Jeg har brugt Tessy fast de seneste Ã¥r og jeg mÃ¥ bare sige at kvalitet og service er helt i topð Jeg elsker mit hÃ¥r som ser naturligt ud trods ekstensions. KÊmpe anbefaling!
Det hÃ¥r Tessy sÊlger er noget af det bedste hÃ¥r pÃ¥ markedet, jeg har prÞvet. Med over 20 Ã¥r i branchen, har jeg prÞvet bunkevis af hÃ¥r fra diverse forhandlere i alle priskategorier og alle kvalite... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet extensions i mange Ã¥r. Tessy er imÞdekommende, venlig og virkelig dygtig, og er god til at vejlede dig hvis du er i tvivl om hvilke slags hÃ¥r du skal bruge. Jeg gÃ¥r nu ude... ãã£ãšèŠã
Lavede extensions til 2000kr, langt fra professionelt, det sÃ¥ helt forkert og unaturligt ud, det var ikke engang samme farve eller tykkelse som mit hÃ¥r. Da jeg konfronterede hende med det og efterfÞlg... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
KÊmpe anbefaling
Jeg elsker mit hår som ser naturligt ud trods ekstensions.
KÊmpe anbefaling!
Super god kvalitet
Super god kvalitet. Er mega glad for det. Hun er super dygtig. Kan virkelig anbefale Tessy. Mega glad kunde ð
Jeg kan varmt anbefale tessys hår..
Jeg kan varmt anbefale tessys hår..
Jeg har fået lavet, hår i 17 år har haft forskellige extensionister, da jeg har boede flere steder i Danmark.
Tessy er så dygtig til at se ens eget hår, og hvad det kan klare og hvor meget man skal have i hvilken metode der er bedst i ens hår.
Samt håret er af den bedste kvalitet i landet.
Jeg kan kun give min varmest anbefaling til tessy.
Jeg kan kun give TESSY Hair mineâŠ
Jeg kan kun give TESSY Hair mine allerbedste anbefalinger. Kvaliteten pÃ¥ hÃ¥ret er helt fantastisk â sÃ¥ god, at jeg kun skifter mit hÃ¥r ud én gang hver 12. mÃ¥ned, og det siger virkelig alt.
Hver gang jeg kommer hos Tessy, fÞles det ikke bare som et salonbesÞg, men som at komme hjem til familie. Der er en tryg, varm og Êrlig stemning, og man fÞler sig altid set og taget godt imod.
Håret holder sig smukt, blÞdt og naturligt i virkelig lang tid, og jeg har aldrig vÊret i tvivl om kvaliteten. Når fÞrst man har prÞvet TESSY Hair, har man ikke lyst til at gå andre steder hen.
Jeg elsker at komme her â og jeg kommer aldrig til at skifte â€ïž
Jeg har bÃ¥de kÞbt hÃ¥r og fÃ¥et pÃ¥satâŠ
Jeg har bÃ¥de kÞbt hÃ¥r og fÃ¥et pÃ¥sat extensions ved reddy gennem mange Ã¥r. Vil mene at hun har DKâs bedste hÃ¥r. Sidst jeg skulle have nyt hÃ¥r foreslog jeg bÞlget dobbeltdrawn som hun ik havde i butikken, men det bestilte hun hjem og jeg er super tilfreds med det da det blender endnu bedre i mit eget hÃ¥r. Kan varmt anbefales.
â 0 ud af 5
â 0 ud af 5 â Den dÃ¥rligste extensions-oplevelse jeg nogensinde har haft
Jeg fÞler mig nÞdsaget til at dele min oplevelse med Tessy.dk efter et forlÞb, der har vÊret bÃ¥de dyrt, frustrerende og skadeligt for mit hÃ¥r. Jeg fik sat extensions pÃ¥ hos salonen i april, og kort tid efter begyndte problemerne at vise sig â problemer, som kun blev vÊrre med tiden.
Allerede efter et par måneder oplevede jeg voldsom fÊldning, konstant klÞe, irritation og en hovedbund, der fÞltes overbelastet. Mine egne hårstrå blev trukket ud flere steder, og mine hårfollikler fÞltes tydeligt påvirkede. Samtidig blev håret mere og mere kruset og filtreret, selvom jeg fulgte alle anvisninger nÞje:
⢠jeg flettede håret hver nat,
⢠brugte sulfatfri shampoo, balsam og hårkur,
⢠undgik klor og saltvand,
⢠brugte varmebeskyttelse ved styling.
På trods af omhyggelig pleje blev mine extensions markant kortere. Efter mindre end 6 måneder havde de mistet omkring 20 cm, hvilket er helt urimeligt, når man kÞber kvalitetshår, der burde holde langt lÊngere.
Et andet alvorligt problem er mÊngden af hår. Jeg betalte for 150 gram extensions, men jeg har efterfÞlgende fået bekrÊftet, at der kun blev påsat 123 gram. Jeg er dybt skuffet over både mangel på gennemsigtighed og manglende overensstemmelse mellem det lovede og det leverede.
Forvirringen blev endnu stÞrre, da jeg efterfÞlgende konsulterede en anden fagkyndig frisÞr. Her fik jeg at vide, at påsÊtningen ikke var udfÞrt korrekt, og at det kunne forklare både min hovedbundsreaktion, fÊldningen og de kosmetiske skader, der opstod. At få dette at vide efterfÞlgende var både frustrerende og meget skuffende.
Jeg er også stÊrkt undrende over, at salonen reklamerer med, at lyse extensions kan holde i op til 3 år. Flere professionelle, som jeg har talt med, har gjort det helt klart, at dette er urealistisk. Lyst hår er mere kemisk behandlet og langt mere skrÞbeligt end mÞrkt hår, og at love en holdbarhed på op til tre år virker misvisende. Hvis kunder får det indtryk, er der tale om markedsfÞring, der ikke stemmer overens med faglig viden og falsk markedsfÞring.
Det mest skuffende for mig var dog kommunikationen. NÃ¥r jeg kontaktede salonen for hjÊlp, gik der ofte 1 uge eller ingen svar, mellem svarene, og jeg fÞlte mig ikke taget seriÞst, nÃ¥r jeg beskrev mine problemer. I stedet for at fÃ¥ hjÊlp eller lÞsninger, fik jeg beskeden om, at jeg âskulle behandle hÃ¥ret ordentligtâ â pÃ¥ trods af at jeg havde fulgt alle anbefalinger til punkt og prikke.
Alt i alt har dette forlÞb vÊret dyrt, skadende for mit hÃ¥r, hÃ¥rdt for min hovedbund og enormt tidskrÊvende. Jeg stÃ¥r tilbage med fÊrre gram hÃ¥r end lovet, extensions der er Þdelagt og ubrugeligt pÃ¥ under 6 mÃ¥neder, allerede 2 mÃ¥neder efter kontaktede jeg hende og et resultet der slet ikke levede op til mine forventninger â eller til prisen.
Udover det, ja hun tilbÞd mig at komme ned i salonen, men har aldrig svaret mig på hvornår!! Så hendes svar til dette er lÞgn!! FÞrst efter lang tid jeg begyndte at krÊve penge, fordi en anden fagkyndig blev nÞd til at kigge på mig hår, da hun ikke svarede mig!
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Tessy.dk, hverken for kvalitet, udfÞrelse eller kundeservice.

Tessy ããã®åç
Jeg har fÃ¥et lavet hÃ¥r hos tessy iâŠ
Jeg har fået lavet hår hos tessy i meget lang tid nu og bådet mit hår og tessy er fantastisk vÊr gang!!
Jeg har lige vÊret hos frisÞren hosâŠ
Jeg har lige vÊret hos frisÞren hos tassi Som lige har lavet hår på mig og det er rigtig rigtig god kvalitet jeg er kommet her i nogle år og hårets kvalitet og service er i top så hvis du går og drÞmmer om at få lavet dit drÞmme så vil jeg anbefale at du prÞver det hos Tessy.
Bedste hår og kvalitet
Jeg har aldrig vÊret gladere fÃ¥r mit hÃ¥r, end det jeg har fÃ¥et lavet hos Tessy. Jeg har haft exstensions i 8 Ã¥r, og vÊret hos samtlige frisÞrer, og dette er det bedste jeg har prÞvet, det kan jeg sige med sikkerhed efter et Ã¥r som kunde hos Tessyð
100% anbefaling her fra!
Jeg er nu kommet regelmÊssigt hos Tessy i 2 Ã¥r for at fÃ¥ lavet mit hÃ¥r, og hun har aldrig svigtet â hverken hvad angÃ¥r kvaliteten af hÃ¥ret eller hendes arbejde. Derudover synes jeg, at hun har det bedste hÃ¥r pÃ¥ markedet og til en absolut fantastisk pris! Kan kun anbefales!
Jeg har aldrig haft så pÊne Extensions
Jeg har aldrig haft så pÊne Extensions. Har brugt det i 25 år, og har tit endt med dårlig kvalitets hår, og dårlig opsÊtning.
Er super glad for at jeg fandt Tessy. Jeg bliver 100 % en fast kunde hos hende.
HÃ¥ret er super kvalitet, og Tessy er virkeligt dygtig.
Mine stÞrste anbefalinger!
Fast kunde igennem 5Ã¥r
Fast kunde igennem 5Ã¥r! Bedste hÃ¥r og bedste kvalitet. Top klasse service. Kommer fra sverige kun for, at fÃ¥ hÃ¥ret ordnet herfra ð hun er den BEDSTE! â€ïž
Tessy sÞrger altid for at man erâŠ
Tessy sÞrger altid for at man er tilfreds. Hun er grundig og dygtig ð
I highly recommend Tessy place
I highly recommend Tessy place !
I have been customer for past 3,5 year .
I am really satisfied for the service. The hair are so good quality and you can get apoitment really Fast.
Teddy is also very nice person
-Marta ðµð±
HÃ¥r Extensions af bedste kvalitet!
Det bedste hår, det er virkelig god kvalitet.
Hun er den sÞdeste kvinde, snaksaglig, behagelig og meget hjÊlpsom.
Jeg har kÞbt mit hår for lidt over 1 år siden, det bliver glattet og fÞntÞrret flere gangen om ugen, det er blevet farvet.
NÃ¥r alt det er blevet sagt sÃ¥ er der ikke en finger og sÊtte pÃ¥ noget jeg er glad og tilfreds med det hele og jeg er i trygge hÊnder her â€ïž
DKâs bedste hair extensions
DKâs bedste hair extensions, og bedste pÃ¥sÊtter! Jeg er kommet hos Tessy i snart 4 Ã¥r nu, og kommer aldrig til at vÊlge nogen anden. Jeg har brugt extensions i mere end 10 Ã¥r, og har prÞvet meget. Tessy har hÃ¥r som virkelig bare holder, og sÃ¥ er hun dygtig til at pÃ¥sÊtte det.
Jeg er virkelig tilfreds! ðâ€ïž
BÀsta frisören och hÃ¥r som hÃ¥llerâŠ
BÀsta frisören och hÃ¥r som hÃ¥ller lÀnge, kommer hela vÀgen frÃ¥n Malmö för att göra hÃ¥r hos Tessyð
Fantastisk kvalitet af hÃ¥rextensions ogâŠ
Fantastisk kvalitet af hårextensions og professionel og super kompetent vejledning. Tessy er en sÞd og stolt kvinde med god grund, da hendes håndvÊrk altid er af allerhÞjeste kvalitet. Jeg har prÞvet flere andre steder og vil uden tvivl sige at Tessy er den bedste!
SÞd dame
Tessy er en rigtig sÞd person hun er god og snakke med hun er godt til at blande farverne til ens hår perfekt jeg anbefalder hende
Absolut noget af det bedste hår på markedet.
Det hår Tessy sÊlger er noget af det bedste hår på markedet, jeg har prÞvet.
Med over 20 år i branchen, har jeg prÞvet bunkevis af hår fra diverse forhandlere i alle priskategorier og alle kvaliteter.
Markedet er en jungle i sig selv og man er oftest usikker på trovÊrdigheden bag forhandleren. Jeg har kun få gange vÊret fuldstÊndig tilfreds med det naturhår jeg har kÞbt og derfor får Tessys hår absolut 5 stjerner, -har aldrig oplevet platinblond hår holde på 9ende måned og stadig vÊre som nyt. Udover at Tessy er sÞd, dygtig og reel, så er hendes priser osse virkelig gode.
Absolut en af KÞbenhavns bedste hårforhandlere.