The Call Company A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

1. コヌル センタヌ

圓該䌁業による蚘述

The Call Company A/S er et telemarketingbureau og callcenter. For os betyder det at varetage alle områder indenfor telefonisk service og marketing med stor omhu og professionalisme. Med en passion for at bygge relationer og flytte os, sammen med vores kunder, har det siden juli 2010 vÊret vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kunders behov og udfordringer bliver mÞdt med en stor fleksibilitet og kvalitet til fÞlge. Ved at agere som talerÞr for din virksomhed er det således vores ambition at skabe vÊrdi og profit for dig og dine kunder.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Varm virksomhed!

Jeg er tidligere kollega og syntes det var en suverÊn arbejdsplads.
De har desuden vÊret behjÊlpelige med en reference.
De fortjener og blive hÊngende i fremtiden.

2024幎6月20日

Hej Alex
Tak for dine pÊne ord :-)

Det er vigtigt for os som virksomhed at vÊre både seriÞs og social. Så er muligheden stÞrre for at opnå vores mål; at medarbejderen går glad på arbejde og glad hjem fra arbejde.

Dejlig arbejdsplads

Dejlig arbejdsplads - gode kollegaer og fedt socialt sammenhold. Min varmeste anbefaling!

2022幎9月20日

The Call Company A/S からの回答

Tak for de fine ord! Vi synes også det er et fedt sted at vÊre :)

Jeg elsker at vÊre pÃ¥ denne

Jeg elsker at vÊre på denne arbejdsplads - og det er måske lidt ananas i egen juice, men det er virkelig et fedt sted at arbejde med mange forskellige typer af mennesker.

2022幎9月19日

The Call Company A/S からの回答

Tak Simon, vi er også glade for at have dig i huset!

I forhold til andre

I forhold til andre telefonsÊlgervirksomheder synes jeg egentlig, at det var et ganske fint sted at arbejde. Det er dog en del år siden, så der er sikkert flere ting, som kan have Êndret sig over årene. Dog er teamlederne generelt set virkeligt ringe udrustet til at fungere som coaches.

2022幎7月6日

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse af os, og for at du synes meget om godt om at vÊre hos os i sin tid.

Der er, som du skriver, sket meget i de seneste år, og vi er rigtig stolte af hvordan vi i dag udvikler vores medarbejdere. Vi har lavet en medarbejderrejse, hvor man som medarbejder både får mere ansvar og uddannelse sidelÞbende med de gÊngse arbejdsopgaver. Du kan lÊse mere om medarbejderrejsen her: https://jobunivers.thecallcompany.dk/the-call-company-a-s/jobunivers-e-bog?pid=MTI124549&v=7.7

Derudover så sÞrger vi for at alle vores ledere også videreuddanner sig, så vores teamledere også er klÊdt på til at coache og stÞtte op om jeres udvikling.

God dag
Dbh.
TCC

Omgår robinsonlisten

Deres telefon sÊlgere ringer til folk på trods af at man er registreret på Robinsonlisten.

Undskyldningen er at man, eller rettere en Elin Andersen, skulle have deltaget i en konkurrence, hvilket ikke er korrekt.
Det må vÊre fiktivt og en måde at omgå lovgivningen på.
De har ikke engang registreret hvilken IP det kommer fra, og har tilsyneladende ikke checket noget som helst.

Endvidere vil man ikke oplyse hvor oplysningerne stammer (er kÞbt) fra.
Telefon sÊlgeren aner intet som helst, og vil ikke gå op ad i systemet eller oplyse navn på sin leder.

2022幎4月7日

Hej Jan
Vi er kede af hvis du har haft en dårlig oplevelse med os. Hvis du sender en mail ind til info@thecallcompany.dk, så vil vi med det samme finde de oplysninger du efterspÞrger.

Jeg vil oplyse at vi bruger meget tid og energi på at sikre os at vi altid overholder lovgivningen, og har bl.a. en compliance jurist ansat i virksomheden for hele tiden at holde styr på dette.

Du Þnskes en rigtig god dag.
Dbh.
The Call Company

ikke det bedste sted at arbejde

Jeg arbejdede hos the call company og var egentlig nogenlunde glad for det. Men coachene hos The call company er da helt vÊk, de går rundt og ikke rigtigt viser noget engagement for at hjÊlpe eller vejlede. For det andet virker the call company bare som en virksomhed der ikke har styr på noget som helst i forhold til projekterne i huset og lÞnnen, som i forvejen er komisk i og med, at man ikke får provision. Det er rent ud sagt latterligt når arbejdet går ud på at sÊlge og når man kommer over sit mål for dagen ikke for en skid ud af det. Det er godt nok også den fÞrste telemarketing virksomhed jeg har hÞrt om, som ikke kÞre med provision.
For det andet er kantinen da nÊsten det vÊrste, rent ud sagt fÊngsels mad, med de små rugbrÞdstykker og jeg ved snart ikke hvad.

2021幎10月4日

KÊre Niklas Jan

Tak for feedback, og godt at hÞre du i det mindste var nogenlunde glad for at arbejde hos os :)

Vi er selvfÞlgelig kede af dit indtryk af at vores coaches ikke viser det store engagement for at hjÊlpe, da vi ved de går meget op I at alle på telefonen lykkes. Det er også derfor vi arbejder på hele tiden at styrke vores coaches kompetencer, og de er derfor alle i gang med en akademiuddannelse i ledelse. Samtidigt, som du sikkert er bekendt med, så laver vi ved hver månedsafslutning en medarbejderevaluering af vores coaches, hvor I som medarbejdere giver jeres besyv med på om de lykkes med opgaven at lede jer. Her oplever vi heldigvis en rigtig fin respons på deres arbejde, hjÊlp og tilgÊngelighed. Din oplevelse vil vi dog stadig tage med videre til dem, så vi hele tiden sÞrger for at forbedre os.

I forhold til at vi ikke arbejder med provision, så er det faktisk noget vi er meget stolte over, og som vi også skilter med, så burde ikke komme bag på en. For os er det vigtigt at man ikke skal fÞle sig presset til salg for at få sin lÞn, men at vi derimod kan arbejde på kompetenceudvikling igennem uddannelse og coaching på at blive stÊrkere salgsmÊssigt. Hvis provision og bonus er ens primÊre drivkraft i arbejdet med TM, så er vi helt enige i, at vi ikke er det rigtige hus at arbejde i, og så er der heldigvis mange af vores konkollegaer, hvor man kan få det Þnske opfyldt.

Slutteligt giver vi din madanmeldelse videre til vores madleverandÞr.

"The Call Company" - firma som burde holde sig til at sÊlge telefoner til virksomheder.

Har netop talt med "The Call Company" som pt. ringer for Alzheimerforeningen. Da jeg fortalte dem at de ringede til en person med Alzheimer og som var registret Robinson listen blev jeg informeret, at dette ikke var deres ansvar.
Endvidere ville de i fÞrste omgang ikke lade mig tale med den ansvarlige i firmaet (da han/sÊlger ikke lige kunne huske hvem det var).
Skidt at Alzheimeforeningen ikke undersÞge hvilke samarbejdspartnere de samarbejder med og samtidig ekstremt dårlig integritet i forbindelse med "salg" til svage mennesker.
Alzheimeforeningen er blevet informeret og håber/tror på at de finder andre måder/firmaer at indsamle penge til et godt formål.

Ref. I relation til jeres besvarelse.
I kontakter privatpersoner som er på Robins listen med henblik på at sÊlge/donere penge. i denne sammenhÊng personer som har Alzheimer.
Korrekt at Alzheimerforeningen, som udgangspunkt, ikke er erhvervsdrivende. Men det er "The Call Company". og da Alzheimerforeningen i denne relation betaler jer for at udfÞre jeres arbejde bliver de pr. definition erhvervsdrivende.
Endvidere kan man ikke formode, at Alzheimerforeningen Þnsker, at i kontakter et af deres medlemmer med Alzheimer (som er blevet tilknyttet Robinson listen) med henblik på at få dem til at betale jer penge til donation og jeres provision.
At i vÊlger at gÞre dette uanset, fortÊller alt omkring jeres integritet.
Håber i tager ansvar og får renset alle jeres kontakter op mod Robinson listen.

2017幎10月2日

The Call Company A/S からの回答

Hej Claus, vi skal beklage at du har haft en negativ oplevelse af at blive kontaktet. Du siger at du er noteret på Robinsonlisten, men denne omfatter kun erhvervsdrivende - i den forbindelse er Alzheimerforeningen ikke erhvervsdrivende og må derfor godt rette henvendelse, til trods for at et nummer evt. er optaget på Robinsonlisten. Du kan lÊse lidt mere om listen her: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/hvem-maa-ringe-til-dig.

Vi har naturligvis noteret, på vegne af Alzheimerforeningen, at det nummer vi kontaktede i den her forbindelse, fremover ikke Þnsker henvendelse via telemarketing. Igen skal vi beklage at du har haft en negativ oplevelse af at blive kontaktet.

Mvh. The Call Company

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。