䌁業情報

1. 医療コンサルタント
  2. 血液怜査センタヌ
  3. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Testum Àr ett modernt hÀlsoföretag som hjÀlper privatpersoner och företag att ta kontroll över sin hÀlsa pÃ¥ ett tryggt, enkelt och professionellt sÀtt. Vi erbjuder hÀlsokontroller, blodprover och medicinska analyser i samarbete med kvalitetssÀkrade laboratorier. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra det lÀttare för mÀnniskor att förstÃ¥ sin hÀlsa och fÃ¥ tydliga insikter baserade pÃ¥ riktiga medicinska data. Det som gör Testum unikt Àr kombinationen av snabbhet, sÀkerhet och personlig service. VÃ¥ra kunder fÃ¥r provsvar snabbt – ofta inom bara nÃ¥gra dagar – tillsammans med en tydlig och lÀttförstÃ¥elig sammanstÀllning samt en medicinsk kommentar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbÀttra bÃ¥de analyskvalitet och kundupplevelse för att ge vÃ¥ra anvÀndare det bÀsta möjliga underlaget för att fatta beslut om sin hÀlsa. Vi lÀgger stor vikt vid trygghet och transparens. Alla analyser utförs av ackrediterade laboratorier, och vÃ¥ra lösningar för journaler, inloggning och kommunikation Àr utvecklade med högsta standard för datasÀkerhet. Hos oss kan varje kund kÀnna sig trygg med att deras uppgifter hanteras konfidentiellt och professionellt. Testum vÀxer snabbt tack vare nöjda kunder som uppskattar vÃ¥rt moderna och personliga sÀtt att arbeta. Vi strÀvar alltid efter att leverera service i toppklass och att göra avancerad hÀlsodata tillgÀnglig och förstÃ¥elig för alla. VÃ¥r vision Àr att ge varje mÀnniska bÀttre kontroll över sin hÀlsa – enkelt, effektivt och pÃ¥litligt.

4.5

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Gick pÃ¥ ett Ã¥terbesök för ytterligare

Gick på ett återbesök för ytterligare en check-up. LÀmnade in proverna igår och fick resultaten redan idag! Otroligt smidigt och enkelt. Det var Àven vÀldigt smidigt att boka tiden. VÀldigt nöjd med hela upplevelsen! Rekommenderar.

2026幎8月19日

Testum からの回答

Stort tack för att du återkommer till Testum och för din fina recension! Vad roligt att höra att du återigen upplevde hela processen som smidig och enkel, från bokning till provsvar. Extra roligt att du fick resultaten så snabbt! Tack för ditt fortsatta förtroende och för att du rekommenderar oss.

Enkelt

Snabbt, smidigt effektivt. Enkelt att boka, besöket gick på 10min och fick provsvaren någon dag senare. Precis som det ska fungera. Rekommenderar starkt

2026幎7月14日

Testum からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade hur snabbt och smidigt hela processen gick, från bokning och provtagning till provsvar. Tack för att du rekommenderar Testum. Det uppskattar vi verkligen!

5぀星のうち5の評䟡

Allt var så smidigt och enkelt tack!

Allt var så smidigt och enkelt tack!

2026幎7月19日

Testum からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde allt som smidigt och enkelt. Tack för att du valde Testum och för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Trygg och professionell process.

Jag Àr otroligt tacksam för den fina upplevelsen jag hade hos Testum. Hela processen var så enkel, smidig och professionell från början till slut.
Jag uppskattade verkligen hur snabbt jag fick mina blodprovsresultat, tillsammans med lÀkarens tydliga kommentarer och förklaringar som gjorde det lÀtt att förstå resultatet. Det mÀrks att Testum verkligen bryr sig om sina kunder och erbjuder en trygg och professionell service.
Stort tack till hela teamet på Testum för ert bemötande och ert engagemang. Jag kÀnner mig vÀldigt nöjd och kommer definitivt att komma tillbaka igen. Rekommenderas varmt!

2026幎7月14日

Testum からの回答

Stort tack för dina fantastiskt fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde hela processen som enkel, smidig och professionell. Vi Àr sÀrskilt glada att lÀkarens kommentarer och förklaringar hjÀlpte dig att förstå dina resultat bÀttre. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss, du Àr varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Jag gjorde ”hÀlsotest stor man”

Jag gjorde ”hÀlsotest stor man”.
Processen var smidig, snabb och noggrann.
Enkel betalning och bokning av tid.
Från bokning till resultat var mycket snabbare Àn vad jag trott.
Uppskattar de tydliga och hjÀlpsamma kommentarerna på testet från lÀkaren.
Jag fick hjÀlp med det jag behövde och mer dÀrtill.
Rekommenderas! 5/5

2026幎7月10日

Testum からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde hela processen som smidig och snabb, från bokning och betalning till provtagning och resultat. Vi Àr sÀrskilt glada att du uppskattade lÀkarens tydliga och hjÀlpsamma kommentarer. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss!

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde testum hÀlsa paketet och

BestÀllde testum hÀlsa paketet och hitta en klinik nÀra mig. VÀldigt skickligt system och rekommenderar verkligen! Fick mina resultat efter 4 dagar!

2026幎2月6日

Testum からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade hur enkelt det var att hitta en provtagningsklinik och att du fick dina resultat snabbt. Tack för att du rekommenderar oss!

5぀星のうち5の評䟡

I got the blood test as a Christmas

I got the blood test as a Christmas gift and I am surprised how quick it went from the date of the exam to the date of the results. Swift responses. I wish Testum a bright future!

2026幎1月2日

Testum からの回答

Thank you so much for your kind review! We’re delighted to hear that you were impressed by the quick turnaround and smooth communication. We truly appreciate your warm wishes and hope to have you with us again in the future. Wishing you all the best!

JÀtte nöjd!!

JÀtte nöjd! Snabb Ã¥terkoppling med en tydlig sammanfattning av mina resultat frÃ¥n lÀkaren pÃ¥ Testum 😃

2025幎12月31日

Testum からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Det glÀder oss verkligen att du Àr nöjd med både återkopplingen och sammanfattningen av dina provresultat. Tack för att du valde Testum och för att du tog dig tid att dela med dig!

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt smidigt och enkelt sÀtt att få

VÀldigt smidigt och enkelt sÀtt att få sina vÀrden kontrollerade. Snabbt och proffsigt handhavande. Kan varmt rekommendera Testum!

2025幎12月8日

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig, snabb och professionell. Tack för din rekommendation!

5぀星のうち5の評䟡

Tack vare testerna fick jag veta att

Tack vare testerna fick jag veta att jag hade en sjukdom, och jag Àr glad att det upptÀcktes i tid. Hela upplevelsen var vÀldigt positiv, inte minst tack vare en kundtjÀnst som svarade oerhört snabbt. Jag kan varmt rekommendera dem.

2025幎12月15日

Testum からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för ditt fina omdöme.
Vi Àr glada att höra att processen kÀndes positiv och att vår kundtjÀnst kunde hjÀlpa dig snabbt.
Tack för din rekommendation och för ditt förtroende.

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse

Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse nÀr jag tog prover. Trevlig personal som förklarade allt lugnt och tydligt. KÀnde mig vÀl omhÀndertagen från början till slut.

2025幎11月20日

Testum からの回答

Stort tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att du kÀnde dig vÀl omhÀndertagen och att vår personal kunde skapa en trygg upplevelse för dig.
Varmt vÀlkommen tillbaka!

Mycket positiv upplevelse av Testum AB

Mycket positiv upplevelse av Testum AB. Professionellt bemötande, tydlig kommunikation och snabb Ã¥terkoppling genom hela processen. Man mÀrker att de har god kompetens och ett genuint engagemang för sina kunder. KÀnns tryggt och pÃ¥litligt – kan varmt rekommendera Testum AB.

2025幎11月22日

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr glada att höra att du upplevde oss som professionella och tydliga genom hela processen. Din feedback betyder mycket för oss.
Varmt vÀlkommen tillbaka!

Mycket professionella.

Mycket professionellt företag
Smidig process från start till slut. Snabb service, tydlig kommunikation och riktigt bra bemötande. Rekommenderas starkt!

2025幎11月17日

Testum からの回答

Tusen tack för din vÀnliga återkoppling! Det betyder mycket för oss att höra att du Àr nöjd med både service, kommunikation och bemötande. Vi strÀvar efter att göra processen så enkel och trygg som möjligt, och det Àr fantastiskt att du upplevde det så.
Allt gott!
Teamet på Testum

Seriöst och professionellt företag

Seriöst och professionellt företag. Riktigt bra service och kommunikation!

2025幎11月9日

Testum からの回答

Tack för din återkoppling!
Vi strÀvar alltid efter att vara professionella och ge bÀsta möjliga service, så det betyder mycket att höra att du Àr nöjd.
Hör gÀrna av dig om det Àr något mer vi kan hjÀlpa till med!

Gick snabbt med ePassi

Gick snabbt med ePassi, upplevde god kundtjÀnstkontakt och återkoppling på blodprover. Rekommenderas starkt!

2025幎11月9日

Testum からの回答

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att du Àr nöjd med oss. Ditt förtroende betyder mycket, och vi ser fram emot att fÃ¥ hjÀlpa dig igen framöver.

VÀnliga hÀlsningar,
Teamet på Testum

Proffesionella och snabba

Proffesionella och snabba, rekommenderas starkt!

2025幎11月5日

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både snabbheten och servicen.
Tveka inte att höra av dig om det Àr nÃ¥got mer vi kan hjÀlpa dig med – du Àr alltid vÀlkommen tillbaka!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。