Na enig onderzoek besloten we om voor Teufel audio te gaan. Een set van € 899,- met daarbij nog een extra speakerset. Opvallend zijn de verzendkosten daarbij, we hebben het over een aanschaf van ca 14... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb een ULTIMA 20 KOMBO 2 + Pro-Ject E1 BT aangeschaft en deze vandaag ontvangen. Wat ben ik blij verrast met deze apparatuur. Wat een mooi geluid, lekker weer ouderwets platen draaien! Er gaat nie... もっと見る
van bestelling tot aankomst verzending een dikke 10. cinebar 22 power edition gekocht en hiermee de bioscoop in huis gehaald,wat een geluid. zoals altijd top van teufel grt kurt bredene belgie
Uitstekende Ultima 25 Active speaker-set die het TV geluid aanmerkelijk verbetert. Stemmen zijn veel duidelijker verstaanbaar en het geluid van een muziekconcert op Tv vervormt niet meer. Eenvoudige... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Teufel draait alles om geluid dat je raakt. Sinds 1979 ontwerpt Teufel in hartje Berlijn audio-oplossingen met passie en vakmanschap. Of je nu kiest voor krachtige stereoluidsprekers, een comfortabele koptelefoon, een meeslepend home cinema systeem of bluetooth speakers – je geniet altijd van de beste sound voor de beste prijs. Luister zoals jij dat wilt. Thuis, onderweg of op kantoor. Teufel brengt jouw muziek tot leven.
Teufel - audiospecialist en fabrikant uit Berlijn
当該企業による記述

- Verzeker jezelf van goede sound!
- Teufel is luidsprekerfabrikant en directe verkoper tegelijkertijd en kan daardoor meer geluid voor minder geld bieden. Alle luidsprekersystemen, koptelefoons en portable speakers kun je tot 8 weken lang thuis proberen. Ben je niet tevreden dan stuur je het artikel terug en krijg je binnen 30 dagen je geld terug.
Waarom Teufel?
Voordelen
連絡先
Budapester Strasse 44, 10787, Berlijn, ドイツ
- service@teufelaudio.nl
- teufelaudio.nl
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Maakt mooie producten met super…
Maakt mooie producten met super kwaliteit aan geluid.
Ben altijd goed en netjes geholpen door…
Ben altijd goed en netjes geholpen door teufel.
Alle afspraken werden netjes nagekomen l
Top
Topkwaliteit
Leveren topkwaliteit voor een goede prijs. Na al eens een een noisecancelling hoofdtelefoon aangeschaft te hebben twijfelde ik na verbouwing van mijn woning geen moment weer voor teufel te kiezen. Mijn luidsprekers pasten niet meer en ik had iets nodig voor het afspelen van zowel cd's, tv, dvd's en ook mijn platenspeler.
De soundbar ultima, die eigenlijk een bedrieglijke naam heeft omdat het meer een liggende zuilspeaker is.
Soundbar Pro aangeschaft met dikke…
Soundbar Pro aangeschaft met dikke subwoofer en 2 witte rear speakers. Verbaasd dat dit nog beter was dan mijn oude HarmanKardon 5.1 set die ik hiervoor had. En ik maar denken 'hoop dat ie net zo goed klinkt' Nou beter kan ik je zeggen.
Ongelofelijk zuiver en hard geluid komt uit deze Teufel set. Ik kan hem iedereen aanraden. In een woonkamer van 35m2 komt deze zo goed tot zijn recht.
De service van Teufel is geweldig
De service van Teufel is geweldig, bestelling werd netjes geleverd. Geluid van de set is fantastisch. Ook de service na de aankoop is bijzonder goed
ik heb deze set nu 2 weken en ben er…
ik heb deze set nu 2 weken en ben er heel blij mee wat een fantastisch geluid heerlijk
Prima producten
Prima producten, kwaliteit prijs heel goed. Vol geluid in 2 aansluitende kamers. En circulair: makkelijk repareer als er iets mis zou zijn..dat maakt het verschil op de lange duur..
Onze teufel speakers zijn aangesloten…
Onze teufel speakers zijn aangesloten op een Kenwood internet receiver,deze amp is helaas iets te licht voor deze speakers, maar het geluid is geweldig.Ben liefhebber van klassieke muziek,wat maakt dat ik een goede fullrange speaker nodig heb, en dit vind je hier bij Teufel aan een mooie prijs.
Ben super tevreden.
Mvg,
Patrick
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Toegankelijk, maar beperkt voor de audiofiel
Teufel is een toegankelijk merk dat vooral geschikt is voor beginners in de audiowereld. Het instapgemak en de degelijke geluidskwaliteit maken het aantrekkelijk voor mensen die hun eerste stappen in audio zetten.
Voor de meer gevorderde audioliefhebber biedt Teufel echter te weinig. De streamers en Raumfeld-connectors zijn slechts met een beperkt aantal diensten te koppelen, en belangrijke functies zoals Spotify Lossless worden nog steeds niet ondersteund, iets wat je bij een modern audiomerk eigenlijk wel mag verwachten.
Daarnaast hebben de apparaten regelmatig last van softwareproblemen. Het komt voor dat apparaten plotseling niet meer zichtbaar zijn in de app, of dat het geluid wegvalt wanneer je een nummer opnieuw wilt afspelen. Dit werkt erg frustrerend en doet afbreuk aan de algehele gebruikservaring.
Wil je echt hoogwaardige geluidskwaliteit en een breder ecosysteem, dan kun je beter kijken naar alternatieven zoals Bluesound. Die systemen ondersteunen streamingdiensten als Qobuz en bieden meer flexibiliteit en functionaliteit voor de serieuze luisteraar.
Conclusie: Teufel is een prima instapoptie, maar voor wie echt veeleisend is op het gebied van geluidskwaliteit en functionaliteit, blijft het tekortschieten.

Teufel Nederland からの回答
Ik heb de musicstation gekocht
Ik heb de musicstation gekocht. Een mooi toestel met goede audioweergave.
De ontvangst van Dab en FM blijft echter zwaar achter. Er zit een antenne bij maar deze voldoet echt niet.
Ik heb gemeld dat er een probleem is maar de terugkoppeling vind ik slecht. Ik kreeg het advies om de ontvangst op meedere plekken in huis te proberen. Dat scheelt inderdaad maar ik heb geen radio in de keuken nodig maar in de woonkamer. Ook kreeg ik de oplossing aangereikt het een paar dagen aan te zien. Net of dat wat uitmaakt. Een radio heeft geen griep. Hij doet het wel of niet.
Een andere oplossing was het zelf aanschaffen van een andere antenne. Die optie vind ik vreemd. Van een radio met een adviesprijs van 500 euro verwacht ik gewoon een goede antenne inclusief. Trouwens de antenne is een lang snoer en dat moet je dan langs je muur spijkeren?
De laatste oplossing is het apparaat binnen 8 weken retourneren...

Teufel Nederland からの回答
24 november 2025 de Fender x Teufel…
24 november 2025 de Fender x Teufel ROCKSTER GO 2 (Steel Black) gekocht.
Ik had hele goede verwachtingen van deze, maar vind het erg tegenvallen.
De wekkerradio Teufel Radio One die ik ook heb, klinkt voller/beter dan de FENDER x TEUFEL ROCKSTER.
Het geluid uit de rockster vind ik hol klinken en de bass is bijna hetzelfde als mijn wekkerradio.
Miskoop, en hij zal ergens in de hoek van de kamer verdwijnen ben ik bang....

Teufel Nederland からの回答
het voldoet ruim aan mijn verwachtingen…
het voldoet ruim aan mijn verwachtingen en heet een zeer goede prijs kwaliteits verhouding
Voor mij werkt het prima alleen jammer…
Voor mij werkt het prima alleen jammer dat het geen kruidnoot meer bevat wat iets meer bewegingsvrijheid gaf .
Verder prima 👌
Teufel ULTIMA 20 Surround + Yamaha RX-V4A are great!
Ordered the ULTIMA 20 Surround + Yamaha RX-V4A "5.1-Set. More gut feeling than knowing it would be great. Read some good reviews.
The order process was simple. Shipping went quick. Minor issue was that the cables came 2 days later than the system. Next time they should just stick them on one of the bigger boxes with tape ;-)
Connected everything and tried it out. Clear and warm sounds, everything works great. The look (ordered the White Ultima 20 boxes) is amazing. Modern and clean look. Makes the room look better ;-)
Subwoofer snel kapot en service komt niet opdagen
Edit: Probleem is na onderstaande klacht opgepakt door de klantenservice en nagenoeg kostenloos gerepareerd. Het duurde even, maar uiteindelijk persoonlijk en goed geholpen! Sub doet het weer.
Subwoofer in duurste categorie snel kapot gegaan. Een vervelende 50hz brom, door een (waarschijnlijk goedkope) voeding of versterker. Teufel heeft aangeboden om de woofer op te halen en te repareren, maar is tot twee keer toe niet op komen dagen op de afgesproken datum. Na telefonisch contact krijg ik excuses dat het twee keer mis is gegaan, en wordt korting op een nieuw product aangeboden?! Oplossing waar ik niets aan heb natuurlijk. Ik heb me voorgenomen om bij een betrouwbare lokale partij te vragen of het probleem op te lossen is. Hopelijk blijkt goedkoop niet duurkoop in dit geval en ik ben benieuwd wat Teufel nog met mijn situatie gaat doen.

Teufel Nederland からの回答
Goed kwaliteit product voor een mooie…
Goed kwaliteit product voor een mooie prijs heb meerdere producten van teufel zou niks meer anders willen
Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit, mooi en kwalitatief afgewerkt!
Zeer tevreden over alle produkten die…
Zeer tevreden over alle produkten die ik al gekocht heb. Goed geluid, goede produktkwaliteit, goede en snelle levering,snelle hulp/service wanneer je vragen hebt
De rockster cross gekocht
De rockster cross gekocht. Vanaf bestellen tot levering perfect op de hoogte gehouden van voorgang. De rockster cross zelf geweldig apparaat, wat een geluid. Had hem eerder moeten kopen te land getwijfeld.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。