Na enig onderzoek besloten we om voor Teufel audio te gaan. Een set van € 899,- met daarbij nog een extra speakerset. Opvallend zijn de verzendkosten daarbij, we hebben het over een aanschaf van ca 14... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb een ULTIMA 20 KOMBO 2 + Pro-Ject E1 BT aangeschaft en deze vandaag ontvangen. Wat ben ik blij verrast met deze apparatuur. Wat een mooi geluid, lekker weer ouderwets platen draaien! Er gaat nie... もっと見る
van bestelling tot aankomst verzending een dikke 10. cinebar 22 power edition gekocht en hiermee de bioscoop in huis gehaald,wat een geluid. zoals altijd top van teufel grt kurt bredene belgie
Uitstekende Ultima 25 Active speaker-set die het TV geluid aanmerkelijk verbetert. Stemmen zijn veel duidelijker verstaanbaar en het geluid van een muziekconcert op Tv vervormt niet meer. Eenvoudige... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Teufel draait alles om geluid dat je raakt. Sinds 1979 ontwerpt Teufel in hartje Berlijn audio-oplossingen met passie en vakmanschap. Of je nu kiest voor krachtige stereoluidsprekers, een comfortabele koptelefoon, een meeslepend home cinema systeem of bluetooth speakers – je geniet altijd van de beste sound voor de beste prijs. Luister zoals jij dat wilt. Thuis, onderweg of op kantoor. Teufel brengt jouw muziek tot leven.
Teufel - audiospecialist en fabrikant uit Berlijn
当該企業による記述

- Verzeker jezelf van goede sound!
- Teufel is luidsprekerfabrikant en directe verkoper tegelijkertijd en kan daardoor meer geluid voor minder geld bieden. Alle luidsprekersystemen, koptelefoons en portable speakers kun je tot 8 weken lang thuis proberen. Ben je niet tevreden dan stuur je het artikel terug en krijg je binnen 30 dagen je geld terug.
Waarom Teufel?
Voordelen
連絡先
Budapester Strasse 44, 10787, Berlijn, ドイツ
- service@teufelaudio.nl
- teufelaudio.nl
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer mooie website met duidelijke…
Zeer mooie website met duidelijke uitleg. Bestellen is makkelijk en zelfs niet tevreden na een paar weken kan het retour. Ik denk dat er weinig retour gaat trouwens. Ik heb nu diverse producten aangeschaft en alles is top. Kwaliteit en service echt Duits....
Het begon met een nieuwe Pioneer VSA LX…
Het begon met een nieuwe Pioneer VSA LX 805 via Smits Arnhem, daarna met de nieuwe Ultima 40-4, waar ik al heel blij mee ben,, om nog een beetje extra bassen toe te voegen heb ik nu de S 6000 SW besteld, hopelijk een goede keuze, later nog de Ultima 40 center speaker erbij,,dan heb ik genoeg "geluid",,
een toppertje
hebben deze radio gekocht door de vele goede ervaringen die we erover hebben gelezen, bij niet tevreden zijn kon het toestel terug gezonden worden dus hebben we het erop gewaagd , nog geen second spijt van , mooie radio met een super geluid.
Na blijdschap toch beetje verdrietig en toen weer blij
De koptelefoon die ik gekocht heb bevalt uitstekend. De overears waren aan vervanging toe en dus nieuwe besteld op de site. Werd een beetje verdrietig toen er ook na telefonisch contact geen handleiding kwam om de oude te verwijderen en de nieuwe te bevestigen.
Het is inmiddels naar alle tevredenheid opgelost door de vriendelijke klanten service van Teufel.
Ben weer erg blij met mijn teufel :-)
Teufel’s audio producten
Teufel’s audio producten, klantenservice, technische ondersteuning en dienst na verkoop krijgen van mij de hoogste score.
Dat heb ik kunnen vaststellen sinds mijn eerste bestelling en deze trend heeft zich voortgezet bij elke andere aankoop.
Leveringen gaan vlot, waarbij de verschillende stappen in het verzendingsproces duidelijk via e-mail worden gecommuniceerd.
Vragen worden efficiënt en volledig beantwoord.
Bij wijze van voorbeeld verwijs ik naar mijn laatste aankoop van de vloerstaande speakers UL40 MK3.
Tijdens het transport van Berlijn naar Antwerpen is de verpakking van een van de speakers zwaar beschadigd geraakt. Bij het uitpakken stelde ik vast dat de grondplaat een barst vertoonde.
Onmiddellijk heb ik dit gemeld met toevoeging van de nodige foto's ter verduidelijking.
Nog dezelfde dag ontving ik bericht van de klantendienst om de luidspreker verder grondig te controleren op andere sporen van beschadiging. Dat bleek gelukkig niet het geval te zijn.
Teufel gaf me de optie om de speaker te retourneren, dan wel om een andere grondplaat te bezorgen. Ik koos voor de nieuwe bodemplaat. Drie dagen later werd deze gratis aan huis besteld.
Ze gaven mij de raad beide speakers te testen. Met behulp van een radiostation dat uitzendt in mono was het heel eenvoudig om de twee luidsprekers met elkaar te vergelijken. Het geluid bleek identiek te zijn.
Ik kan er niet genoeg de nadruk op leggen hoe ernstig het Teufel team hun klantenservice ter harte neemt. Laat ik er nog aan toevoegen dat hun audio apparaten van een zeer hoge kwaliteit getuigen.
Bedankt Teufel team.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Ik heb de concept 12 power edition…
Ik heb de concept 12 power edition gekocht met de ultima mk 20 speakers
Nu is mijn probleem dat de subwoofer de concept 12 1x in de zoveel tijd ongeveer 4 weken in de storing valt
dan gaat hij niet meer automatisch aan met de tv
en als ik hem handmatig aan zet ploffen de speakers en gaat de volume van heel hard 1 seconden terug naar normaal
deze subwoofer is omgeruild en de nieuwe heb exact het zelfde

Teufel Nederland からの回答
Geweldige Sounbar van Teufel de Cinebar…
Geweldige Sounbar van Teufel de Cinebar Lux ik had hem in de aanbieding.
Wat een geluid zonder subwoofer muziek perfect films perfect.
Je moet natuurlijk wel je geluid goed instellen.
Ook de mogelijkheden zijn planty met wat er allemaal op zit, plus de balk ziet er gelikt uit.
Heb voor dat ik hem kocht wel 8 soundbars geprobeerd aan deze konden ze niet tippen vandaar mijn keus.
Heb aan diverse kennissen het geluid laten horen thuis en diverse hebben er een gekocht.
Ik zou zeggen Teufel ga zo door met jullie kwaliteits producten.
Mooi stevig product
Mooi stevig product. Gemakkelijk te koppelen en een goed geluid.
Teufel ist Göttlich
Overzichtelijke website. Duidelijke info over de levering. Maar het allerbelangrijkste zijn de producten zelf. Ben zeer gecharmeerd van het merk.
Radio One: een sterretje minder
Na bijna drie jaar gebruik, laat ik de waardering een sterretje zakken. Waarom? De centrale bedieningsknop is niet precies genoeg. Dat is, als je hem zoals ik als wekkerradio gebruikt, niet zo handig. Ik ben niet altijd meteen klaarwakker ;-). Verder vind ik dat er te weinig voorkeurszenders zijn 3 DAB en 3 FM), is het veranderen van het wekkeruur complex (je moet altijd door het hele menu, inclusief het wekmuziekje, niet zo handig als je partner al slaapt) en is er een plastic opplakknopje verdwenen.
Het geluid en de prijs/ kwaliteit-verhouding blijven uitstekend!
Topkwaliteit voor een niet al te dure…
Topkwaliteit voor een niet al te dure prijs
Als je een koptelefoon wil aansluiten…
Als je een koptelefoon wil aansluiten op combo 11 heb je een groot probleem op geen mogelijkheid te realiseren drama dus miskoop dus kijk goed wat je krijgt kan er niks mee dus moet gaan kijken naar een ander systeem maakt niks uit wat jullie schrijven ben bij blij dat ik van jullie zooi af ben heeft me p/ honderd € gekost heb de rommel via marktplaats verkocht dus nooit meer

Teufel Nederland からの回答
Inderdaad een kleine krachtpatser
Inderdaad een kleine krachtpatser
Heb een Teufel combo cd 62 receiver gekocht, omdat de oude stereo toren het begeven had. Puur op grond van de specificaties gekocht en geen spijt. Kristalhelder geluid, veel radio zenders en voldoende power voor onze redelijk forse speakers.
Niets dan lof over Teufel.
Niets dan lof over Teufel.
De Home cinma set Ultima 40 Surround "5.1-Set" (Zwart) met 2 reflexboxen besteld.
Toen alles na enkele bezorgingen kompleet was en aangesloten.
Kwam ik erachter dat de Subwoofer defect was. Er was dan ook door DHL erg hardhandig met de dozen omgegaan. Zo erg zelfs dat het beschermende piepschuim op veel plekken was gebroken. Dus hopen dat de andere speakers hier geen inwendige schade aan hebben overgehouden en dat ik nog heel lang plezier mag hebben van deze set.
Na telefonisch contact werd er vrij snel een nieuwe subwoofer geleverd. Ook bij het retour sturen van de zwarte reflexboxen om voor witte om te ruilen ging alles probleemloos. Ook vrij snel het geld weer op mijn rekening.
toen alles aangesloten was op mijn Yamaha RX-V6A receiver, ontdekte ik een nieuwe dimensie in geluid. Wat een geweldige ervaring en wat een super bas zit er in de set. Nu een echt surround geluid met Dolby Atmos.
Zou hier zo weer een bestelling plaatsen.
Klantenservice
Heb meerdere producten van Teufel. En soms gaat er dan iets stuk. Zo ook mijn laatste product de oordopjes Real Blue TWS 3. Een product waar ik qua geluid zeer tevreden mee ben. Het klopt echter wel dat de bediening op de oortjes soms iets te snel reageert. Ze zijn heel gevoelig. Terwijl je 3x moet tikken wordt het commando voor 1x tikken al uitgevoerd. Maar dat alles doet voor mij niets af aan hoe goed ik het geluid en draagkwaliteit vindt. De recensie gaat echter over de klantenservice. Waren ze allemaal maar zo. Heb hierover niets dan lof. Men reageert snel. Doet wat men belooft en doet totaal niet moeilijk over vervanging. Niets meer dan lof over dit onderdeel van het bedrijf!!!!!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, ruim keuze. Goed verpakt geleverd. Indien instellingen niet goed lukt , handige telefonische ondersteuning.
Heb mijn T10 subwoofer vervangen voor…
Heb mijn T10 subwoofer vervangen voor de S6000SW als aanvulling op de ultima40 active speakers, dit is een behoorlijke stap vooruit diepe maar zeer strakke bassen en een mooie aanvulling op de speakers! Aanrader! Tevens snelle afwerking van de order en keurig bezorgd.
Goede sound en mogelijk voor sound…
Goede sound en mogelijk voor sound instelling. Op de fiets wel wat wind geruis.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。