レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bookede Þ-hop til Koh Samui mm via Thailand Tours og der var intet at sÊtte en finger pÃ¥. Hele vejen fra den fÞrste kontakt til vi var hjemme igen efter ferien fÞlte vi os i meget trygge hÊnder. In... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk ferie i Hua hin. Virkelig god og meget personlig service fra Thailand tours. Boede pÃ¥ anantara resort, virkelig lÊkkert hotel, med service i top. Var pÃ¥ en dags tur med Siri Safari, t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi beskrev vores Þnsker til Thailand Tours. De arrangerede 3 dage i Bangkok pÃ¥ lÊkkert centralt beliggende hotel. Herefter 13 dage i Hus Hin ved abebjerget. Hotel lige ved havet, med pool og fin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Serviceminded fra start til slut. De har skrÊddersyet den helt perfekte rejse for os. Prisen var meget billigere, sammenlignet med andre selskaber. Vi har intet negativt at sige, og vil helt klart br... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 旅行業者
  4. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Thailand Tours er en skandinavisk rejsearrangÞr med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige med speciale i skrÊddersyede pakkerejser og oplevelser til Thailand. Uanset om du drÞmmer om en storbyweekend, frodige jungleoplevelser eller afslappende dage pÃ¥ en paradisstrand, gÞr vi din drÞmmerejse til virkelighed med fly, transfer og hotel inkluderet. Dine Þnsker i kombination med vores ekspertise skaber rejser, der er vÊrd at glÊde sig til – og huske lÊnge efter. Thailand Tours har vÊret drevet i sin nuvÊrende form i Danmark siden november 2023, og i juni 2025 blev den norske afdeling en del af virksomheden. Den svenske afdeling Ã¥bnede i januar 2026, og tilsammen har vores danske, norske og svenske rejsekonsulenter mere end 25 Ã¥rs solid erfaring og indgÃ¥ende kendskab til Thailand. Vores dansktalende rejsekonsulenter stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig med at tage nÊste skridt mod din rejse til Thailand. Ud over vores fÊlles team pÃ¥ kontoret pÃ¥ Frederiksberg har vi ogsÃ¥ et team af kollegaer i Thailand, som sikrer den bedst mulige service under hele din rejse. Thailand Tours er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3541) samt brancheforeningen REJS, og nÃ¥r du rejser med os, er du dÊkket af pakkerejseloven. Vi byder dig varmt velkommen til os og til smilets land – vi glÊder os til at skabe din skrÊddersyede rejseoplevelse i Thailand.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

227件のレビュヌ

Super service fra start til slut

Vi bookede Þ-hop til Koh Samui mm via Thailand Tours og der var intet at sÊtte en finger på. Hele vejen fra den fÞrste kontakt til vi var hjemme igen efter ferien fÞlte vi os i meget trygge hÊnder. Inden afrejse var der 100% styr på alle rejsedokumenter og vi blev mindet om at få sÞgt om indrejsetilladelser. Under opholdet i Thailand var der også styr på det hele, og transport mellem de forskellige hoteller og lufthavne spillede 100%. Så vi kunne bare koncentrere os om at nyde ferien. Kan absolut anbefale Thailand Tours.

2026幎3月6日

Hej Carsten.

Tusind tak for din anmeldelse - en solrig formiddag her på kontoret på Frederiksberg blev endnu mere lun efter at have lÊst jeres tilbagemelding.

Det glÊder os meget at hÞre, at hele 'tour de Thailand' levede op til jeres Þnsker og forventninger, og at I har fÞlt jer trygge hele vejen. Vi sÞrger naturligvis for at dele jeres positive respons med vores kollegaer i Thailand.

Nu er I kommet vel hjem til forårsramte Danmark, og vi håber, at når tid, mulighed og rejselyst atter melder sig på banen hos jer, at vi får muligheden for at byde velkommen tilbage til Smilets Land.

Marie og team Thailand Tours

Serviceminded fra start til slut

Vi har intet negativt at sige, og vil helt klart bruge dem igen til nÊste rejse.

2026幎3月10日

KÊre Simon.

1000 tak for de pÊne ord - dem sÊtter vi meget stor pris på. Tak.

Vi er glade for, at I har oplevet en god og serviceminded proces fra start til slut, og at rejsen blev prÊcis, som I Þnskede. Det betyder meget for os, at både indhold og pris hÊnger godt sammen.

Vi hjÊlper jer selvfÞlgelig meget gerne igen, nÊste gang rejselysten melder sig.

Super Thailand tur

Jeg kan blot sige, at vi har haft en fantastisk tur til Thailand gennem Thailand tours, hvor alt har vÊret perfekt med transport og hoteller, så vi kan kun sige i har vÊret super.
Er sikker på I hÞre fra os igen, når turen går til Thailand nÊste gang.
God påske.

2026幎3月12日

KÊre Pia.

Mange tak for din positive tilbagemelding og påskehilsen - og ikke mindst velkommen hjem.

Hvor er det dejligt at lÊse, at ferien har vÊret prÊcis, som I håbede på, og at I har nydt Smilets Land.

Vi vil med glÊde byde jer varmt velkomne tilbage, når tid, mulighed og rejselyst atter melder sig på banen.

Forårshilsner fra

Den skÞnneste rejse

Vi er lige kommet hjem efter 2 ugers Þhop, den fÞrste uge i Aonang, boede på Aonang Villa Resort, som havde en fantastisk beliggenhed, bla lige ned til stranden, hvorfra vi sejlede med Long tail bådene rundt nÊsten hver dag bla til Railey Beach som SKAL opleves, når det ligger så tÊt på. Anden uge var på Koh Lanta, boede på Twin Lotus, som også var et helt fantastisk og meget smukt sted at bo, og hvor man virkelig kom helt ned i gear...begge steder kan klart anbefales herfra. Thailand Tours gjorde det virkelig nemt og trygt for os at rejse med... specielt også mht transfer mellem alle stederne...vi kunne virkelig bare lÊne os tilbage og blev fragtet trygt rundt af kompetente og sÞde chauffÞrer i super lÊkre biler. Vi er allerede igang med at kigge ny Þ hops rejse hos Thailand Tours til nÊste år.

2026幎3月11日

Hej Rikke.

Tusind tak for din "postkorthilsen" fra ferien i Thailand.

SkÞnt at lÊse at kombinationen med Ao Nang og Koh Lanta blev sådan en positiv oplevelse, og vi lader de varme ord omkring hotellerne og transporterne undervejs gå videre - vi ved, at de vil blive tage imod med kyshånd i Thailand.

Og I er allerede er i gang med at kigge på nÊste Þ-hop? Det er sÞd musik i vores Þrer, at Smilets Land har givet jer smag på mere, og vi hjÊlper jer naturligvis meget gerne med at skrÊddersy nÊste oplevelse.

Endnu engang 1000 tak for jeres tilbagemelding - og på gensyn: )

Marie

Helt fantastisk ferie i Hua hin

Helt fantastisk ferie i Hua hin. Virkelig god og meget personlig service fra Thailand tours. Boede på anantara resort, virkelig lÊkkert hotel, med service i top.
Var på en dags tur med Siri Safari, til et tempel og videre på elefant Safari. Kan varmt anbefales.

2026幎2月25日

KÊre Mette.

Et meget stort tak for din tilbagemelding fra jeres ferie!

Hvor er det skÞnt at hÞre, at Hua Hin var så godt et match, og at både opholdet på Anantara Resort og den personlige service levede op til jeres forventninger - og jeg er helt enig med dig i, at det er et hotel, man fÞler sig rigtig godt tilpas på!

Det lyder som om, at I har fået en på opleveren med spÊndende udflugter, og der er ikke noget bedre end at have sådan nogle ferieminder med hjem i bagagen!

Tak for anbefalingen og for tilliden.

Bangkok og Hua Hin

Vi beskrev vores Þnsker til Thailand Tours.
De arrangerede 3 dage i Bangkok på lÊkkert centralt beliggende hotel.
Herefter 13 dage i Hus Hin ved abebjerget. Hotel lige ved havet, med pool og fint vÊrelse.
Transport var arrangeret hele vejen og det virkede til punkt og prikke.
Hotellerne arrangerede ture for os med egen chauffÞr - virkede upåklageligt.
Det er ikke dyrere end charterrejser og du får individuel fantastisk service.
Tusind tak:)

2026幎1月14日

KÊre SÞren.

Tusind tak for jeres flotte feedback - den luner ekstra meget i denne sÊrlige tid.

Det betyder meget at vide, at Bangkok og Hua Hin blev prÊcis, som I havde Þnsket jer - inkl. transporten fra A til B. Kombinationen af storbyens liv og afslapning ved stranden er en god kombination og giver en fin 'ferie-balance'.

Tak for de pÊne ord om rejseformen med en skrÊddersyet pakkerejse, og vi håber naturligvis, at Thailand igen får muligheden for at byde jer velkomne som feriegÊster en anden god gang.

De bedste forårshilsner

Vi har lige vÊret pÃ¥ 15 overnatninger

Vi har lige vÊret på 15 overnatninger på tre Þer.
Rejsen var prÊcis som vi Þnskede og Krabi Specialisten(Thailand Tours samarbejdspartner) klarede alle transporter perfekt.
Vi var isÊr glade for rejsen hjem over Abu Dhabi lykkedes dagen inden lufthavne I MellemÞsten lukkede ned.

2026幎2月27日

KÊre Stig.

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Herligt at lÊse, at Þ-ferien blev prÊcis, som I havde Þnsket. Ø-hop er en fantastisk mÃ¥de at opleve Thailand pÃ¥, og det er godt at vide, at bÃ¥de planlÊgningen og transporterne fungerede problemfrit undervejs - inkl. hjemrejsen!

Tak for tilliden og varmt velkommen hjem til foråret i Danmark - vi håber, Thailand en dag igen får lov at lokke jer ud på nye Þ-eventyr.

1. Tur veloverstået

Vi har vÊret i Thailand for fÞrste gang her i februar 2026. Vi valgte Thailand tours som “rejsepartner” og det vil vi aldrig nogensinde fortryde. Alt har bare vÊret i tiptop orden og det lige fra hotellerne, transfer, flyvningerne og sÃ¥ den mest venlige betjening man kunne Þnske sig og sÃ¥ er Sidse (vores vejleder/guru) jo bare en sand fornÞjelse at snakke med. Hun har stor forstÃ¥else for de behov man har og stor erfaring/viden om Thailand.
Vi vil til enhver tid vÊlge Thailand Tours igen for vi har vÊret super trygge i deres varetÊgt! Tusindvis af roser til Thailand Tours (og Sidse) 💐

2026幎2月2日

KÊre Anja.

Tusind tak for jeres anmeldelse - den giver os et stort, bredt smil på lÊben af lÊse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at jeres fÞrste rejse til Thailand blev så vellykket, og at både hoteller, transfers og flyrejser fungerede prÊcis, som de skulle. Når alt spiller fra start til slut, giver det ro til bare at nyde oplevelserne og omgivelserne.

En sÊrlig tak for de pÊne ord om Sidse. Hun bliver 100% sikkert glad for at hÞre, at hendes rådgivning og kendskab til Thailand har gjort en forskel for jer. Det betyder meget for os, at I har fÞlt jer trygge hele vejen igennem.

Tusind tak for roserne og tilliden. Vi glÊder os allerede til at hjÊlpe jer igen, nÊste gang Thailand lokker.

Familieferie

Vi er nu hjemvendt efter en helt fantastisk Þ-hop ferie i Thailand med vore bÞrn, svigerbÞrn og 2 bÞrnebÞrn (3 og 6 år).
Vi bad Sidse om at finde nogle destinationer som levede op til vores krav om resorts i den lidt bedre kategori, og det levede fuldstÊndig op til vores forventninger.
Avani+ pÃ¥ Koh Lanta meget kuperet men fint med ”shuttle-bus” til restaurant og poolomrÃ¥de. Fin strand og by lige i nÊrheden.
Saii Phi Phi Island Village var noget af det smukkeste – vi havde 3 huse og de havde placeret os tÊt pÃ¥ hinanden. Bambushytter med nyere restaurering indvendig, meget flot, og helt sikkert et sted vi kunne tÊnke os at besÞge igen.
La Solaya KhaoLak – et nyrestaureret resort. Godt vi ikke valgte La Flora (sÞsterhotellet) – det sÃ¥ meget slidt og overbefolket ud.
Vi kunne godt mÊrke at nogle af medarbejderne på La Solaya ikke helt havde styr på at kommunikere med hinanden, men alle var sÞde og rare og gjorde deres bedste.
Flot resort, fantastisk morgenbuffet, men aftensmaden tog vi ude i byen på de lokale restauranter. Det var lidt dyrt at spise på resortet.
Al transfer med biler og både fungerede perfekt. Ros til Krabi Specialisten.
Super godt planlagt ferie af Sidse og Co. og vi er meget tilfredse med jer som rejsearrangÞr. Vi har allerede anbefalet jer til andre som ikke kendte jeres selskab.

2026幎2月6日

Thailand Tours からの回答

KÊre Lars BjÞrn og familie.

Tusind tak for jeres meget varme anmeldelse - og for den detaljerede tilbagemelding af jeres rejse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at jeres Þ-hop i Thailand blev så vellykket for hele familien. Når man rejser flere generationer sammen, skal rammerne fungere for både store og små - og det er skÞnt at hÞre, at de levede op til jeres forventninger.

Tak også for jeres Êrlige bemÊrkninger om opholdet - den slags feedback er vÊrdifuld for os i dialogen med hotellerne. Samtidig er vi glade for at hÞre, at både transfers og den overordnede planlÊgning fungerede problemfrit.

En sÊrlig tak ogsÃ¥ for de pÊne ord om Sidse og teamet – de luner, og det er noget, vi sÊtter stor pris pÃ¥.

Afslutningsvist håber vi, Thailand en dag igen får lov at samle hele familien til nye oplevelser.

Marie og resten af teamet

Kompetente, hjÊlpsomme og tålmodige

Vores fÞrste tur til Thailand. Vi kan kun anbefale Thailand Tours. De har lyttet til vores Þnsker og fundet et perfekt sted samt hotel til os. De har vÊret klar med svar på de mest mÊrkelige spÞrgsmål og givet gode råd. De ringede en uges tid fÞr vi skulle afsted for at hÞre om vi var i tvivl om noget samt kom med gode forslag til hvad vi kunne foretage os dernede, gode spisesteder mv. Vi har fÞlt os helt trygge hele vejen igennem og lader gerne dem planlÊgge vores nÊste tur til Thailand.

2026幎2月19日

KÊre Pia.

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen af jeres fÞrste rejse til Thailand.

Det glÊder os meget, at I fÞlte jer hjemme i Karon, og at jeres Þnsker til ferien blev opfyldt. FÞrste rejse til Thailand skal nemlig gerne fÞles overskuelig og tryg, og det er dejligt at få bekrÊftet, at I har haft netop den oplevelse.

Alle typer af spÞrgsmål fÞr og under rejsen er altid velkomne - det er netop i dialogen og forventningsafstemningen, der er med til at forme en god ferie. Og vi er glade for, at både opkaldet fÞr afrejse og de lokale anbefalinger gav jer en ekstra ro.

Tak for tilliden. Vi håber, at I for muligheden for at vende tilbage til Smilets Land en anden god gang, og der sidder vi naturligvis klar til at hjÊlpe jer videre.

Marie og hele teamet hos Thailand Tours

Perfekt planlagt rejse for hele familien

Vi er en familie på fire, som netop er kommet hjem fra 14 fantastiske dage i Thailand og vi er simpelthen så tilfredse med hele forlÞbet.
Selvom vi var lidt sent ude med planlÊgningen, fik vi lynhurtigt prÊsenteret flere gode muligheder, der passede perfekt til vores Þnsker som familie med smÃ¥ bÞrn – og til en rigtig fair pris. Det gav os ro i maven fra start.

Hotellet var virkelig lÊkkert, og området omkring hotellet havde alt, hvad vi havde brug for. Det gjorde det nemt og trygt at komme rundt med bÞrnene og gav os en afslappet ferie, prÊcis som vi havde håbet på.

Hele rejsen forlÞb gnidningsfrit, fordi alt var planlagt og arrangeret for os. De har vÊret hurtige til at svare på spÞrgsmål, nemme at komme i kontakt med og generelt utrolig hjÊlpsomme hele vejen igennem.
Inden afrejse kontaktede de os også for at sikre, at vi havde styr på indrejsepapirer og ikke var i tvivl om noget. Det gav en ekstra tryghed.

Vi vil helt klart bruge dem igen nÊste gang, vi skal til Thailand og også når vi skal planlÊgge vores bryllupsrejse, hvor vi drÞmmer om at opleve endnu flere steder i landet.

De varmeste anbefalinger herfra!

2026幎1月1日

KÊre Line.

Tusind tak for jeres meget fine og udfÞrlige tilbagemelding - det er umuligt at lÊse uden at få et stort, bredt smil på lÊben: )

Hvor er det skÞnt at hÞre, at ugerne i Thailand blev prÊcis den afslappede og trygge familieferie, I havde håbet på. Når man rejser med små bÞrn, skal rammerne fungere - både hotel, beliggenhed og det praktiske omkring transport og planlÊgning. Det betyder meget for os, at I fÞlte ro i maven fra start til slut.

Og hvor lyder det fantastisk med bryllupsrejseplaner. Thailand er et eventyrligt land at udforske endnu mere i dybden, og vi hjÊlper jer naturligvis meget gerne med at skrÊddersy nÊste kapitel, når den tid kommer.

Endnu engang mange tak for de varme anbefalinger!

Marie og co.

Tak til Thailand tours for en flot

Tak til Thailand tours for en flot arrangeret rundtur i Thailand. ChauffÞrerne kom til tiden, i gode biler og kÞrte sikkert. Hotellerne var perfekte
Vi fÞlte os trygge hele turen igennem
Vil helt sikkert bruge Thailand tours nÊste gang vi skal til Thailand

2026幎1月26日

KÊre Jimmy.

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse - det betyder meget for os at hÞre.

Det glÊder os virkelig, at jeres rundrejse med Bangkok, River Kwai og Hua Hin blev en god oplevelse hele vejen igennem. Kombinationen af storbyens puls, naturen ved floden og de rolige stranddage skaber en fin balance.

Som prikken over I'et er det ligeledes dejligt at lÊse, at I fÞlte jer trygge under hele rejsen, og at chauffÞrerne leverede den stabile og sikre transport, der skal til for, at det hele glider ubesvÊret.

Tak for tilliden! Vi hjÊlper jer meget gerne igen, når Thailand kalder på en solskins- og oplevelsesferie nÊste gang.

Marie og resten af teamet

Super skÞn familie ferie

Super skÞn familie ferie
Vi var 9 af sted til Hua Hin og alt gik som planlagt .
Blev ringer op dagen fÞr for at sikre os at vi havde styr på visa og om der var andet de kunne hjÊlpe med. ( det har vi aldrig prÞvet fÞr )
Hotellet var lidt slidt og trÊterrassen om poolen var nÊrmest livs farlig af råd.
Men super skÞnne vÊrelser masser af plads, rigtig god morgen mad .
Det skÞnneste vand med helt ren strand bund .
Kan kun varmt anbefale Thailand Tours.
Et andet stort + var at i stedet for en selv på vÊrelset hvor man skal ud fylde om man har haft en god ferie . Fik vi en mail med et tlf til Kristoffer som man så kunne melde tilbage til ..det er nu nemmer at tale med en menneske .
Det er ikke sidste gang vi rejser med dem ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月29日

KÊre Linda.

Tusind tak for jeres fine tilbagemelding - det er guld vÊrd for os og noget, vi sÊtter umådelig stor pris på.

Det glÊder os meget at hÞre, at jeres familieferie i Hua Hin forlÞb som planlagt, og at både rejsen, servicen fÞr afrejse og kontakten undervejs gav jer en tryg og positiv oplevelse. IsÊr når man rejser mange sammen, kan detaljerne nogle gange betyde ekstra meget.

Tak også for jeres Êrlige tilbagemelding omkring hotellet. Det er vÊrdifuld feedback, som vi tager alvorligt og bruger i vores lÞbende dialog med hotellerne. Vi er glade for, at I samtidig oplevede rummelige vÊrelser, god morgenmad og ikke mindst 'bÞlgen blå'.

Og hvor er det dejligt at hÞre, at den personlige opfÞlgning faldt i god jord. Vi holder også selv meget af at tale med vores gÊster og have bedre mulighed for at få uddybet det, man måske ellers ville skrive mellem linjerne: )

Endnu engang stort tak for tilliden og anbefalingen. Vi glÊder os allerede til at kunne tage hul på en ny dialog, når rejselysten melder sig nÊste gang.

Marie, Kristoffer og alle i Thailand Tours

Fantastiske ,vellykket tur.

Vi er 4 mennesker som lige er vendt hjem fra en helt fantastiske 12 dage tur i Bangkok og Hua Hin.
Hotellerne lå centralt, morgenmad var lÊkkert, personale var super venlig, og vÊrelserne var rent med en god stÞrrelse. Poolen, fitness og restauranter var også bare i toppen.
Alt fungerede med transfer fra lufthavnen og mellem hotellerne med privat chauffÞr.
Alt var fuldstÊndigt vellykket.
Vi vil helt klart anbefale Thailand Tours til enhver tid.
Tak Kristoffer for en fantastiske fÞrste tur og bestemt ikke sidste til Thailand.

2026幎1月23日

KÊre Rachel.

Tusind tak for jeres flotte 5-stjernede anmeldelse - og for den dejlige beskrivelse af jeres debut rundt i Thailand.

SkÞnt at hÞre, at dagene i Bangkok og Hua Hin blev så vellykket og at I er kommet hjem med både solstråler og rejseminder. Dejligt også at få bekrÊftet at alle transfers med den private chauffÞr fungerede problemfrit, så I bare skulle have fokus på at holde ferie: )

Endnu engang tak for de pÊne ord og anbefalingen. Og Kristoffer hilser også mange gange tilbage - og siger "på gensyn".

Den bedste rejse

Vi er netop vendt hjem fra den skÞnneste ferie. Alt forlÞb 100% efter Rejseplanen og vi er yderst taknemmelig og tilfredse.
Rejsen er lavet ud fra de Þnsker og info vi har givet, og det hele er ramt spot on. Hotellet i Bangkok var perfekt med beliggenhed, vÊrelse og ikke mindst rooftop med poolen, det er genialt. Phi Phi er jo himmelsk. Fantastisk dykkerspot, hytten lÃ¥ i den smukkeste natur med den bedste udsigt og rolige omgivelser. Personalet var de sÞdeste mennesker. I Ao Nang kan vi kun kun gentage os selv, dog lidt et “mini Bangkok” pÃ¥ den gode mÃ¥de 😉. Hotellet ligger perfekt i rolige omgivelser tilbagetrukket fra den pulserende by. Dejlige pools og igen meget venligt personale
Af ♥tak for at arrangere den bedste sÞlvbryllups rejse.

2026幎1月21日

KÊre Lone.

Af rejsehjertet tak for jeres meget fine anmeldelse.

Det gÞr os oprigtigt glade at hÞre, at jeres sÞlvbryllupsrejse blev prÊcis så vellykket, som I Þnskede og håbede på.

SkÞnt at hÞre at opholdet i Bangkok ramte plet - og at Phi Phi levede op til sit ry som 'bounty-Þ'. I har ret i, at Ao Nang kan noget sÊrligt. Rolig base med liv lige om hjÞrnet.

Endnu engang tusind tak for tilliden og for at lade os vÊre en del af en så sÊrlig rejse.

Marie

kan kun anbefale at bruge dem.

Skrev til dem om vores Þnsker vedr. rejse til Thailand. Det skulle vÊre en 3 uges ferie, med ophold i Phuket, derefter ophold i junglen, fÞrst i telt derefter husbåd. Til slut ville vi slutte af i Khoa Lak. Alt klappede, taxa kom til tiden, alle steder, gode hoteller, 3 dage inden afrejsen, blev vi ringet op, om vi havde spÞrgsmål, samt vi skulle huske at bestille indrejse tilladelse til landet. Hotellerne bestemte de efter vores Þnsker, skulle ikke vÊre 5 stjerne, med gode, med strand i nÊrheden. Alt var vellykket.

2026幎1月15日

Hej Peter.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tilbagemelding fra jeres ferie i Thailand.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at jeres tre ugers rundrejse blev prÊcis, som I havde håbet. Kombinationen af Phuket, junglen og afslutningen i Khao Lak kan bare noget med variationen af så forskellige oplevelser og områder.

Vi er også glade for, at både transfers, hoteller og den praktiske del fÞr afrejse fungerede, som det skulle.

Tak for tilliden og de pÊne ord. Vi håber, at Thailand kan lokke jer tilbage igen en anden god gang.

Marie

Lige hjemkommet fra en skÞn ferie til Thailand

Lige hjemkommet fra en skÞn ferie til Thailand. Vi boede 3 forskellige steder: Hotel Velo, Khao Lak. SkÞnt sted, og i gå afstand til byen/restauranter. NÊste sted Koh Yao Yai hvor vi boede på Anantara Koh Yao Yai Resort and Villas. Super fantastisk sted med dejlige restauranter. LÊkker morgenmad. Der sker ikke så meget uden for hotellet, så ren afslapning inden turen gik til Kata Beach, Phuket. Dejligt hotel, men med lidt mere larm. Alt fungerede med transfer mellem lufthavn og hoteller. Det er ikke sidste gang vi benytter Thailand Tours.

2026幎1月6日

KÊre Bettina.

Tusind tak for din tilbagemelding - og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at kombinationen af hotellerne og områderne har givet jer den variation, Thailand er så attraktiv for. Fra afslappet stemning og god beliggenhed til ren ro og forkÊlelse - og videre til lidt mere liv og puls.

Vi er også rigtig glade for, at alle transfers fungerede gnidningsfrit, så I har kunnet nyde ferien uden at skulle tÊnke på den slags praktiske detaljer.

Tak for tilliden - og for de pÊne ord. Vi ser allerede frem til at byde jer velkommen igen, nÊste gang Thailand trÊkker i jer.

Marie og resten af team Thailand Tours

Ferie med Thailand tours

Har lige haft vores fÞrste uge i hua hin pÃ¥ Relo urban escape, vil sige hotellet er simpelthen verdensklasse, trods der ingen restauranter eller butikker er i nÊrheden, vi havde et vÊrelse med have udsigt, desvÊrre var det bare nogen trÊer med kÞkken og affald lige nedenunder. Men bortset fra det sÃ¥ er hotellet 5 stjerner vÊrd med fantastisk beliggenhed og rigtig god morgenmad. Nu vi lige ankommet til pattaya og bor pÃ¥ woodlands med adgang til pool fra vÊrelset. Og wow mÃ¥ jeg bare sige det er verdensklasse 🫶👌👌vi er mere end tilfredse med rejsen. Transport til og fra div hoteller gik ogsÃ¥ over alt forventning. Vi glÊder os til resten af ferien. Tak til Thailand tours for at gÞre vores rejse til en oplevelse uden lige❀🙏

2026幎1月20日

Hej Brian.

1000, 1000 tak for jeres postkorthilsen direkte fra Thailand - det giver et bredt smil på lÊben at lÊse, og hvor er det dejligt, at I nyder ferien i fulde drag.

Vi sÊtter utrolig stor pris på jeres varme feedback, og herfra Þnskes I en fortsat rigtig god ferie - og send gerne et par lune solstrejf mod det kolde nord.

Bedste hilsner
Marie

Meget kompetent og lyttende selskab

Meget kompetent og lyttende selskab, som opfylder eventuelle specifikke Þnsker og svarer på spÞrgsmål på meget kort tid.
Vi havde en skÞn 14 dages tur til Thailand (Phuket og Krabi) og var isÊr glade for, at al transfer var sÞrget for på forhånd så vi ikke skulle bekymre os om noget overhovedet :) Vi vil uden betÊnkninger benytte Thailand Tours en anden gang :)

2025幎12月12日

KÊre Louise.

1000 tak for den flotte tilbagemelding - den giver smil på lÊben hos hele teamet.

Jeg kan godt forstå, at I har nydt såvel Phuket som Krabi. Og nu er I hjemme i "det kolde nord" igen - fyldt op med Thailands sol, varme og rejseminder, der heldigvis kan vare lÊnge.

Godt nytår og på gensyn fra Thailand Tours, Marie

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。