レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik wordt altijd heel fijn geholpen bij Primera in Berkel-Enschot. Je krijgt er heel goed advies. Ik kom er al jaren, heel fijn om altijd vertrouwde gezichten te zien, er is weinig verloop in winkel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb nog nooit eerder een review geschreven, maar dit personeel dwingt me ertoe. Primera Sierplein wat een schandalige, respectloze houding! In eerste instantie dacht ik dat hun onbeschofte gedrag v... もっと見る

企業情報

1. ギフト ショップ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Ik ben erg teleurgesteld over mijn…

Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met de pasfoto-service bij Primera Westermarkt in Tilburg. De pasfoto die daar is gemaakt, bleek bij de gemeente niet te voldoen aan de eisen. Omdat ik al een afspraak had staan en vanwege een geplande vakantie mijn paspoort met spoed moest aanvragen, had ik geen andere keuze dan direct bij een andere fotograaf nieuwe pasfoto’s te laten maken.

Wat ik vooral kwalijk vind, is dat Primera geen enkele verantwoordelijkheid wilde nemen. Ondanks mijn uitleg én bewijs van de gemeente dat de foto niet goed was, werd mijn verzoek om een terugbetaling afgewezen. Er werd totaal niet meegedacht, terwijl het duidelijk was dat de fout niet bij mij lag.

Door de tijdsdruk en de extra kosten die ik heb moeten maken, vind ik dit een zeer slechte service. Jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan. Voor mij is dit reden om hier nooit meer iets te kopen.

P.S. Wat ik daarnaast erg jammer vond, is de manier waarop het personeel met de situatie omging. Er werd op een onvriendelijke toon gesproken en zelfs hard door de winkel geroepen, wat ik als onprofessioneel en onprettig heb ervaren. Er was weinig tot geen begrip voor mijn situatie. Ondanks dit alles heb ik het gesprek netjes afgesloten en haar een fijne dag gewenst.

2026年4月17日

Cadeaukaart online inwisselen misleidend

Ik heb recent geprobeerd een cadeaukaart van €75 in te wisselen via de website van Primera, maar dit proces is ontzettend onduidelijk en misleidend. Tijdens het inwisselen leek het alsof het tegoed zou worden omgezet naar een andere cadeaukaart (in mijn geval bol.com), maar uiteindelijk werd ik doorgestuurd naar een betaalpagina.
Daar moest ik opnieuw een betaalmethode kiezen, waarna er €75 van mijn bankrekening is afgeschreven, terwijl ik juist verwachtte dat dit bedrag van mijn cadeaukaart zou worden gebruikt. In plaats daarvan ontving ik een “Primera Keuze Cadeaukaart” per mail, wat totaal niet mijn bedoeling was.
Na contact met de klantenservice kreeg ik meerdere keren dezelfde uitleg dat er sprake was van een “miscommunicatie”, maar er werd geen enkele concrete oplossing geboden.
Kortom: onduidelijke website, verwarrend bestelproces en geen klantgerichte oplossing. Zeer teleurstellende ervaring.

2026年4月7日
5つ星のうち1の評価

Profiel niet geclaimd? Dat zegt genoeg!

Ik heb nu 2 reviews geplaatst, maar kan ze nergens terugvinden. Bovendien heeft Primera het profiel niet geclaimd om overduidelijke redenen. Ze zullen dan ook nergens op reageren. Het maakt ze niet uit hoe de klant ze vindt. Dan kom je maar gewoon niet meer.
Het valt me op dat dat soort zaken niet best uit de verf komen.

2026年4月2日
5つ星のうち1の評価

zou gisteren 2 parketten op kunnen…

zou gisteren 2 parketten op kunnen halen , maar kreeg kort ervoor mail, ophaalautomaat zat vol ,dus morgen , ben gaan kijken want ze hebben helemaal geen automaat, maar ja wat maakt het uit dat klanten door zon gedrag in de problemen komen , maakt hun toch niks uit, ben even goed uit me dak gegaan en denk maar niet dat ik vandaag een ophaalbericht heb gekregen , nee , deze dame denk dat ze god is. stop dan met het ophaalpunt als je er te lui voor bent.Ik kom niet meer in de Primera!

2026年3月31日

Very unprofessional

Very unprofessional, I'll never go back again: took passport pics and ask them to take them again as they were horrible....they laughed at me and mocked me all the way! Primera at Kinkerstraat is not a good shop!

2026年3月23日

Dieven

Keuze Cadeaukaart van de baas 40 euro,
Online gekozen voor een kaart met dit bedrag voor Karwei, alles doorlopen, ik heb de kaart op laten sturen,
kosten 1,95 kosten, betalen met Ideal schijven ze niet de 1,95 euro kosten af maar het hele bedrag plus de kosten dus 41,95 euro dus ze stelen glashard 41,95 en volgens de klantenservice kan het niet worden geretourneerd, nu is de fysieke Primera in mijn woonplaats qua klantvriendelijkheid al een van de meest asociale winkels die je je kan voorstellen, dit geldt dus ook voor de hele organisatie stelletje dieven

2026年3月20日
5つ星のうち1の評価

Aggressive woman in that store

I went to pick up a package which I knew was not delivered to me. The older lady (no really a lady) insisted in a very bad way that the package was already delivered. There was a younger lady that works there that was nice and help me out. I was right my package was there. Before leaving I thank the young lady because she was kind and helpful. However, I told the old woman that this is not the way of treating clients. And she immediately told me to get out, that she is the boss, and to never come again and used the F.. word. How can somebody treat clients like that. She was talking to the other lady in Dutch, she thought I was not understanding but I did understand everything. Hopefully nobody else experience that in that store and hopefully this is not about being Dutch or not. But she looks really low education.

2026年3月9日

Klantenservice

Ik kon zelf mijn cadeau kaart niet inwisselen voor een andere kaart. De medewerkster van de klantenservice heeft mij fantastisch geholpen en het helemaal in orde gemaakt.

2026年3月6日
5つ星のうち5の評価

Ik wordt altijd heel fijn geholpen bij…

Ik kom er al jaren, heel fijn om altijd vertrouwde gezichten te zien, er is weinig verloop in winkelmedewerkers.
Ook een groot compliment voor Tyrsa van de klantenservice die mij eergisteren heel vlot en fijn heeft kunnen helpen met een activeringscode. Deze dame houdt zich aan haar woord en de door haar beloofde mail kwam direct binnen. Een tien met een griffel voor haar vriendelijkheid, correctheid en klantgerichtheid.

2026年2月26日

Tijd voor een praatje

In deze winkel werd ik uitstekend geholpen met tijd voor een praatje en oprechte menselijke interesse. Iets wat waardig is voor een PostNL servicepunt dat een maatschappelijk belang vertegenwoordigd. Een goede reden om je pakket daar te laten bezorgen.

2026年2月25日

Primera Middelharnis geeft onjuiste informatie

Primera Middelharnis maakt alleen pasfoto’s zonder bril.
Zei dat het een voorwaarde is voor een correcte foto. Dus worden de pasfoto’s zonder bril gemaakt. Je gaat uit van deskundigheid en juiste informatie. Niets is minder waar. Omdat de pasfoto’s zo lelijk waren heb ik bij thuiskomst site van de Rijksoverheid geraadpleegd betreffende pasfoto eisen voor aanvragen reisdocument. Wat blijkt, een bril is toegestaan. Met een screenshot van de overheids site met tekst en foto van pasfoto met bril terug naar de winkel van Primera Middelharnis gegaan.De medewerker houdt vol dat het niet mag. Ook bij het tonen van de screenshots van de overheids site met tekst en foto van de eisen. Ik wilde een pasfoto met bril. De medewerker heeft deze met tegenzin ,op eigen risico en met de waarschuwing dat deze niet gebruikt kan worden bij aanvraag van een nieuw reisdocument bij de gemeente. Zegt dat hij 20 jaar ervaring heeft. Ik moest ook deze foto’s weer betalen. Ik heb nog voorgesteld dat als de foto’s met bril niet geaccepteerd worden. Ik dan alle gemaakte foto’s zal betalen. Bij de gemeente is de pasfoto met bril zonder enige aanmerking geaccepteerd.
Primera wil ondanks zijn foute informatie dit niet voor zijn rekening nemen. Door deze foute informatie heb ik dus voor de foto’s €25,- betaald. Primera steelt dus van de klant. En wel bewust en bewezen.

2026年2月10日
5つ星のうち2の評価

Hoewel ik slechts 2** kan geven wil ik…

Hoewel ik slechts 2** kan geven wil ik wel 5***** geven voor Tyrsa van de klantenservice, zij heeft mij goed geholpen.
Hetgeen er echter misgaat - waar Tyrsa geen schuld aan heeft - is het systeem om een Primera cadeaukaart om te wisselen voor een andere cadeaukaart.
Ik ben er - tevergeefs - bijna een uur mee kwijt geweest om 3 primera cadeaukaarten van elk €70,- om te wisselen naar een Bol.com cadeaukaart.
Nadat ik al mijn gegevens heb ingevoerd en in de betaalomgeving terecht ben gekomen krijg ik een melding dat mijn betaling niet is gelukt.
Ik doe een tweede poging (weer alles opnieuw invullen) en krijg hetzelfde resultaat, Hoewel ik dit keer een melding kreeg dat mijn proton.me emailadres niet geaccepteerd wordt.
Na de derde poging heb ik de klantenservice gebeld waarbij ik goed werd geholpen door een jongeman.
Hij legde mij uit dat een proton.me emailadres inderdaad niet geaccepteerd wordt omdat deze te goed beveiligd zijn. (??????)
Het maximum van inwisselen is bovendien €150,-(waarom staat dat dan nergens aangegeven?).
Na de uitleg van de jongeman heb ik een 4de en 5de poging gedaan. Steeds weer alles opnieuw invullen!
Opnieuw gebeld en Tyrsa bood aan om de cadeaukaarten voor mij in te wisselen. Hoewel dat voor haar ook niet zo heel eenvoudig bleek te zijn....heeft zij mij goed geholpen. Echter....
Vervolgens moet je een half uur wachten tot je via email bericht krijgt dat de cadeaukaart geactiveerd is.
Ik plaatst dus mijn bestelling bij Bol.com en geef aan dat ik met de cadeaukaart wil afrekenen. Dan vul je het kaartnummer en de pincode in en kom je tot de ontdekking dat dit niet werkt.
Ik had altijd al een hekel aan cadeaukaarten (meestal geeft inwisselen problemen) en dat is nu nog erger geworden. Mijn advies: geef mensen nooit een cadeaukaart cadeau! Tenzij je die persoon wilt frusteren.

2026年2月13日

Teleurstellende pasfoto-ervaring

Ik heb hier pasfoto’s laten maken voor mijn paspoort, maar ben helaas niet tevreden over het resultaat. De foto is erg donker en heeft een oranje kleurzweem, waardoor hij niet natuurlijk oogt. Toen ik later beter keek, vond ik de kwaliteit echt tegenvallen. Toen ik terugging om te vragen of ik een nieuwe foto kon laten maken, werd gezegd dat dit alleen kon als de gemeente de foto zou afkeuren. Dat vond ik teleurstellend, zeker gezien de prijs. Uiteindelijk heb ik in een fotobooth een nieuwe foto gemaakt die veel beter gelukt is en die ik nu ga gebruiken. Jammer, want ik had betere service en kwaliteit verwacht.

2026年2月9日
5つ星のうち5の評価

Sinds een paar jaar ben ik gewisseld…

Sinds een paar jaar ben ik gewisseld van Primera winkel omdat die vlakbij zit (Neptunesplein Amersfoort) zo’n ongelofelijke slechte service biedt en de eigenaren zo ongekend onbeschoft zijn, zowel tegen klanten als personeel. Dat er überhaupt nog mensen daar komen is ongetwijfeld de nicotine verslaving want er is geen andere tabakszaak in de buurt.

Het is een verademing om bij Primera Eemplein Amersfoort te komen, die mensen zijn zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam!! Altijd aardig tegen m’n hondje ook, deze eigenaren en personeel verdienen een 10+. Ik weet van vele buren dat ook zij liever verder lopen/fietsen om deze fijne winkel ervaring te hebben.

2026年2月8日

Grootste chagrijn van Venlo

Mevrouw achter de balie werd super boos op ons omdat ZIJ het verkeerde adres op het pakketje had gedaan en toen we haar chagrijnig noemde kwam ze achter ons aan, ik werd er zelf heel erg bang van door de boze toon. Nooit meer daar een pakketje wegbrengen

2026年1月28日

レビューの対象になっている企業の方へ