Dansk Flygtningehjælp レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Nem online-tilgang, lækker kvalitet med smukt udført tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. køb endelig diverse gaver hos Dansk Flygtningehjælp og stø... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Super hurtig fragt og betjening. Kunne godt have brugt lidt mere end 14 dages fortrydelsesret/returperiode, da jeg skulle bestille en ekstra str., før jeg kunne beslutte mig for den rette. Men fik ret... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Støtter med glæde Dansk Flygtningehjælp på flere måder. Især i denne tid med rekordmange flygtninge på verdensplan. Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desværre havde fået grimme “trykmærker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... もっと見る

企業情報

1. チャリティー

当該企業による記述

DRC Dansk Flygtningehjælp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de få NGO'er, som har speciale i at hjælpe fordrevne og mennesker på flugt. Vi er samtidig Danmarks største og en af verdens førende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk Flygtningehjælp støtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. Både under krisen, i eksil, under bosættelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 78

レビューを書く

Virkelig flot plakat

Virkelig flot plakat, og så støtter man samtidig et godt formål.

2026年6月25日

Dansk Flygtningehjælp からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er glad for plakaten. Vi sætter stor pris på din støtte – både for de pæne ord og for at være med til at gøre en forskel for mennesker på flugt. Tak fordi du valgte at støtte Dansk Flygtningehjælp.

5つ星のうち1の評価

Det er simpelthen under alt kritik at…

Det er simpelthen under alt kritik at blive ringet op to dage i streg af samme medarbejder fra to forskellige numre.
Betegner det som chikane og vil blive anmeldt som sådan hvis jeg bliver ringet op igen...

2026年6月16日

Dansk Flygtningehjælp からの回答

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre, og vi beklager, at du har haft en oplevelse, der har været frustrerende.

Det er bestemt ikke vores intention at virke påtrængende. Du vil muligvis modtage en notifikation om, at vi har anmodet om dine kontaktoplysninger via Trustpilot. Det er alene for at kunne registrere dig på vores stopliste, så du ikke bliver kontaktet igen.

Jamie
Dansk Flygtningehjælp

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint. Sej t-shirt.

2026年5月1日

Hej Olivia,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at t-shirten lever op til forventningerne.

Når man køber produkter hos os, er man samtidig med til at støtte mennesker på flugt, og det sætter vi stor pris på.

Tak for støtten og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jamie

Skøn bog

Skøn bog, hurtig levering

2026年4月30日

Hej M.K,

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkt.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde nogle gode produkter og samtidig give danskerne mulighed for at støtte vores arbejde.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte os.

Hej Pernille,

Tusinde tak for din anmeldelse af os! Det glæder os, at du kan se mening med vores arbejde.

Vi fortsætter med at arbejde hårdt for at gøre en forskel i menneskers liv, og din tilbagemelding motiverer os til at fortsætte med samme energi og entusiasme. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller ønsker at dele flere erfaringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak igen for dine venlige ord. Vi sætter virkelig pris på din støtte og tillid til vores arbejde.

Flot plakat

Flot plakat. Hurtig levering

2026年4月27日

Hej Lone,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter. Det betyder meget for os, at du har modtaget noget som du er glad for, og har lyst til at bruge eller hænge op og vise frem.

Derudover støtter du også vores arbejde, som vi er meget glade for at du har lyst til at være en del af.

Tak igen for dine venlige ord. Vi sætter stor pris på din støtte og tillid til vores arbejde.

Ubehagelige medarbejder

Jeg blev ringet op af en repræsentant fra dansk flygtninge hjælp, jeg bad med det samme om at blive slettet fra jeres telefon lister, da jeg ikke ønsker at bidrage og ikke ønsker at blive ringet op.
Medarbejder fra dansk flygtninge hjælp afbryd mig og insistere på at spørge jeg ikke vil hjælpe de mange børn der dør. Jeg understreger at jeg ikke ønsker at blive ringet op og for besked på at det kan han godt hjælpe med, hvis jeg blot giver et lille beløb. Jeg har selvfølgelig klaget over denne medarbejder til dansk flygtninge hjælp.

2026年4月21日

Kære Henrik,

Det er meget vigtigt for os at alle, der kontaktes af vores telemarketing bureau, føler sig mødt med respekt, og vi beklager, at det ikke var din oplevelse.

Et nej skal altid respekteres, og vi tager det meget alvorligt, når det ikke sker. Din feedback bliver derfor givet direkte videre til teamet, så vi kan sikre, at vores medarbejdere følger vores retningslinjer og kommunikerer med den professionalisme og høflighed, vi forventer.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Hvis du ønsker at uddybe oplevelsen, er du meget velkommen til at skrive til os på mail, så vi kan følge op.

Gave med mening

Super hurtig levering af en dejlig plakat, som vakte stor glæde hos modtageren - især fordi det var en værtsgave med mening.

2026年4月7日

Hej Dorthe,

5つ星のうち5の評価

Støtter gerne et godt formål

Støtter gerne et godt formål - og varerne var bare så fine - er meget tilfreds - m.v.h. Lone.

2026年3月31日

Hej Lone,

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter.

Korrekt og hurtigt

Korrekt og hurtigt

2026年3月26日

Hej Ingrid,

Tak for din anmeldelse af os! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores indsats, og kan se mening med vores arbejde.

5つ星のうち1の評価

Det er usmageligt at jeres sælgere ikke…

Det er usmageligt at jeres sælgere ikke accepterer et jeg er ikke interesseret. Jeg er blevet kimet ned på trods af jeg hver gang gør opmærksom på jeg ikke er interesseret. Til sidst måtte jeg sende en mail for at stoppe det en ting er sikkert i får aldrig som i aldrig noget bidrag fra mig efter den behandling

2026年2月17日

Kære Birthe,

Det er meget vigtigt for os at alle, der kontaktes af vores telemarketing bureau, føler sig mødt med respekt og vi beklager at det ikke var din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Flot plakat og den kom virkelig hurtigt…

Flot plakat og den kom virkelig hurtigt frem

2026年1月26日

Hej Anja,

Respektløst

Jeg blev ringet op- mandag d. 26.1.2026 af “ Line”.
Jeg fortalte hende pænt at jeg ikke var interesseret og ønskede god arbejdslyst.
Jeg bliver igen tirsdag ved middagstid ringet op af Line, og jeg forholder hende at hun havde ringet dagen før og jeg havde bedt om ikke at blive ringet op - og ikke var interesseret.
Hendes svar var at hun blev ved med at ringe til vi “ har haft en ordentlig dialog”.
Jeg blev sq paf!! Men fortalte hende at så måtte jeg jo blokere nummeret.
Jeg kan nu se at der er forsøgt kontakt fra dette nummer alle hverdage siden.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt.

2026年1月31日

Kære Anne,

God shop og god ide

Hjælper mennesker i nød

2025年12月20日

Hej Karsten,

5つ星のうち5の評価

Lækker t-shirt og hurtig levering

T-shirten er i rigtig god kvalitet og blev hurtigt leveret.

2026年1月13日

5つ星のうち5の評価

Fine sager for en vigtig sag

Så fine varer, der støtter en vigtig sag ❤️ Plakaten var smuk og i høj kvalitet. Fragt var let og hurtigt!

2025年12月18日

Hej Line,

5つ星のうち5の評価

Støtte og god kvalitet fra Nusa

Lækker nusatrøje og samtidig støtter dansk flygtningehjælp, det er win win ❤️ skønt at Nusa bidrager med det lækre produkter og kvalitet

2026年1月22日

Hej Lene,

Tusinde tak for din anmeldelse.
Den betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit produkt, og at de lever op til dine forventninger.
Tusinde tak for din støtte til vores arbejde.

Vi sætter pris på din tilbagemelding og takker for din støtte.

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt udstyr til børn på flugt…

Jeg har købt udstyr til børn på flugt og nogle fine tryk og plakater her senest og er glad for det.

2025年12月22日

Hej Stine,

5つ星のうち5の評価

Dansk flygtningehjælps arbejde er stort…

Dansk flygtningehjælps arbejde er stort og gavner. Dejligt at der er nogen, der vil tage ud i verden og hjælpe i krig og nød. Tak for jeres arbejde og omsorg for andre mennesker

2026年1月5日

Hej Mie,