TCC

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Do not contact them as they will try to contact you until you join them but they will not respond later when you try to contact them they debit the payments even after the agreed amount surpassed and... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

The Closer Code; het wordt jullie heet onder de voetjes. Van Vlugge Jan Japie naar TCC je kan je naam veranderen wat je wilt, maar jullie schwalbe komt aan het licht. Van alle 5* reviews hier he... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik doe niet niet snel maar wil toch wat zeggen. Deze gasten zijn naar mijn mening stelletje oplichters die gewoon heel veel geld van hard werkende mensen uit hun zakken schut. Bij deze wil ik iedereen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tot nu al een mooie ervaring binnen The Closer Code, dmv de community, waardevolle trainingen en een sterke videocursus die ook continue geupdate wordt met nieuwe ins & outs. Je merkt dat Jesse & Bobb... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

The Red Pill!

Toen ik begon met TCC had ik de dag erna een beetje een vervelend gevoel. Ik had, voor het eerst, een grote investering in mijzelf gemaakt. Zou het allemaal het wel waard zijn? Is dit een goede beslissing geweest? Na mijn eerste onboarding call was het gevoel als sneeuw voor de zon verdwenen. Je wordt stap voor stap begeleid en er wordt grondig gekeken naar jouw verbeterpunten. Ook de community werkt motiverend en inspirerend. Precies twee maanden later sta ik hier, heb het traject afgerond maar ben nog lang niet klaar met leren. Met een nieuwe passie voor een fantastische high income skill heb ik het gevoel of ik de hele wereld aankan. De deals stromen binnen voor mijn eigen bedrijf en de wind staat vol in de zeilen. Zonder TCC was mij dit misschien wel gelukt, maar zeker niet in het tempo waarin ik mij nu heb ontwikkeld! Ik raad iedereen aan om op zn minst het gesprek aan te gaan. Het kan je leven veranderen.

2023幎11月20日
5぀星のうち5の評䟡

Voor degene die het nu sceptische zijn

Voor degene die het nu sceptische zijn en TCC aan het overwegen ooit stondt ik ook in die positie exact 2 maanden geleden (LET OP DIT IS GEEN GET RITCH QUICK )nu ben ik ondertussen bijna afgestudeerd bij tcc geweldige ervaring super veel dingen bij geleerd en gestart bij een top opdrachtgever stop met twijfelen en luisteren naar limiterende gedacht onderneem actie en ervaar een heel nieuwe levenstijl mist je uiteraard u 100% inzet en de juiste instelling hebt want dan kun je beter gewoon verdergaan hoe je al bezig bent mijn honest opinion

2023幎12月20日

Waardeloos

Waardeloos, de heren denken alleen aan hun eigen portemonnee. Niet zomaar mee starten, als je er niet zeker van bent. U bent gewaarschuwd.

2023幎12月19日
TCC ロゎ

TCC からの回答

Dag "CC",

Wij kunnen geen CC in ons klantenbestand vinden. Zou je kunnen mailen met een bewijs van correspondentie of aankoop naar info@theclosercode.nl. Dan pakken we het samen op :)

5぀星のうち5の評䟡

Jesse en Bobby hebben ons echt geweldig

Jesse en Bobby hebben ons echt geweldig geholpen met het plaatsen van sales-toppers in ons bedrijf! We zijn hard aan het groeien en ons bedrijf had begeleiding nodig om de binnenkomende leads aan te kunnen. Bobby en Jesse hebben ons geholpen met trainingen en iedereen functioneert echt super! De mensen zijn professioneel en niet te vergelijken met andere partijen waar we mee hebben samengewerkt!

2023幎10月21日

Bij The Closer Code leren Bobby en

Bij The Closer Code leren Bobby en Jesse je alle fijne kneepjes over het salesvak. Ze begeleiden je van A tot Z om een echte closer te worden! Investeren in deze cursus is voor mij de beste keuze geweest die ik tot nu toe in mijn leven heb gemaakt. Als je twijfelt om hier aan te beginnen zou ik zeggen, gooi die twijfel uit het raam en ga er gewoon voor. Want alles wat Bobby en Jesse claimen maken ze ook daadwerkelijk waar.

2023幎9月4日

Een waardevolle cursus

Ik ben sinds kort begonnen met de cursus van The Closer Code. Ik heb inmiddels al veel geleerd en daarbij heb ik mezelf hierdoor nog beter leren kennen.
De curus bestaat uit hele goede, waardevolle informatie met daarbij goede begeleiding en communicatie waardoor je al snel als zelfstandige closer aan de slag zou kunnen.
Wil je een positieve verandering in je leven, waar je voor altijd profijt van zal hebben, dan zou ik zeker deze cursus aan raden!

2023幎7月18日

Aanrader!

The Closer Code is een top bedrijf waarbij de studenten altijd op de eerste plek staan!

Ik heb in een korte periode veel geleerd en een enorme groei doormaakt als persoon.

Ik kan The Closer Code zeker aanbevelen aan iedereen die een start wilt maken met high ticket sales of zijn sales skills wilt verbeteren. Bobby en Jesse zijn zonder twijfel de beste in wat ze doen!

2023幎8月16日

Zeer positief

Ik heb een zeer positieve ervaring met de cursus en trainingen die ik heb aangeschaft bij TCC. Vond het aan het begin best spannend omdat het in Nederland nog vrij nieuw is en ik nog niet zoveel vrouwen dit heb zien doen.

Je ziet aan Bobby & Jesse dat ze echt al vele jaren meedraaien in deze business en je de fijne kneepjes van het vak leren.
Ook vind ik dat de cursus goed uitgebreid is, de wekelijkse groepstrainingen & alle mensen in de community maken het een fijne leeromgeving.
Er wordt echt naar je geluisterd en al je vragen worden direct beantwoord.

Heel erg bedankt Bobby & Jesse jullie zijn toppers.

2023幎8月16日
5぀星のうち5の評䟡

Waar leer je echt wat sales/communiceren inhoudt? TCC

Jesse en Bobby, deze mannen ben ik persoonlijk erg dankbaar. Zelf al 7 jaar sales ervaring maar bij deze mannen leer echt wat sales inhoudt. Je gaat nadenken over wat je zegt en waarom je het zegt.
Het is niet een trucje uitvoeren, het is een totale ontwikkeling die je persoonlijk doormaakt maar ook als ondernemer. Ik zou iedereen dit aanraden zelfs wanneer je de skill sales niet gebruikt om geld te generen maar puur als communicatie skill is het echt een life changer.

The Closer Code is the best closer

The Closer Code is the best closer community in town !

De mentoren in deze community hebben veel ervaring in sales en passen dit met behulp van een goede strategie toe in hun sales gesprekken.

Ik raad het zeker aan om hier je tijd en geld in te steken , want het zijn hele waardevolle lessen die je voor altijd met je mee zal nemen.

Zeer tevreden 💪🏌

Goede begeleiding, leuke mensen in de community , zeer goede trainingen 2x per week , ze pushen je ook naar die gym omdat gym belangrijk is om discipline en consistentie te creëren. Ook zijn er eventen waar je netwerk kan opbouwen en is het niet zomaar een online cursusje zoals de meeste , door de closer code heb ik al veranderingen in t leven gemaakt

The Closer Code = het complete plaatje

Ik denk dat deze review pagina te kort is om alle positieve leermomenten van The Closer Code te benoemen. Begonnen hier met weinig tot 0 sales ervaring en de absolute masters hebben ervoor gezorgd dat ik binnen 3 maanden goed genoeg was om bij een opdrachtgever terecht te komen. De energie, de positiviteit, de skills die je leert, de motiverende en gunnende community = het complete plaatje!

2023幎6月27日
5぀星のうち5の評䟡

Meest waardevolle cursus ever!!

Na mijn zoveelste cursus online, kan ik oprecht zeggen dat Bobby en Jesse echt wel een verschil maken.

Voor het eerst in mijn leven ben ik ervan overtuigd om ook echt mijn droomleven te kunnen leven.

De cursus is zeer waardevol op verschillende manieren. De manier waarop je de skill leert is van ongekende niveau. Mindsettraining de persoonlijke begeleiding groepscoaching en een zieke community maken het helemaal compleet!! Ik ben heel blij dat ik deze stap in mijn leven heb gemaakt en ik kan niks anders zeggen dan iedereen van TCC te bedanken!!

2023幎3月24日

2 toppers waar je veel van kunt leren

Ik had al een aantal jaar ervaring in de sales B2B binnen de software branche, maar super veel gehad aan de persoonlijk begeleiding van Bobby en Jesse.

Daarnaast kijken ze niet alleen naar theorie, maar ook naar jou als persoon en waarom je reageert op een prospect op de manier waarop je dat nu doet en wat dat zegt over jou.

Al met al 2 toppers waar je veel van kunt leren

2023幎3月27日