The Bags List レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Nou, ik heb een mooie tas gekocht en de medewerkers waren echt heel beleefd en behulpzaam, waardoor ik erg tevreden ben met mijn aankoop. Laat me volgende keer weten als jullie er weer zijn.

5つ星のうち5の評価

Onlangs een vintage Louis Vuitton tas gekocht. Ik was al verliefd op de foto’s maar toen hij binnen kwam maakte die alle verwachtingen waar. Ik ben goed op de hoogte gebracht van eventuele beschadigin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hebben nu voor de derde keer een tas gekocht! Mooie tassen, goede service, snelle communicatie, snelle verzending, ophalen kan ook. Eigenaresse echt heel aardig! Tassen worden super goed beschreven... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fijn en betrouwbaar. Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even... もっと見る

企業情報

1. ハンドバッグ店

当該企業による記述

Iedere week verzamelen wij vintage designer items. Alle pareltjes plaatsen wij in de webshop en zijn verkrijgbaar via Instagram livesales en story sales! Ben je op zoek naar een leuk vintage designer tas? Neem dan contact op!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 50件

レビューを書く

Aankoop LV Tas

Eerste keer een aankoop gedaan en heb een hele goeie ervaring gehad ben goed geholpen en mijn vragen die ik toentertijd had zijn ook netjes geantwoord.

2025年10月22日
5つ星のうち5の評価

Goede service en mooie collecties…

Super leuke en duidelijke live sales. En laten we vooral de geweldige collectie niet vergeten. Van tassen tot accessoires, voor iedereen zit er wel iets tussen, voor zowel de iets kleinere dan wel grotere beurs. Ben erg tevreden!

2025年9月10日
5つ星のうち3の評価

Verzendtijd vind ik redelijk lang…

De verzendtijd vind ik redelijk lang duren en wordt ook niet echt over gecommuniceerd, hoewel op de website staat 1 tot 5 werkdagen maar dat is nogal breed. Daarnaast vind ik de communicatie niet super klantvriendelijk op de chat. Ik had al om informatie voor een tas gevraagd, geen reactie op pas toen ik zei dat ik hem wilde kopen kreeg ik reactie.

2025年8月13日
The Bags List ロゴ

The Bags List からの回答

Hi Lisanne,

Wat ontzettend jammer om te lezen hoe je jouw aankoop bij ons hebt ervaren. Wij vinden het leuk om berichten te lezen en nemen elk DM/Whatsapp serieus. Soms worden we overspoeld met reacties en is het moeilijk bij te houden. Momenteel werken we aan een oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen netjes antwoord krijgt, ook in mega drukke weken.

Pakketten worden bij ons iedere dinsdag en vrijdag opgehaald. We werken met waardevolle goederen en willen ervoor zorgen dat elke aankoop zorgvuldig gecontroleerd en geauthenticeerd is voordat we wat opsturen. Daar hebben we net iets langer de tijd voor nodig dan andere webshops maar dan we weten we zeker dat jouw aankoop goed aankomt.

chanel 2.55

ik heb tijdens de live sale een prachtige chanel 2.55 tweed gekocht. alles is vlot verlopen en de tas is in zeer goede staat!

2025年8月4日

Prachtige vintage vondst!

Prachtige vintage vondst!
Ik heb onlangs een prachtige vintage Chanel tas gekocht via deze site en ben ontzettend tevreden. De tas is in uitstekende staat, precies zoals beschreven, en werd zorgvuldig verpakt geleverd. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor liefhebbers van luxe vintage items!

2025年7月22日

Super!

Super! De tweede keer dat ik besteld heb en alweer erg tevreden. Snelle verzending en netjes verpakt. Product precies zoals omschreven. Ik ga zeker vaker bestellen!

2025年6月24日

Mijn review van Thebaglist

2e tas bij Thebaglist gekocht, zowel de 1e als 2e keer alles prime goed en snel verlopen, Mooi ingepakt, Snel geleverd. Alle 2 de tassen in prima staat. Zeker een aanrader om bij haar je tas te kopen! Ik zou het zeker opnieuw doen! Ze verdient meer dan 5 sterren!

2025年6月24日
自発的なレビュー
The Bags List ロゴ

The Bags List からの回答

Dankjewel voor je lieve review, en ook bedankt voor je bestellingen!

Vintage tas uit Japan via Thebagslist

Thebagslist ging naar Japan om Designertassen in te kopen. Je kon een verzoek doen als je opzoek was naar een specifieke tas. Alsof het zo moest zijn vonden ze mijn tas in een hele mooie staat! Ik kreeg een berichtje via Whatsapp en alles werd in orde gemaakt. Het pakketje kwam mooi verpakt binnen en alles is natuurlijk authentiek met rapport van Entrupy. Ik ben er echt blij mee. Het item is zoals omschreven en getoont op de video. Ik zal zeker nog eens via jullie bestellen!

2025年6月14日
自発的なレビュー