レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Earthing People leverer viktige produkter av god kvalitet. Earthing/jording av kroppen, spesielt nattestid, mÃ¥ ikke undervurderes. Har hatt god helse effekt av dette i over 15 Ã¥r nÃ¥. Lite syk og raske... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk kvalité och kraftfull verkan pÃ¥ jordningslakanet. En helt annan verkan jÀmfört med silverlakan. Reduceraren Àr bra dÃ¥ min kropp Àr kÀnslig och ibland behöver jag sÀnka styrkan trots att jag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag upplever Earthing People som ett mycket seriöst företag med varm och snabb kontakt. De Àr tillmötesgÃ¥ende och generösa och man kÀnner sig verkligen omhÀndertagen som kund. Lakanen ger en tydlig... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 医療機噚提䟛業者
  3. 医療技術補造業者

圓該䌁業による蚘述

Earthingpeople introducerade konceptet jordning i Sverige i 2011 och var det första företaget att sÀlja Clint Obers originalprodukter. Från 2016 har vi egen tillverkning av marknadens bÀsta jordningslakan och övriga produkter i samarbete med ett företag i Australien. Vi tillhandahåller jordade lakan med 35% fiber av kirurgiskt rostfritt stål som garanterar många års hållbarhet och problemfri jordning utan alla de problem som lakan med silvertråd har. Silver oxiderar nÀr det kommer i kontakt med svavel från svett och hudfett, kemikalier i hudkrÀmer och felaktiga tvÀttmedel. Vi sÀljer bara lakan med rostfria fiber av kirurgiskt stål son inte har några problem med oxidering och förlust av jorningseffekten. I vår butik finner ni ett stort sortiment av lakan, dynor, mattor, omslag med mera för jordning i hemmet och på arbetsplatsen. Att jorda sig regelbundet har en stor effekt på hÀlsan. Det stÀrker immunförsvaret, tunnar blodet, slÀcker inflammation, minskar kronisk vÀrk, förbÀttrar sömnen, minskar hormonella obalanser och mycket mer som ni kan lÀsa om i boken "Att vara jordad". Det finns över 20 års forskning på hur jordning påverkar kroppen och hÀlsan. Att vara jordad Àr naturligt och helt ofarligt då det bara handlar om att återstÀlla den fysiska/elektriska kontakten med vår planet, som att gå barfota på en grÀsmatta eller bada i hav eller sjö. Att jorda sig regelbundet Àr en grundlÀggande strategi för att hålla kroppens alla funktioner i balans och det enklast sÀttet att jorda sig Àr nÀr man sover och kroppen lÀker sig. DÀrför har vi satsat huvudsakligen på jordade lakan, en bra investering för hÀlsan. Vi Àr bioelektriska varelser som lever på en elektrisk planet och det Àr onaturligt att inte vara jordad.

4.8

過去12か月のレビュヌ数: 55ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Det be NOK 1.991 ekstra å betale ved

Det be NOK 1.991 ekstra å betale ved henting av pakken. Regner med at dette var toll-avgift? Skuffet.

2026幎7月20日

Earthingpeople からの回答

Hej BjÞrn. Det Àr inte vi som bestÀmmer olika lÀnders tullavgifter, Det Àr din regering du skall kontakta om du Àr besviken på att Norge tar ut en tullavgift på varor som importeras till Norge. Alla lÀnder har tullavgifter så om vi köper en vara från Norge, England eller annat land som inte Àr med i EU måste vi också betala tullavgift. Det Àr bara inom EU som vi slipper tullavgiften. Detta Àr allmÀn kÀnnedom så att lÀmna ett dåligt betyg på företaget för att ditt land tar ut tullavgift kÀnns inte rÀtt då vi inte gjort något fel

5぀星のうち5の評䟡

Toppföretag med produkter av högsta kvalitet.

vanaf dag een sliep ik beter. om die reden een tweede set besteld voor mijn vakantiehuisje. hierdoor kwam ik er maanden later achter dat ik verkeerde set had en nog werd alles naar meer dan tevredenheid opgelost. kortom een bedrijf dat nog meer doet dan het beloofd! (Jag sov bÀttre redan från första dagen. DÀrför bestÀllde jag ett set till till mitt fritidshus. Det var först månader senare jag upptÀckte att jag hade fått fel set, men allt löstes till min fulla belåtenhet. Kort sagt: ett företag som levererar Ànnu mer Àn vad de lovar!)

2026幎7月27日
5぀星のうち5の評䟡

det kom inte någon jordningsstav med.

det kom inte någon jordningsdtav med. Finns 8 olika alternativ hur man jordar lakanet.

2026幎7月6日

Earthingpeople からの回答

Hej Annika. Om du hade lÀst informationen om lakanet du köpte hade du sett att jordanslutning inte ingår då vi erbjuder 8 olika alternativ. Så hÀr står det överst under lakanet du köpte :
"Platt universal jordningslakan som passar alla sÀngstorlekar på lÀngs eller tvÀrs. Det ledande tyget Àr 140x200 cm med 70 cm bomullstyg i Àndarna som sticks in under bÀddmadrassen/madrassen för att hålla lakanet på plats. Anslutning till jord ingår ej men en 5 m rak produktsladd ingår. Klicka hÀr för att se anslutningsalternativ."

LÀngre ner i texten står det mer info om anslutningsalternativ och vad paketet innehåller:
"Ni behöver köpa en separat anslutning till jord för att kunna koppla in ert lakan. Våra lakan inkluderar en 5 m lång sladd men inte anslutning till jord. I lÀnder utanför Sverige kan man anvÀnda eluttagets jordanslutning med en adapterplugg. Vi avråder starkt från att anvÀnda en plugg i eluttaget i Sverige. Produkter som skall anvÀndas i Sverige bör kopplas till jord via en jordstav med ledning till marken, eller en jordklÀmma på ett vattenrör av metall. Se sidorna Viktigt att veta och Frågor och svar för förklaring om varför vi inte rekommenderar det svenska elsystemet för jordning.

Innehåll:
1 st Premium v2+ universal lakan 140 cm
1 st rak sladd, 5 m
Installationsinstruktioner"

Eftersom en jordstav inte fungerar nÀr man bor i höghus eller inne i en asfalterad miljö vore det meningslöst slöseri att skicka med en jordstav med varje lakan. då den inte går att anvÀnda dÀr. Vi har också vÀldigt många återkommande kunder som redan har en anslutning sedan tidigare och inte behöver en till.

Så att lÀmna ett dåligt omdöme för att du inte lÀst texten Àr inte snÀllt då ditt omdöme inte sÀger någonting om företaget, produkternas kvalitet, servicen eller informationen på hemsidan. DÀrför ber vi dig vÀnligen att ta bort omdömet.

Det Àr lite som att köpa ett par fina kvalitetsskor och sedan lÀmna ett dåligt omdöme för ratt inga strumpor ingick eller att köpa ett par fina byxor och sedan lÀmna en stjÀrna för att inga trosor ingick.

Bra produkter & snabba leveranstider

jag Àr utbildad civilingenjör inom el och dÀrför alltid varit intresserad av nya teorier&forskning inom området Àven det bio-medicinska.

Haft problem med långvarig mental stress som jag haft svårt att återhÀmta mig från och kom i kontakt med teorier om jordning på diverse hÀlso podcasts och jag började med att lÀsa en bok från clinton ober. "Earthing: The Most Important Health Discovery Ever!" Jag tyckte det verkade vÀldigt trovÀrdigt, vilket det visade sig att vara!

Köpte först ett kuddvar och kÀnde direkt att något hÀnder. den stÀndiga underliggande stressen och tankeverksamheten började lugna sig DIREKT, vilket fascinerade mig oerhört.

Jag mÀrkte Àven att jag började processa saker mentalt på ett helt annat sÀtt under jordningen, sov djupare, bÀttre, jag upplever också att jag inte alls behöver dricka lika mycket vatten vilket Àr oerhört fascinerande!

Jag köpte sen ett lakan och jag mÀrkte att effekten då blev Ànnu starkare nÀstan lite för stark och lite för mycket faktiskt. svårt att förklara vad det innebÀr för andra som inte testat, men jag la ett vanligt lakan ovanpå tills jag sakta men sÀkert vÀnjde mig att sova direkt på jordningslakanet.

Upplevde enormt mycket bÀttre sårlÀkning efter ett tag och blodet "sÀtter" sig bÀttre runt sår m.m
vilopulsen Àr nere, inte mÀtt exakt men d Àr mÀrkbart och jag upplever att hjÀrtat behöver inte jobba lika hårt som förut. Pulsen Àr inte lika "tung"

Sammanfattningsvis upplever jag en alltigenom förbÀttrad kroppsfunktion! Jag kan Àven vila bÀttre, återhÀmta mig bÀttre m.m! Jag kommer 100% fortsÀtta med jordning för resten av mitt liv!

Att vara jordad en lÀngre period har Àven orsakat lite intressanta förÀndringar i mitt beteende. Jag har insett nu att min kropp har aktivt sökt sig till att vara jordad! det tog sig tidigare uttryck i mitt liv att jag har haft ett enormt intresse för snorkling i havet. Jag tycker fortfarande om detta, men får inte lÀngre "abstinens" eller grov pirrande ångest om jag inte dragit ivÀg på en snorklingsresa på ett tag!

Förutom de goda effekterna upplever jag Àven att produkterna Àr gedigna och slit tåliga och leveranstiden/kommunikation Àr jÀttebra!

Tack för att ni sÀljer dessa fantastiska produkter!

2026幎7月10日

Earthingpeople からの回答

Tack för din mycket detaljerade beskrivning av vad du upplevt med jordning. Underbart att höra och verkligen fint för andra att kunna ta del av. Vi önskar dig många fina år med god hÀlsa och kontakt med vår underbara planet.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Bra produkter.

2026幎7月3日

Earthingpeople からの回答

Tack Per! Det Àr ett nöje att vara till service och att kunna leverera produkter av hög kvalitet

Toppen produkt

Kvalitativ och vÀlgjord produkt.

2026幎7月2日

Earthingpeople からの回答

Tack Lisa! Vi önskar dig många hÀlsosamma år med hjÀlp av Moder Jords helande energi levererad via våra jordningsprodukter

SuverÀnt!!

Bra produkter, snabb leverans och bra paketerat. Toppen helt enkelt.

2026幎7月1日

Earthingpeople からの回答

Tack Hanna! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd. Vi hoppas att du får många fina hÀlsosamma år med hjÀlp av jordning.

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att det fungerar bra

2026幎6月26日

Earthingpeople からの回答

Hej Tim. Var uppmÀrksam på alla förÀndringar du upplever i ditt tillstånd. Det Àr speciellt under de första 3-4 månaderna de mer kÀnnbara förÀndringarna sker nÀr kroppen stÀller om sig och sedan över tid kommer du att mÀrka hur immunförsvaret stÀrkts. De flesta mÀrker att förkylningar inte biter lÀngre utan bara blir milda och kortvariga.

5぀星のうち5の評䟡

Earthings jordningsmatta - Wow!

Earthing gav snabb och bra leverans.
Nu har jag anvÀnt jordningsmattan i några veckor och trots höga förvÀntningar Àr jag helt fascinerad över hur bra det fungerar! Jag berÀttar för alla som vill lyssna hur bra jag mår av att anvÀnda den - hurra!

2026幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Jag kÀnner att detta företag har lÃ¥ng

Jag kÀnner att detta företag har lång erfarenhet av vilka jordningsprodukter som fungerar. Jag uppskattar all kunskap som förmedlas. Leveransen var vÀldigt snabb. Jag Àr så tacksam för att det finns hjÀlpmedel att få för att hålla sig jordad. Att vara jordad Àr ett vÀldigt bra sÀtt att hjÀlpa sin kropp!

2026幎4月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス