Hej Sidse Nu er vi kommet hjem fra en dejlig ferie i Thailand, og vi vil gerne sige tusind tak for hjælpen med at sammensætte hele rejsen med hotel og transport til og fra hotellet. Vi... もっと見る
企業が回答しました
Vi bookede ø-hop til Koh Samui mm via Thailand Tours og der var intet at sætte en finger på. Hele vejen fra den første kontakt til vi var hjemme igen efter ferien følte vi os i meget trygge hænder. In... もっと見る
企業が回答しました
Vi beskrev vores ønsker til Thailand Tours. De arrangerede 3 dage i Bangkok på lækkert centralt beliggende hotel. Herefter 13 dage i Hus Hin ved abebjerget. Hotel lige ved havet, med pool og fin... もっと見る
企業が回答しました
Vi er 4 mennesker som lige er vendt hjem fra en helt fantastiske 12 dage tur i Bangkok og Hua Hin. Hotellerne lå centralt, morgenmad var lækkert, personale var super venlig, og værelserne var re... もっと見る
企業が回答しました
Thailand Tours er en skandinavisk rejsearrangør med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige med speciale i skræddersyede pakkerejser og oplevelser til Thailand. Uanset om du drømmer om en storbyweekend, frodige jungleoplevelser eller afslappende dage på en paradisstrand, gør vi din drømmerejse til virkelighed med fly, transfer og hotel inkluderet. Dine ønsker i kombination med vores ekspertise skaber rejser, der er værd at glæde sig til – og huske længe efter. Thailand Tours har været drevet i sin nuværende form i Danmark siden november 2023, og i juni 2025 blev den norske afdeling en del af virksomheden. Den svenske afdeling åbnede i januar 2026, og tilsammen har vores danske, norske og svenske rejsekonsulenter mere end 25 års solid erfaring og indgående kendskab til Thailand. Vores dansktalende rejsekonsulenter står klar til at hjælpe dig med at tage næste skridt mod din rejse til Thailand. Ud over vores fælles team på kontoret på Frederiksberg har vi også et team af kollegaer i Thailand, som sikrer den bedst mulige service under hele din rejse. Thailand Tours er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3541) samt brancheforeningen REJS, og når du rejser med os, er du dækket af pakkerejseloven. Vi byder dig varmt velkommen til os og til smilets land – vi glæder os til at skabe din skræddersyede rejseoplevelse i Thailand.
Rosenørns Alle 31, 1970, Frederiksberg C, デンマーク
Vi havde en fantastisk ferie i Chang Mai, Kamela og Bangkok. Vi blev hentet og bragt og alle aftaler blev overholdt punktligt. Hotellerne var gode og personalet fantastisk. Vi vender tilbage og I skal planlægge en ny tur til næste vinter. Personalet hos Thailand tours fortjener stor ros for deres hjælpsomhed og entusiasme til at finde den tur der lige passer til os.

Thailand Tours からの回答
Vi er lige vendt hjem fra en dejlig familieferie ( 9 personer) i Thailand med stop i Krabi og Khao Lak. Thailand er bare et skønt rejsemål, det kan ingen ændre.
Men at få turen arrangeret, hvor vores ønsker er imødekommet og opfyldt kan vi kun være mere end tilfredse med. Tak til Thailand Tours for at få os til at føle os trygge og fantastisk godt behandlet fra start til slut. Alt fungerede også med de gode samarbejdspartnere vi mødte undervejs. Det har vi ikke prøvet før fra nogle af de større rejseselskaber der sælger færdigsyede pakker. TAK for jer. Vi vender helt sikkert tilbage

Thailand Tours からの回答
Vi (2 personer) er netop hjemkommet fra en skræddersyet rejse på 3 uger, hvor alt fungerede perfekt. Vi tog udgangspunkt i en rejse på Thailand Tours hjemmeside og fik den så justeret til vores indviduelle ønsker.
Super service og lydhørhed i planlægningsfasen.
Vores tur startede med et kort ophold i en lille oase midt i Bangkok. Herfra fly til Chiang Rai, som var nem at overskue og så en liidt lang køretur til Pai, som blev en fin oplevelelse på et lækkert og roligt hotel lige ved aften-gågaden.
Herefter bil til store Chiang Mai og nogle dage senere fly til Khao Lak med flotte kyster og farverige fisk.
Det var imponerende at alle detaljer fungerede så godt på turen, både hoteller, fly- og bil-transport.
Vi kan klart anbefale en rejse som denne, hvor man føler sig tryg og alligevel kan planlægge de enkelte dage undervejs på ferien, i modsætning til en grupperejse hvor alt er fastlagt og kalenderen er fyldt op for hele rejsen.
Vi skal afsted igen 👍

Thailand Tours からの回答
Alting spillede fra start til slut. Fra første henvendelse var der tårnhøjt service niveau og svar på forespørgsler og justeringer til rejseforslag kom lynhurtigt og både i weekend og på hverdage. Derudover var rejsen gennemført fra afrejse til hjemkomst.

Thailand Tours からの回答
Kun positive ting at sige. Vi er lige kommet hjem fra 14 dages ø hop i det thailandske. God kommunikation hele vejen igennem og en masse tryghed. Thailand Tours har været skarpe til at skræddersy en rejse som passede præcis til det formål vi havde med at rejse til Thailand. Varm anbefaling her fra

Thailand Tours からの回答
Tusind tak for en fantastisk ferie med Thailand Tours til mit barnebarn og jeg. Alt fungerede til ug fra start til slut. Vi blev hentet i lufthavnen og kørt til vores hotel, hvor vi nød vores ferie. Hjemturen gik også perfekt. Alt
blev som aftalt.
Lige fra første dag hvor vi bestilte rejsen og til var hjemme er vi blevet betjent af rigtig dejligt personale

Thailand Tours からの回答
Netop hjemvendt efter ca. 14 dage i Thailand. Vi har absolut kun rosende ord. Vi har haft en helt igennem fantastisk ferie.

Thailand Tours からの回答
En vel tilrettelagt ferie i Thailand er desværre slut, alt var udover alt forventning. Alt var planlagt ned til mindste detalje og det hele fungerede super fint.
Kan kun anbefale at bruge Thailand Tours, de levere virkelig et super produkt.

Thailand Tours からの回答
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Thailand Tours og vil varmt anbefale dem til alle, der drømmer om en uforglemmelig rejse. Alexander og Kristoffer har ydet en fremragende service fra start til slut. De lyttede til vores ønsker og sammensatte den perfekte ferie for os.
Alt fra valget af hoteller til deres opfølgning under rejsen var gennemført og professionelt. Vi følte os trygge og godt taget hånd om hele vejen.
Dette var vores første gang i Thailand, men bestemt ikke den sidste. Når vi rejser til Thailand igen, vil vi helt klart vælge Thailand Tours til at arrangere vores tur. Mange tak for en uforglemmelig oplevelse!

Thailand Tours からの回答
Vi er netop kommet hjem fra en helt fantastisk, uforglemlig rejse på 21 dages øhop I Thailand,hvor vi besøgte de fantastiske øer koh mak, koh kood og koh chang arrangeret af Thailand tours. Må sige at det har de gjort til ug, fantastiske hoteller, fantastiske øer, transport imellem de 3 øer og til og fra lufthavn, har bare fungeret ubeklageligt. Der har været god kommunikation fra start tilslut, og hurtig svar på vores spørgsmål og ønsker. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, og vil anbefale andre at gøre brug af deres store viden og professionelle tilgang til at sætte rejser sammen.

Thailand Tours からの回答
Netop hjemkommet fra 13 dage, Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta, selve afviklingen fra afgang til ankomst, helt sublim. Når vi kun giver 4 stjerner handler det om forberedelserne, spids blyanten, det kan godt være I har travlt, men det lønner sig af fokusere, på alt, lige hvad man sender ud af regninger, til hvordan man staver et efternavn , det sidste fik implikationer flere gange i Thailand, fordi efternavnet ikke stemte overens med hvad der stod i vores pas !. Men selve turen kan klart anbefales, afviklingen var uovertruffen.

Thailand Tours からの回答
Vi er netop kommet hjem, 7 personer, efter en fantastisk tur i Thailand. Chang Mai,4 nætter på dejlige Puripunn, så fly og 7 nætter på Hilton Hua Hin og 3 nætter på Annantara i Bangkok. En dejlig kombination, gode hoteller. Transport, ja alt fungere perfekt.
Birte og Tonny Olsen

Thailand Tours からの回答
En stor og hjertelig tak til Thailand Tours for en dejlig og spændende rejse til Koh Lanka, Koh Phi Phi og Bangkok.
Alt foregik perfekt fra start til slut. Der var styr på det hele, lige fra fly, transfer og til lækre ressorter og hotel.
Vores aftaler blev opfyldt til punkt og prikke, og det var så professionelt arrangeret.
Vi glæder os allerede til vores næste tur med Thailand Tours.
5 stjerner herfra.

Thailand Tours からの回答
Thailand Tours arrangerede en 17 dages tur for min kone og jeg til øerne Koh Mook og Koh Lanta samt til Khao Lak. Thailand Tours ramte helt plet i forhold til de ønsker, som vi udtrykte før bookningen. Rejse til og fra Thailand, transport i Thailand samt indkvartering på dejlige hoteller/resorts fungerede 100 % i forhold til plan og forventninger. Det kan ikke gøres bedre.

Thailand Tours からの回答
En fantastisk oplevelse med Thailand Tours! Både i forbindelse med at bestille vores drømmerejse, hvor kommunikationen og anbefalingerne var spot on 😄 Men også i forbindelse med at vi, desværre, af personlige årsager måtte aflyse rejsen. Vildt god support fra Marie, som kæmpede for en løsning til os, som endte med at blive langt bedre end vi havde turde håbe på. TUSINDE TAK! Når vi igen en dag er klar til en tur til Thailand, så bliver det helt sikkert med jer 🤗

Thailand Tours からの回答
Er lige kommet hjem efter en vellykket tur til Thailand bestilt gennem Thailand Tours.
Alt hvad der blev lovet blev opfyldt. Kommunikationen fra Thailand Tours er helt i top. Der er ikke en finger at sætte på den. De ringer endda når man kommer hjem for at høre om det har været en god tur og om alt har været som det skulle. Stor ros herfra.
Jeg ved med 100% sikkerhed at jeg bruger Thailand Tours igen.

Thailand Tours からの回答
Vi er lige landet i Danmark efter en tur til Thailand planlagt af Thailand tours til hele familien på 11 personer.
Alle udfordringer vi havde fra betaling af rejsen, til valg af andet hotel eller spørgsmål til rejsen blev løst uden problemer inden vi tog afsted.
Og alt der var forudbestil med chauffør mm kom til tiden, og hotellet var skønt.
Dejligt med et firma der lover hvad de holder, og vi havde en dejlig ferie uden problemer. Det er første med absolut ikke sidste gang vi bruger Thailand tours 😊

Thailand Tours からの回答
Vi havde en skøn ferie, med hjælp fra Thailand Tours. Gode hoteller og chauffører som kom til tiden.
Stor ros til Thailand Tours for at sørge for en familieferie i børnehøjde.

Thailand Tours からの回答
Thailand Tours lavede en perfekt ferie for os selvom vi var sent ude. Alle aftaler holdt. Dejlige hoteller og de chauffører der var bestilt hjemmefra var kompetente og de kom altid i god tid hvilket vi var glade for. Det er ikke sidste gang vi rejser med Thailand Tours
Fly, Hotel, golf, udflugter, transport og, ikke mindst vores fantastiske guider på turene, Nahn og Steve - alt fungerede til UG.
Vores gruppe på 8 glade golfere har kun særdeles godt at sige om Thailand Tours og Jacob
De bedste anbefalinger fra os alle.
Tusind tak
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。