企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Algenolie is beter en zuiverder dan visolie. 100% vegan plantaardige Omega-3 met een hoge dosis DHA en EPA per softgel. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Gratis verzending.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Testa Omga 3 werkt!…

Via een telefoongesprek met Tyrza heb ik opnieuw Testa Omega 3 besteld. Zij heeft mij vriendelijk en deskundig geadviseerd. Mijn gezichtsvermogen is slechts 30%. Door een langer gebruik van deze capsules kan ik duidelijk een verschil merken. Ik zie scherper en voel mij energieker. Ik ben zeer tevreden met deze Testa Omega 3 capsules en kan ze zeker aanbevelen!
U. de Winter

2026年1月24日
5つ星のうち1の評価

Ik lees op de site dat ze "tot dusver…

Ik lees op de site dat ze "tot dusver niks hebben vernomen van gebruikers aangaande allergische reacties". Dit is pertinent onjuist. Na een tijdlang deze algenolie te hebben gebruikt, kreeg ik op de duur wel degelijk buikpijn/opgezette buik. Zelfs aantal keren opnieuw geprobeerd en steeds weer buikpijn. Toen ik een email stuurde naar de klantenservice vertelden ze me dat ze dit nog nooit gehoord hadden, wat ik absoluut niet geloof. Heel jammer.. Ongetwijfeld hebben veel mensen baat bij de olie maar er zijn ook mensen die last ondervinden en de waarheid moet dan ook niet verdoezeld worden.

2025年10月1日
Testa Omega 3 ロゴ

Testa Omega 3 からの回答

Beste Lisa,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat u klachten heeft gekregen na het gebruik van onze algenolie. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en niet wat u van ons mag verwachten.

We willen benadrukken dat we reacties zoals die van u zeer serieus nemen. Hoewel we tot nu toe geen meldingen hebben ontvangen van soortgelijke ervaringen, betekent dat absoluut niet dat uw klacht wordt gebagatelliseerd. Integendeel: uw feedback is waardevol en helpt ons om onze producten en informatievoorziening te verbeteren.

Om dit zorgvuldig te kunnen onderzoeken, ontvangen we graag wat aanvullende informatie van u (bijv. batchnummer, gebruiksduur, dosering en eventuele andere producten die u tegelijkertijd gebruikte). Dit helpt ons om mogelijke oorzaken uit te sluiten en zo nodig onze productinformatie of processen aan te passen.

Nogmaals dank voor uw openheid en eerlijkheid. We hopen dat u ons de kans wilt geven dit verder met u op te pakken en af te handelen.

Team Testa

5つ星のうち1の評価

Je abonnement is niet te wijzigen…

Je abonnement is niet te wijzigen zonder contact op te nemen. Ook word je niet van te voren geinfomeerd over de verlenging van je abonnement zodat je nog kan schuiven als je nog voorraad hebt. Ik heb daar al meerdere malen om gevraagd, maar nog steeds krijg je het mailtje dat je abonnement verlengd wordt op hetzelfde moment als je factuur en iets later komt de bevestiging. Lekker makkelijk om dat niet te veranderen, zo kan je meer geld verdienen. Het gemak voor de klant is niet belangrijk voor dit bedrijf. Als het niet zo'n fijn product was, was ik allang overgestapt naar een ander merk, maar ik denk dat ik toch op zoek ga want ik heb er elke keer opnieuw stress van.

2025年10月3日

Tests dha en epa

Ik gebruik al jaren de testa omega dha en epa
Ik ben hier zeer tevreden over.
Het boert geen vis lucht op , en geen nare smaak .
Belangrijk voor mij dat het niet ten kosten gaat van de vissen gaat ! Dus win win , voor mij en de vissen en de natuur!
Het personeel van de klantenservice is altijd zeer behulpzaam en zeer vriendelijk!

2025年9月1日

Good product

Good product, good service. I don’t understand why there’s so many negative reviews.
I’ve ordered from the Testa eu store for years. I’m based in Dublin. Whenever I needed to stop the subscription, it was easy.

2025年2月1日

Super service!

Fijn product, snelle levering. Klantenservice vind ik helemaal top: ik had mijn abonnement tijdelijk gepauzeerd. Ipv dat weer te verlengen had ik per ongeluk een nieuw abonnement afgesloten tegen een hoger bedrag. Na een mailtje van mij over de prijsverhoging is mijn oude, goedkopere, abonnement weer geactiveerd en het nieuwe, duurdere, afgesloten abonnement stopgezet. Super service!

2025年5月1日
5つ星のうち1の評価

Ik heb namelijk geen bestelling meer…

Ik heb namelijk geen bestelling meer ontvangen. Die zou 17 november afgesloten moeten zijn met automatische betaling.

Na contact gezocht te hebben hierover beweert mevrouw Esmee:Je hebt een abonnement bij ons afgesloten, zonder automatisch incasso. Dat is niet mogelijk en om deze reden, heb ik jouw abonnement moeten annuleren. Doordat er geen automatische betaling achter hangt, wordt er ook niks verzonden.

Ik ben al jaren klant bij Testa met een abonnement met automatische incasso!

Ik heb hiervan bewijzen toegestuurd, maar krijg nu helemaal geen antwoord meer. Blijkbaar heeft mevrouw Esmee moeite om haar fout te erkennen. Erg kwalijk!!

2024年12月16日
5つ星のうち1の評価

Testa komt afspraken niet na

Ik kreeg capsules toegestuurd zonder dat ik vóóraf op de hoogte was gebracht, terwijl dit wel was afgesproken bij het afsluiten van een abonnement. Terugsturen kon alleen op mijn kosten. Klantenservice reageerde ongeïnteresseerd en totaal niet meedenkend, vonden dat het probleem van geen melding bij de klant lag.

2024年7月29日

Avoid

Basically force you to get a subscription by pricing one-off orders really high, then refuse to cancel an order when you message them immediately about it. Avoid.

2024年4月19日
5つ星のうち1の評価

Update: nog steeds slecht, wel geld afschrijven maar niet leveren.

De eerste bestelling werd goed geleverd. Hierbij een abonnement afgesloten met automatische incasso. Geld werd voor de 2e bestelling afgeschreven maar niets geleverd en in ons account blijft 'wachtend op betaling' staan.

Contactformulier ingevuld - geen antwoord
Gemaild - geen antwoord

2 keer gebeld tijdens bereikbare tijden (werd niet opgenomen)
De claim dat er binnen 2 werkdagen gereageerd wordt klopt dus niet.

aanpassing:
Ik heb per mail inderdaad een leuke tegemoetkoming aangeboden gekregen en dit geaccepteerd. Helaas nu reeds alweer 2 weken geleden en wederom hoor ik niets. Vorige week hier weer een vraag over gesteld maar een antwoord komt nog steeds niet. Zeer slechte communicatie en beloftes worden dus ook niet waargemaakt. Jammer dat het zo moet gaan.

2022年2月15日

Trustpilot エクスペリエンス