Jag fick bÃ¥de ett vÀldigt snabbt svar pÃ¥ mitt initiala Àrende och fortsatt Ã¥terkoppling skede Àven den samma dag eller nÀstkommande. Vi kom fram till en bra lösning tillslut. VÀldigt trevligt bemötand... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde ett par olika lagerförda varor och varorna skickades dagen efter och var framme hos Ã¥terbud ytterligare en dag efter det. Jag var orolig för lÃ¥ngsam leverans baserat pÃ¥ tidigare omdömen... ãã£ãšèŠã
Snabb Ã¥terkoppling pÃ¥ ett bordtennisrack frÃ¥n Stiga dÀr det var en stor luftbubbla i racket. Fick pengarna tillbaka och fick behÃ¥lla racket. SÃ¥ dÀrför var jag tvungen att köpa ett annat racket... ãã£ãšèŠã
JÀttenöjd, snabb leverans, och till mitt padelrack som jag köpte på kampanj till ett lågt pris fick jag Àven ett fodral med! Vilket jag inte alls hade rÀknat med eller kan minnas att de stod nåt om.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tengo - nordens största racketbutik. Brinner du för racketsport lika mycket som Tengo? Då har du kommit rÀtt! Vi har ett brett sortiment inom padel och tennis från vÀrldens ledande varumÀrken.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har forsÞkt Ã¥ ta kontak med dereâŠ
Har forsÞkt å ta kontak med dere inetterkant av en bestilling men får aldri noe svar.
Snabb och bra leverans
Bra produkter och snabba leveranser....
Svarar inte pÃ¥ nÃ¥got av de 3 mail manâŠ
Svarar inte på något av de 3 mail man skickat.
Ingen återkoppling.
Fortfarande inte fÃ¥tt hela min leveransâŠ
Fortfarande inte fått hela min leverans trots att jag skrivit till kundservice. Oklart nÀr/om jag får resterande. VÀntat 3 veckor på svar nu
Snabb leverans.
Bra kommunikation
Bra kommunikation
Leverans var försenad men jag fick bra info varför - bestÀllda bollar fanns inte i lager - de byttes till en bÀttre modell utan extra kostnad.
Did not received the product I orderedâŠ
Did not received the product I ordered and paid. No information regarding delivery....so far no news from custumer service excepting for giving my feedback.
En mycket snygg skjorta som stÀmde medâŠ
En mycket snygg skjorta som stÀmde med er hemsida
Snabb leverans och service.
Fick ingen information om min leveransâŠ
Fick ingen information om min leverans trots att jag mejlade 2 gånger då leveransen var sen. Helt plötsligt fick jag mejl att den var skickad men fortfarande inte något svar på mina mejl.
1-3 dagar leverans tog nÀstan 2v
Snabb och smidig affÀr
DÃ¥lig kundservice
Kontaktade kundservice men har fortfarande inte fått svar efter över 2 veckors tid.
Tog 2 veckor att fÃ¥ hem grejornaâŠ.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹