レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Nou, ik heb een mooie tas gekocht en de medewerkers waren echt heel beleefd en behulpzaam, waardoor ik erg tevreden ben met mijn aankoop. Laat me volgende keer weten als jullie er weer zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een vintage Louis Vuitton tas gekocht. Ik was al verliefd op de foto’s maar toen hij binnen kwam maakte die alle verwachtingen waar. Ik ben goed op de hoogte gebracht van eventuele beschadigin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben nu voor de derde keer een tas gekocht! Mooie tassen, goede service, snelle communicatie, snelle verzending, ophalen kan ook. Eigenaresse echt heel aardig! Tassen worden super goed beschreven... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Fijn en betrouwbaar. Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even... もっず芋る

䌁業情報

1. ハンドバッグ店

圓該䌁業による蚘述

Iedere week verzamelen wij vintage designer items. Alle pareltjes plaatsen wij in de webshop en zijn verkrijgbaar via Instagram livesales en story sales! Ben je op zoek naar een leuk vintage designer tas? Neem dan contact op!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 50ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goede live sales en contact!

Super goede, leuke en gezellige live sales van Everlyn!
Ontzettend blij met mijn eigen tas, mijn moeder ook kunnen verassen met een mooi cadeau!
Een aanrader om nog een keer een tas te kopen bij der!

2026幎3月24日

Super fijn persoonlijk contact bij The Bags List

Super tevreden over The Bags List! Al meerdere aankopen gedaan en ik vind het persoonlijke contact heel erg fijn! Ze nemen echt de tijd, om vragen te beantwoorden en om foto’s/video’s te maken van de tassen. Alles wordt mooi verzonden in een mooie doos en dustbag wanneer de originele er niet meer bij zit. Ook krijg je een certificaat van echtheid en zijn de tassen echt heel mooi van kwaliteit

2026幎3月17日

Betrouwbaar!

Vandaag ontving ik de prachtige LV tas die enkele weken geleden op mijn verzoek werd ingekocht in Japan door Everlyn. Ik kreeg duidelijke foto’s, juiste informatie en er was totaal geen opdringerige manier van verkopen. De tas werd volgens afspraak verzonden, was keurig verpakt en is in het echt nog mooier 🀎 Mijn volgende designertas koop ik zeker weten weer bij The Bags List!

2026幎3月12日
5぀星のうち3の評䟡

Teleurstellende ervaring communicatie en levering

In november 2025 heb ik tijdens de Japan livesale een tas gekocht. De betaling verliep prima, maar daarna ontving ik geen duidelijke bevestiging of verzendupdates. Er werd wel een track & trace gestuurd, maar hieruit was niet op te maken dat deze bij mijn tas hoorde.

De tas bleek uiteindelijk zonder mijn medeweten te zijn afgeleverd bij een tankstation, terwijl was aangegeven dat er gebruik werd gemaakt van een speciale service waarbij het pakket persoonlijk zou worden overhandigd. Gezien de waarde van de tas vind ik dit zeer onzorgvuldig. Er is bovendien geen ID gevraagd bij afgifte.

Dit heb ik gemeld, waarna werd aangegeven dat dit met DHL besproken zou worden. Tot op heden heb ik echter geen terugkoppeling ontvangen en is er richting mij als klant geen passende oplossing geboden.

Betaling is gedaan in november 2025, tot op heden (februari 2026) wacht ik ook nog steeds op de bijbehorende doos en dustbag.

Al met al een teleurstellende ervaring qua communicatie en levering.

2026幎2月19日

Fijn en betrouwbaar.

Fijn en betrouwbaar.

Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even duren, maar dit komt misschien door drukte. Tips zoals productcare voor je leer producten zouden wel fijn zijn.

2025幎11月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス