht om met klachten en kritiek

Mijn iPhone14 zou vandaag bezorgd worden niks ontvangen via postNL.Telefoonpro gebeld met dit probleem geen excuus gekregen moet 5dgn wachten verder geen oplossing. Medewerker was erg kortaf zei dat hij zou bellen als postNL wat liet weten. Heb iPhone al wel betaald via ideal. Slechte klantenservice als er iets mis gaat is mijn ervaring tot nu toe. Eerste keer dat ik hier iets bestel. Kijk even aan wat ze met mijn probleem doen. Wat onbeschoft om mij te beschuldigen dat ik de iPhone wel heb gehad terwijl dit niet het geval is, op deze site. Eerst wordt er gezegd wij nemen telefonisch contact met u op als we wat horen v. postNL en nu word ik beschuldigd van alles en nog wat. Wat onbeschofte manier om zo met een nieuwe klant om te gaan. Ik ben vanochtend vroeg nogmaals gaan kijken in mijn brievenbus en toen vond ik samen met de late brieven post mijn iPhone14 gelukkig tot mijn opluchting. Dit is de 1ste en laatste keer dat ik bij jullie bestel. Jullie manieren bevallen mij niet en zeker als er iets mis is met de bestelling zijn jullie erg onbeleefd. De klantenservice is heel slecht bij problemen. Tot nooit meer!!!
Dat het pakket alleen bij mij persoonlijk afgeleverd wordt klopt niet. Bij klantenservice PostNL is mij gezegd dat ik 2dgn moest wachten omdat, het binnen die tijd nog bezorgd kon worden. U blijft beweren dat ik lieg terwijl dit niet zo is. Bij mijn 1st contact met klantenservice waren jullie vriendelijke en is mij gezegd dat je moest teken voor het pakket. Deze informatie klopt niet ik heb nooit moeten tekenen, ik heb de bezorger niet gezien en er is nooit aangebeld die dag. Heb die dag voor niks tot 15:30 gewacht. Ik vind het vervelend dat u mij hier blijft beschuldigen. De manier hoe u met klacht en kritiek om gaat is erg slecht. Ik heb de volgende dag dag in mijn brievenbus beneden in mijn flat pas de iPhone gevonden. Dat is niet magische maar een late bezorging van PostNL. U weet niet eens hoe het bedrijf PostNL werkt als er een pakket niet aankomt. Zou het op prijs stellen als u mij verder met rust laat ik wil niks meer met u of u bedrijf te maken hebben. Ik heb na deze 1ste ervaring absoluut geen positieve herinneringen meer aan jullie bedrijf. Alleen maar NEGATIEVE ervaringen!
Tot nooit meer!

2023年2月9日

Beste Chu,

De track en trace code geeft aan dat uw bestelling gewoon netjes bezorgd is. Ook uit onderzoek blijkt dat uw pakketje gewoon netjes afgeleverd is. Wij vinden het jammer dat u probeert nog een iPhone bij ons los te weken onder het mom van dat u pakketje zogenaamd niet afgeleverd zou zijn. U maakt zich schuldig aan smaad en laster. Desondanks dit alles nog een fijne dag toegewenst.

(aangepast op 10-2-2023)

Het pakket kan onmogelijk in de brievenbus bezorgd zijn, dit is een een normaal pakket wat alleen aan u afgegeven kan worden. Wel heel toevallig dat nadat ik gereageerd heb op u dat uw pakket ineens magisch weer boven water is... Dat onze klantenservice slecht zou zijn klopt ook niet. Mijn collega heeft u netjes uitgelegd dat er een onderzoek bij PostNL zou worden opgestart. Uit dit onderzoek bleek dat uw pakketje gewoon netjes afgeleverd is.

Aanrader!!

Hele goede communicatie, top bereikbaarheid, snelle levering, mooie en een duidelijke website. Of terwijl zeker een aanrader !!

Beste Zohair,

Wij zijn blij dat we u goed te woord hebben kunnen staan. Mocht u tijdens het gebruiken van uw product nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanbevelenswaardig

Goede, snelle, en vooral betrouwbare service!

2022年6月7日

Beste Nordin,

Fijn om te horen dat u onze service zo goed vind. Veel plezier met uw bestelling toegewenst.

Goede ervaringen

Erg prettig in de communicatie en fijn in de afhandeling. A+

Beste Jelle,

Fijn dat we u blij hebben kunnen maken :)

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over de kwaliteit zowel…

Zeer tevreden over de kwaliteit zowel van het product als van de prijsverhouding. Goede service en snelle levering. Voor mij zeker niet de laatste keer👍🏽.

2023年2月1日

Beste Nasr,

Wij zijn blij dat we u hebben kunnen voorzien van een goede service. Mocht u gaandeweg nog vragen hebben over uw toestel, kunt u altijd contact met ons opnemen.

5つ星のうち5の評価

Telefoonpro is zeker een aanrader

Telefoonpro is zeker een aanrader. Snel geholpen aan een nieuwe telefoon. Duidelijk uitleg en een zeer ruime assortiment. Vriendelijk personeel 👍

Beste meneer Arabaci,

Fijn om te horen dat u ons aanraadt bij andere. Veel plezier met uw nieuwe toestel :)

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. En zorgvuldig mijn pakketje ontvangen.

Beste,

Wij doen inderdaad altijd ons best om het pakket zo goed mogelijk te verpakken. Fijn dat dit u tevreden heeft gemaakt.

Zeer positieve ervaring

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad tijdens het zaken doen met dit bedrijf, omdat ze vlot reageren, de prijzen zeer goed zijn vergeleken met anderen, en dat de deal altijd snel gesloten is.

2023年2月2日

Beste Nadir,

Wij doen inderdaad ons best om de voordeligste te zijn. Goed om te horen dat u tevreden bent!

5つ星のうち4の評価

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de goede service! Ook ben ik erg te spreken over de snelle levering

Beste Bastiaan,

Fijn om te horen dat u onze service zo goed vond. Veel plezier toegewenst met uw product.

Top service!

Top service! Snel, goedkoop en óók nog top kwaliteit!

2023年2月6日

Beste,

Dank voor uw blijk van waardering.

5つ星のうち5の評価

Dit is mijn zoveelste besteling bij…

Dit is mijn zoveelste besteling bij telefoonpro..uitstekend kwaliteit/prijs verhouding..zeer reactief en behulpzaam..het is zeker niet mijn laatste bestelling bij hun..

2023年1月31日

Beste meneer Abbassi,

Fijn om te horen dat we u weer blij hebben kunnen maken. Altijd leuk om terugkerende klanten te zien :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。