Telldus Technologies AB レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har alltid funkat bra, och vid problem så har supporten alltid varit snabb att hjälpa till, tar aldrig flera dagar att få hjälp som telldus själva nämner " svar inom 3-5 arbetsdagar" tog knappt 16 tim... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fungerar utmärkt. Krävs lite tålamod vid installation och konfiguration. Styr och läser av nästan alla 433Mhz fjärrbrytare och sensorer. Har använt den i två år utan större problem. Hade problem m... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Värdelöst system!! Alltid någon eller några random lampor som inte släcks eller tänds som de ska. Så ofta står 1-2 lampor och lyser hela natten. Dessutom så är det väldigt ofta som systemet tappar kon... もっと見る

企業情報

1. ホーム オートメーション
  2. 電子機器会社
  3. 電子機器店
  4. 電子機器卸業者
  5. ソフトウェア企業

当該企業による記述

Välkommen till Telldus – din partner för ett enklare och smartare hem. Vi är experter på att integrera IoT-enheter från flera leverantörer, vilket gör att du kan skapa ett anpassat smart hem-system under ett och samma tak. Vår plattform är utformad för att vara intuitiv och användarvänlig, så att du enkelt kan styra allt från belysning till säkerhetssystem med minimal ansträngning. Med Telldus kan du automatisera ditt hem för att bättre passa din livsstil, med funktioner som gör att dina enheter samarbetar smart och effektivt. Oavsett om du är hemma eller borta, ger vi dig kontroll och bekvämlighet direkt i handen.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 63

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Här handlar jag inte igen !

Efter ett strömavbrott började det jävlas igen. Har försökt i sex timmar att återställa Telldus smartpluggen utan resultat. Dom har tydligen inte gjort några ansträngningar för att Flow-appen skall fungera bättre än sist. Kastas hela tiden ut ur programmet. Bluetooth avbryts ständigt. Trots att tiderna är inställda får jag det inte att slå av och på ändå.
Nu skall jag gå ut i garaget och slå sönder skiten med en hammare, för att förhindra att min envishet tar över igen och flera timmar går till spillo.

2025年2月21日

Telldus Technologies AB からの回答

tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det förstås är tråkigt att höra om alla problem. Vi förstår att det är oerhört frustrerande när saker inte fungerar, särskilt efter att du lagt ner så mycket tid på felsökning.

Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta och se till att din smartplug och Flow-appen fungerar som de ska. Kontakta oss gärna på support.telldus.com eller via support@telldus.com, så kan vi felsöka närmare och guida dig steg för steg.

Återigen, vi beklagar den besvikelse du upplevt och hoppas du ger oss en chans att rätta till det här. Tack för att du tog dig tid att skriva!

Telldus

"Fjärrkontrollen har knappar…"

Tre uttag, en fjärrkontroll. Vad kan gå fel?
ALLT!
Uttagen hänger sig ca var 10 ggr jag försöker stänga av det. Dioden slocknar men uttaget är fortfarande strömförande! Det krävs flertalet klicka på-av för att uttaget ska stänga av sig helt. DÅLIGT!
Men det värsta är fjärrkontrollen som även den slutade fungera korrekt. Jag måste klicka upp till 40 ggr tills den klickar rätt. DÅLIGT!

"Fjärrkontrollen har knappar, de kan sluta fungera", fick jag höra från en på DELLDUS. Jag har aldrig hört talas om att en fjärrkontroll slutade fungera annat än p.g.a. dåliga batterier. TELLDUS dock har en som slutar fungera på grund av… knappar!

2025年1月16日

Telldus Technologies AB からの回答

Tack för din recension! Vi beklagar att du har haft problem med uttagen och fjärrkontrollen. Det ska självklart inte krävas flera försök för att slå av ett uttag, och fjärrkontrollen ska fungera smidigt.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, kan du bekräfta vilken fjärrkontroll du använder? Vi säljer både en Bluetooth-fjärrkontroll och en 433MHz-fjärrkontroll, och felsökningen kan skilja sig beroende på vilken modell du har.

Vi vill gärna hitta en lösning för dig, så tveka inte att kontakta vår support på support@telldus.com så hjälper vi dig vidare.

Carl-Henrik på Telldus

5つ星のうち5の評価

Tro på att du kan få hjälp och du får det!

Jag fick inte kontakt med mina givare i Telldus. Vad gör jag?
Gick in på hemsidan och följde anvisningarna utan resultat. Försökte med olika inloggningar men ingen av dem fungerade. Kollade de anteckningar på instruktionsboken, som den person som installerat systemet gjort. Kollade igenom alla delar. Utan resultat. Min son och svärson hjälper mig ofta på plats här hemma men det innbär avsevärd restid för dem. Jag tänkte att det här problemet ska jag inte lägga på deras axlar och jag vill inte vänta tills de har tid.
OK, då var mitt alternativ Telldus support. Jag skrev ett mejl och hoppades att min enkla beskrivning av problemet skulle vara begriplig. Fick snabbt svar från Magnus. Gjorde som han bad mig, inte förstått helt rätt från början. Gjorde om, mejlade igen. Så fortsatte det och nu kunde Magnus lösa problemet. Nu fungerar det!
Har berättat för mina "familjesupportrar" och de är väldigt nöjda med mitt agerande.
Tack Magnus!

2025年1月21日
5つ星のうち4の評価

Bra produkter, toppen support!

Toppen med inbyggd astro-ur i uttagen. Allt fungerar toppen. Har ett gäng uttag både inomhus och de som är för utomhus, lampor av olika sorter som jag har både inne och ute (vilket rekommenderas att inte ha, men fungerar klockrent.
Synd att lamporna inte har astro-ur, vilket jag inte förstått förens jag fått hem allt och installerat det.
För att köra astro-ur på lamporna behövs TellStick, vilket jag köpte, dock framgick inte info tillräckligt tydligt för mig där heller, att man måste ha ett abonnemang på Telldus som kostar, som tur är kostar det inte mkt per månad/år. Jag har inga problem att betala för ett abonnemang men var mest grejen att jag inte hade förstått det förens jag fått hem allt och installerat TellSticken, då säger appen till att man måste ha Premium abonnemang.

Superbra att alla enheterna pratar med varandra så de bildar ett eget nätverk.
Efter att man fått strömavbrott så får enheterna koll på den inre klockan så fort man är antingen tillräckligt nära och inne i appen alternativt om man har TellStick så sker det automatiskt så fort den kopplar upp sig automatiskt på din wifi! Toppen!!👍

Supporten är superbra!! Jag skickade flera mail i rad på funderingar jag hade, fick svar på allt!👌👌 Är så viktigt med en bra support för trovärdigheten för företaget!
Känns toppen att Telldus är ett svenskt företag!👍

2024年12月13日

Köp ingenting från dem

Köp ingenting från dem. Blev tvingad till abonnemang för att använda en produkt jag haft i över 7 år. Så nu fungerar den inte.

2024年12月1日

Hej Rickard!

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att du känner dig missnöjd. Under 2023 införde vi ett premiumkrav för vissa funktioner i Telldus Live! Detta gjorde vi för att täcka kostnaderna för våra digitala tjänster, såsom servrar och den fortsatta utvecklingen av plattformen. Vi förstår att detta kan upplevas som en stor förändring och beklagar om det har påverkat din upplevelse negativt.

Carl-Henrik Ivarsson
Telldus-teamet

5つ星のうち5の評価

Hade lite tekniskt strul när jag…

Hade lite tekniskt strul när jag flyttade en Tell stick från ett konto till ett annat. Fick snabb och vänlig hjälp från deras support, helt galet bra, man fick prata med riktiga människor som kunde något på riktigt! Ingen outsourcing här inte! Sjukt bra!

2024年11月26日
5つ星のうち1の評価

Jag måste tyvärr hålla med övriga som…

Jag måste tyvärr hålla med övriga som påpekat att det är uruselt att börja ta betalt för en tjänst som var inbakat i priset man betalade för produkten från början. Det är ju som att ta betalt två gånger för samma sak.
Nu står man här med vinterstängningen av sommarstugan och kan inte längre ha frostvakt via sina inköpta extra Telldustermometrar och elementstyrning.

2024年11月9日

Telldus Technologies AB からの回答

Tack för din feedback. Vi förstår att förändringen till en abonnemangsmodell kan upplevas som frustrerande, särskilt om du har använt våra tjänster för viktiga funktioner som frostvakt. Det var ett svårt beslut för oss att ta, men det är nödvändigt för att vi ska kunna fortsätta utveckla och förbättra våra tjänster samt säkerställa driftsäkerhet och support.

Vi uppskattar verkligen din lojalitet och tar med oss din synpunkt i vår fortsatta utveckling av produkterna. Om du har några frågor eller vill diskutera dina alternativ för att fortsätta använda Telldus-produkter på bästa sätt, är du varmt välkommen att kontakta vår support via support.telldus.com. Vi hjälper dig gärna att hitta en lösning.

Tack för att du delar med dig, och vi hoppas kunna återskapa ditt förtroende framöver.

Carl-Henrik Ivarsson

5つ星のうち1の評価

Extremt dålig support/driftsäkerhet numera…

En Android app som inte fungerat sedan i våras (10 månader!) med notifieringar och INGA uppdateringar sedan juni-23!!!!!!
SUGER bara sista pengarna nu innan konkurs.

Extremt dålig driftsäkerhet numera (senaste tre åren). Noll support. Segt om man ens får kontakt med servicen. Skulle ALDRIG som ny användare satsa på deras produkter idag. Håller på att byta allt mitt mot andra alternativ.

2024年11月8日

Hej Mikael!

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Vi förstår att det är frustrerande när saker inte fungerar som de ska, och vi beklagar verkligen att din upplevelse inte har levt upp till förväntningarna.

Vi vet att vi har haft problem med push-notiser för Android sedan september, något vi jobbar på att lösa så snart som möjligt. Om det är andra specifika funktioner i appen som också strulat skulle vi verkligen vilja höra mer om det. Vad exakt är det som inte fungerar för dig? Har du märkt av några andra problem än notiserna?

När det gäller support – vi strävar efter att svara på alla inkommande ärenden så snabbt som möjligt. Det vore väldigt hjälpsamt att veta var du har försökt nå oss, så vi kan se till att inget missas. Om du har några fler funderingar eller vill komma i kontakt med oss direkt, så finns vi alltid här: support.telldus.com.

Tack för att du hörde av dig. Vi vill verkligen förbättra din upplevelse och ser fram emot att höra från dig!

5つ星のうち1の評価

Avråder starkt från Telldus produkter, som är extremt instabila…

Telldus produkter är extremt instabila och supporten obefintlig. Har haft en Tellstick som ofta låst sig och fordrat omstarter titt som tätt. Givare har varit OK men eftersom centralenheten krånglat så mycket förstör det funktionaliteten och stabiliteten i hela Telldus system. Mitt Telldus-system har åkt i papperskorgen efter allt krångel. Fibaro-komponenterna är istället kopplade till den Homey Pro som nu driftar allt inkl diverse Zigbee-komponenter. Avråder starkt från Telldus. Homey Pro är dessutom mkt smidigare att konfigurera.

2024年10月7日

Telldus Technologies AB からの回答

Tack för att du delat med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra om dina problem med TellStick och att vår support inte levde upp till dina förväntningar. Det är viktigt för oss att erbjuda en stabil och användarvänlig lösning, så vi uppskattar verkligen din feedback.

Vi har gjort flera förbättringar för att öka stabiliteten i våra produkter och tjänster, och vi arbetar kontinuerligt på att utveckla supporten. Vi vill även passa på att påminna om att våra mejl ibland kan hamna i skräppostmappen, så om du inte fått svar tidigare kan det vara värt att kika där.

Om du har möjlighet skulle vi gärna hjälpa dig vidare eller ge råd kring eventuella lösningar du inte har testat. Kanske kan vi även erbjuda något alternativ som bättre matchar dina behov idag.

Vi beklagar att du har haft problem, men vi hoppas att vi får en chans att förbättra din upplevelse framöver. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt om du vill diskutera detta vidare.

Med vänlig hälsning,
Telldus-teamet