Thailand Tours レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej Sidse Nu er vi kommet hjem fra en dejlig ferie i Thailand, og vi vil gerne sige tusind tak for hjÊlpen med at sammensÊtte hele rejsen med hotel og transport til og fra hotellet. Vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi bookede Þ-hop til Koh Samui mm via Thailand Tours og der var intet at sÊtte en finger pÃ¥. Hele vejen fra den fÞrste kontakt til vi var hjemme igen efter ferien fÞlte vi os i meget trygge hÊnder. In... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi beskrev vores Þnsker til Thailand Tours. De arrangerede 3 dage i Bangkok pÃ¥ lÊkkert centralt beliggende hotel. Herefter 13 dage i Hus Hin ved abebjerget. Hotel lige ved havet, med pool og fin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er 4 mennesker som lige er vendt hjem fra en helt fantastiske 12 dage tur i Bangkok og Hua Hin. Hotellerne lÃ¥ centralt, morgenmad var lÊkkert, personale var super venlig, og vÊrelserne var re... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 旅行業者
  4. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Thailand Tours er en skandinavisk rejsearrangÞr med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige med speciale i skrÊddersyede pakkerejser og oplevelser til Thailand. Uanset om du drÞmmer om en storbyweekend, frodige jungleoplevelser eller afslappende dage pÃ¥ en paradisstrand, gÞr vi din drÞmmerejse til virkelighed med fly, transfer og hotel inkluderet. Dine Þnsker i kombination med vores ekspertise skaber rejser, der er vÊrd at glÊde sig til – og huske lÊnge efter. Thailand Tours har vÊret drevet i sin nuvÊrende form i Danmark siden november 2023, og i juni 2025 blev den norske afdeling en del af virksomheden. Den svenske afdeling Ã¥bnede i januar 2026, og tilsammen har vores danske, norske og svenske rejsekonsulenter mere end 25 Ã¥rs solid erfaring og indgÃ¥ende kendskab til Thailand. Vores dansktalende rejsekonsulenter stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig med at tage nÊste skridt mod din rejse til Thailand. Ud over vores fÊlles team pÃ¥ kontoret pÃ¥ Frederiksberg har vi ogsÃ¥ et team af kollegaer i Thailand, som sikrer den bedst mulige service under hele din rejse. Thailand Tours er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3541) samt brancheforeningen REJS, og nÃ¥r du rejser med os, er du dÊkket af pakkerejseloven. Vi byder dig varmt velkommen til os og til smilets land – vi glÊder os til at skabe din skrÊddersyede rejseoplevelse i Thailand.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

KÊre Christian

KÊre Christian,
Jeg vil gerne benytte denne mail til at sige; at din hjÊlp til at planlÊgge Thailandsturen, medfÞrte at vi havde en fuldstÊndig MAGISK rejse⭐

MANGE tak for din hjÊlp, service, venlighed og tÃ¥lmodighed🀗

Vi har nydt rejsen i fulde drag, alt er klappet perfekt, hotel og service, transport og oplevelser.

Thailand er et fantastisk land at rejse i; smukt og fascinerende, varmt, billigt, delikate madoplevelser og sÃ¥ har landet en utrolig venlig og imÞdekommende befolkning🀗

Vi har pÃ¥ alle mÃ¥der vÊret MEGET tilfredse med dig og Thailand Tours👍👏👏👏.

Vi er SÅ glade for at vi valgte at benytte Thailand Tours og din ekspertise. Det er virkelig anbefalelsesvÊrdigt, det skal du bare vide!!!

De bedste hilsener fra en brun og tilfreds familie, Mie, Mille, Marie, Mikael og Mette Madsen.

2018幎11月4日

Hej Mikael og Mette

Mange tak for de pÊne ord. Vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r lejlighed for at hjÊlpe jer en anden god gang i Østen.

Hilsen Christian

Super kompetent rejsebureau med stor

Super kompetent rejsebureau med stor viden indenfor rejser til Asien. Har brugt dem flere gange, og alt ligefra planlÊgning og forståelse af vores Þnsker til selve rejsen, med diverse ekskursioner på turen, pick-up tidspunkter ift chauffÞrer etc. har fungeret ned til mindste detalje. Vil til enhver tid bruge dem igen.

2018幎9月11日

KÊre Fry Fryd,

Mange tak for de flotte 5 stjerner. Dem sÊtter vi stor pris på. Vi er stolte af at vores oplÊg levede op til jeres Þnsker.

Vi glÊder os til at kunne byde jer velkommen til Østen en anden gang.

Thailand Tours

Rigtig god service og information fra

Rigtig god service og information fra Thailand Tours som jeg varmt kan anbefale

2018幎9月10日

Hej Rikke

Mange tak for anbefalingen. Det vÊrdsÊtter vi.

Ganske ude mÊrket selskab

Ganske ude mÊrket selskab. Tog med Thailand Tours fra Bangkok til Koh Tao og tilbage igen med stor succes og uden problemer.

Hej Mathias

Tak for din fine anmeldelse.

Perfekt tur

Nem bestilling og hurtig svar.
Super godt arrangeret tur hvor alt spillede max!

Hej Jessemand

Tusind tak for din fine tilbagemelding.

Vi har brugt Thailand Tours 4 gange ,vi

Vi har brugt Thailand Tours 4 gange ,vi er blevet hentet i Lufthavnen og
På hoteller, altid til tiden og en behagelig kÞretur.
Mvh Danny

Hej Danny og Birgit

Tak fordi I har anmeldt os. Vi håber vi får lejlighed til at hjÊlpe jer igen.

Jeg har brugt dem meget måske 30 gange

Jeg har brugt dem meget måske 30 gange. Til transport og hotel booking rundt i Thailand. Aldrig har der vÊret problemer. Det virker bare. Tak

Hej Gert

Tusind Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du aldrig har haft problemer med at bruge os. Du er naturligvis
velkommen igen.

Alt gik som det skulle👍

Hej Tue

Helt perfekt Tak for de fem stjerner.

Kan kun sige top herfra 😊

Kan kun sige top herfra 😊
Vil til hver en tid bruge dem

Hej Katja,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

For os er der ikke noget bedre en glade gÊster:-)

Thailandtours Teamet

Havde en dejlig ferie i Thailand, perfekt tur.

Havde en dejlig ferie i Thailand. Alt virkede som det skulle og hotellet var over forventning.
Jakob som ejer firmaet har boet i Thailand i mange år og det skinner tydelig igennem, når man stiller et spÞrgsmål får man et fornuftigt svar.

Thailandtours laver fantastiske udflugter

Thailandtours laver fantastiske udflugter med super dygtige og engargerede guider uanset udflugtsmål, samt velfugerende transfer imellem lufthavn og hotel. Man bliver altid mÞdt med venlighed og hjÊlpsomhed i Thailandtours.

自発的なレビュヌ

Selen virkede ikke i bilen

Hej James,

Tak for feedback. Vi sÞrger for at dette bliver rettet op.

God weekend.

Team Thailandtours

Perkert service for afhentning og

Perkert service for afhentning og transport (Van) fra Bangkok Lufthavn til hotel i Hua Hin og retur.

Thailand Tours からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi ser frem til at hjÊlpe jer sikkert til og fra Hua Hin nÊste år:-)

God dag.

Thailand Tours

KÞbte tog billetter og transfert fra

KÞbte tog billetter og transfert fra Bangkok til koh Samui - alt var bare ok

Hej Niels,

Mange tak for den fem stjerner og super rart at hÞre at der var styr på togbilletter og transporten til Koh Samui.

Vi håber vi kan hjÊlpe en anden gang.

Super service en selvfÞlge

Altid en fornÞjelse at handle med Thailand Tours, du kan vÊre sikker på du får hvad du bestilte og betalte for, min bedste anbefaling til Jakob og Co

Hej Bent,

Dejligt at få en så god anbefaling.

Hav en god dag

Taxitur fra Bangkok til Koh Chang

Taxitur fra Bangkok til Koh Chang. Vi blev afhentet i lufthavnen som aftalt og blev kÞrt direkte til vores hotel uden problemer. Kan helt klart anbefale denne service fra Thsilandsture.

Hej Brian

Mange tak for anbefalingen