レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ben samen met mijn (fiets) kameraad mega goed geholpen bij de aankoop van onze fietsen. Een plezier ontvangst met koffie en een goed gesprek over details en mogelijkheden, met als kers op de taart het... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

The bike broker is een kraak in zijn vak .. na eerste gesprek goeje deal gehad met een fiets die moeilijk te verkrijgen was ...top top ..merci Ferry . Voor mij zeker een aanrader

5぀星のうち5の評䟡

Ferry is the specialist for cyclists who want more than just standard equipment. A true perfectionist who goes above and beyond to create a bike that suits your taste, performance, and budget. My bi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Van een positieve ervaring gesproken bij het aanschaffen van een High-End Top Racefiets bij The Bike Broker in Dronten/NDL. Hier kan je op basis van een uitgebreide expertise en ruim aanbod in volle v... もっず芋る

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Zoek je een topfiets maar niet voor de hoofdprijs, dan is dit het juiste adres!

Vorige week was ik voor de eerste keer bij The Bike Broker. Mooie collectie fietsen en frames in verschillende maten en kleuren op voorraad. Ferry neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen, dat waardeer ik zeer. Rustig uitleg gehad en een overwogen keuze kunnen maken. Vandaag m’n ‘nieuwe’ fiets opgehaald. Onder het genot van een kop koffie nog wat dingen doorgenomen. Zoek je een topfiets maar niet voor de hoofdprijs, dan is dit het juiste adres!

2024幎12月27日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

The Bikebroker heeft mij een top

The Bikebroker heeft mij een top product geleverd. Communicatie was heel helder en duidelijk. Pro actief en vriendelijk. Verder was de bikebroker heel transparant waarom hij scherpe prijzen kan aanbieden. Geen sjoemelaar. Ook zijn service is goed.

2024幎9月18日
自発的なレビュヌ