Set Ultima 40 MK4 luidsprekers in combinatie met mijn Sonos amp: een waanzinnige combinatie. Geluid klinkt goed van laag tot hoog, veel detail maar wel met een nadruk op lage tonen. Laat ik daar n... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na enig onderzoek besloten we om voor Teufel audio te gaan. Een set van € 899,- met daarbij nog een extra speakerset. Opvallend zijn de verzendkosten daarbij, we hebben het over een aanschaf van ca 14... もっと見る
De luidsprekers geven naar mijn idee een prima geluid. De bass is goed en ook de hoge tonen prima te horen. De middentonen ook goed voor mekaar. De service van Teufel is ook naar tevredenheid verlopen... もっと見る
Ik heb een ULTIMA 20 KOMBO 2 + Pro-Ject E1 BT aangeschaft en deze vandaag ontvangen. Wat ben ik blij verrast met deze apparatuur. Wat een mooi geluid, lekker weer ouderwets platen draaien! Er gaat nie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Teufel draait alles om geluid dat je raakt. Sinds 1979 ontwerpt Teufel in hartje Berlijn audio-oplossingen met passie en vakmanschap. Of je nu kiest voor krachtige stereoluidsprekers, een comfortabele koptelefoon, een meeslepend home cinema systeem of bluetooth speakers – je geniet altijd van de beste sound voor de beste prijs. Luister zoals jij dat wilt. Thuis, onderweg of op kantoor. Teufel brengt jouw muziek tot leven.
Teufel - audiospecialist en fabrikant uit Berlijn
当該企業による記述

- Verzeker jezelf van goede sound!
- Teufel is luidsprekerfabrikant en directe verkoper tegelijkertijd en kan daardoor meer geluid voor minder geld bieden. Alle luidsprekersystemen, koptelefoons en portable speakers kun je tot 8 weken lang thuis proberen. Ben je niet tevreden dan stuur je het artikel terug en krijg je binnen 30 dagen je geld terug.
Waarom Teufel?
Voordelen
連絡先
Budapester Strasse 44, 10787, Berlijn, ドイツ
- service@teufelaudio.nl
- teufelaudio.nl
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel tevreden met de luidsprekers
Heel tevreden met de luidsprekers, alleen is 1 luidspreker beschadigd geweest met de levering onder aan de voet.
Uitmuntend
Buitengewone geluidskwaliteit ! Zeer positieve ervaring
met de klantendienst bij vragen over de producten.
Toestellen en onderdelen zijn vakkundig verpakt voor een probleemloze verzending.Geluid is perfect instelbaar naar ieders smaak zodat je eindeloos kan genieten.
Mooi product met prima geluid.
Mooi product met geluid. Heel blij mee. Handig dat er een 'case' bij is te bestellen. Goed om mee te nemen, bv op vakantie.
Netjes keurig op tijd geleverd.
Fantastisch artikel gekocht
Fantastisch artikel gekocht. Optima 40 speaker. Erg blij mee.
Het product wat ik besteld heb was precies wat ik zocht.
Het product wat ik besteld heb was exact volgens mijn verwachtingen. Het kwam ook eerder aan dan gepland.
Teufel Massive
Teufel Massive – Uitstekende kwaliteit en top levering
Ik heb onlangs de Teufel Massive koptelefoon aangeschaft en ben er ontzettend tevreden over. De geluidskwaliteit overtrof mijn verwachtingen. Het geluid is helder, met een uitstekende balans tussen hoge en lage tonen. De bas is krachtig en prominent, wat voor liefhebbers van een diepe klank zeker een pluspunt is. Hoewel de bas soms wat de overhand kan nemen, is dit een kwestie van persoonlijke smaak. De middentonen zijn ook goed merkbaar, waardoor het totaalgeluid volledig en prettig aanvoelt.
Wat de levering betreft: die was perfect geregeld. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, vanaf het moment dat de koptelefoon de grens passeerde tot aan de bezorging. Dit zorgde voor een probleemloze ervaring.
Met een prijs van €75 krijg je absoluut waar voor je geld. Het is een kwalitatief hoogwaardig product dat niemand zal teleurstellen. Als je op zoek bent naar een betaalbare koptelefoon met indrukwekkend geluid en een fijne gebruikerservaring, kan ik de Teufel Massive van harte aanbevelen!
Een uitstekende kwaliteit
Een uitstekende kwaliteit, een schappelijke prijs en snelle verzending. Wat wil een mens nog meer...
Groots!
Bestellen gaat snel. Ook retourneren gaat probleemloos. Het was een kadootje, maar mijn dochter vond een kleiner exemplaar toch mooier. Maar 'dit was de beste'. Deze heeft alles wat je hoopt te vinden op zo'n radio. Ik had liever deze. Opties en geluid is groots.
Verrassende de uitstraling.
Verrast door de uitstraling en kwaliteit. Verder een uitstekende geluidservaring. Ben zeer tevreden over de aansluit opties.
Snelle levering volgens afspraak en een…
Snelle levering volgens afspraak en een kwalitatief goed product.
Teufel, niets dan lof!
Heb, behalve m'n centerspeaker (bose) alle speakers van Teufel. Heb een 7.1 surroundset met Denon versterker.
Ultimatum 40,Theater 500S en als laatst de Atos Refekt.
Het is werkelijk fantastisch! Hoe kunnen zulke kleine speakers zo'n verschil geven. Ik moet wel zeggen dat ze in verhouding tot de Ultima 40 speakers, wel duur zijn. Maar ze zien er super uit, en klinken super.
Update mei-2026: inmiddels de Ultima 40 vervangen door Definion 3. Zijn een heel stuk duurder, maar ook nog een heel stuk beter. Had ik niet verwacht. Wow?
Een paar jaar geleden ultima 40 dolby…
Een paar jaar geleden ultima 40 dolby atmos installatie gekocht en onlangs een wekkerradio. Geluid is geweldig en de spullen voelen en zien er goed uit
Surroundset Ultima 40
Bestelde producten netjes ontvangen. In bezit sinds half September, zeer tevreden met de Ultima 40 surroundset, komt zeer goed tot zijn recht in persoonlijke situatie.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。