レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Beste Rubben, Via jullie website had ik een maatpak uitgekozen dat mij ideaal leek. Aangezien ik geen standaardmaten heb, heb ik – op jullie aanraden – besloten om er een uitstap van te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Allereerst de website, de eerste kennismaking met dit mooie bedrijf... via deze site een pas afspraak ingepland. Op 16 dec 2025 een bezoek gebracht aan Casteson te IJsselmuiden. Bij bin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hadden een afspraak gemaakt om een trouwpak uit te zoeken voor mijn zoon. We hadden via de mail(Anke) al onze wensen aangegeven. Na hartelijk ontvangst en onder het genot van een kop koffie de... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店
  2. コスチュヌム ショップ
  3. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

The webshop for the true gentleman! Distinctive three-piece suits and accessories at excellent prices! With 27000+ stylish clients in: - Netherlands - Belgium (TheGarrison.nl) - Germany (TheGarrison.de) - Zweden (TheGarrison.se) - Denmark (TheGarrison.dk) - France (TheGarrison.fr)

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Raadzaam een afspraak te plannen indien je geen standaard maat hebt

Beste Rubben,

Via jullie website had ik een maatpak uitgekozen dat mij ideaal leek. Aangezien ik geen standaardmaten heb, heb ik – op jullie aanraden – besloten om er een uitstap van te maken en naar de winkel te komen, ondanks de afstand van 300 km van mijn woonplaats.

Achteraf ben ik heel blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ter plaatse heb ik met een open blik verschillende pakken gepast. Het oorspronkelijk gekozen pak is het uiteindelijk niet geworden, maar ik ben buiten gegaan met een pak waarvan de kleur en snit perfect bij mij passen. Dit zou via een online bestelling, zelfs met retourmogelijkheden, nooit hetzelfde resultaat hebben opgeleverd.

Ik ben dan ook bijzonder tevreden met mijn aankoop. Bovendien hebben we ook een tweede pak voor mijn zoon gekocht, die wel standaardmaten heeft, en ook dat zit hem als gegoten.

Eén klein puntje van feedback: de dassen worden normaal geleverd in een set met pochette en/of dasspeld. Deze hebben we, in alle enthousiasme, niet meegekregen en helaas ook niet ontvangen na onze melding per e-mail.

Tot slot wil ik graag nog een speciale dank uitspreken aan Ruben voor zijn tijd, geduld en de professionele begeleiding tijdens de passessie.

Met vriendelijke groeten,
Marc Delbrassine & Carine van der Smissen

2026幎3月31日
5぀星のうち2の評䟡

QualitÀt gut, Support furchtbar

Die QualitÀt der Ware ist durchaus gut. Aber der Kundensupport ist eine einzige Katastrophe...

Ich musste etwas zurÃŒckgeben. Erst hat man sich einfach gar nicht gemeldet und es kam auch kein Geld. Auf nachfrage hat man mir dann die RÃŒckzahlung geschickt, allerdings einen falschen Betrag (zu viel). Darauf kam nur eine 0815 Antwort nach dem Motto "Zahl bitte das zu viele zurÃŒck". Keine Summe, keine Bankverbindung nichts. Es ging dann mehrere Mails hin und her aber es wurde immer nur halbherzig geantwortet und die Mails auch nur teilweise gelesen.

Ich bin ehrlich: Nie wieder. Support gehört einfach dazu uns sowas ist dreist. Lieber woanders kaufen.

2026幎3月25日

Topervaring!

Topervaring gehad met het zoeken naar een pak voor mijn bruiloft!
De passing was op afspraak in een stijlvolle, vintage ruimte. Het contact was lekker persoonlijk en informeel. Ik had ruim de tijd om te passen, er was goed naar mij geluisterd naar wat ik zocht in een outfit en het advies sloot hier erg goed op aan! Ben erg blij met het resultaat! :)

2026幎3月6日
5぀星のうち2の評䟡

Kundenorientierung ein Fremdwort

Habe nicht das erste Mal bestellt und Ìber die QualitÀt der Ware kann man nicht meckern. Alles i.O. solange man nichts zurÌckschicken oder umtauschen muss, denn dann erlebt man chaotischen Kundenservice. Der sah in meinem Fall wie folgt aus:
Von den zwei AnzÃŒgen, die ich bestellt hatte, wollte ich die Weste zurÃŒckschicken, weil eine Naht gerissen war. Ich also auf der Homepage auf mein Konto auf RÃŒcksendung geklickt, Weste ausgewÀhlt, eine andere Weste als Ersatz gekennzeichnet, das Retourelabel ausgedruckt und ab damit zu DPD, Einlieferungsbeleg aufgehoben. Nachdem ich eine Woche gar nichts gehört hatte, beim Kundenservice nachgefragt und bekomme von einer Marlies zu hören, dass meine Retoure im System nicht auftaucht, auch keine Ersatzbestellung. Ich Retourenummer, hingeschickt und den Einlieferungsbeleg, bekomme wieder zur Antwort, dass mein Vorgang nicht im System zu finden sei und ich hÀtte bestimmt nicht das RÃŒcksendezentrum genutzt. Ich die Frage gestellt, wie ich denn sonst das fertige Label hÀtte ausdrucken können, darauf aber keine Antwort erhalten. NÀchster Tag wieder das gleiche, offensichtlich aber eine andere Marlies, die wiederum die Paketnummer haben wollte. Die nÀchste Marlies hat erneut angezweifelt, dass ich das RÃŒcksendezentrum genutzt habe, mittlerweile war die Retoure bei Castleson angekommen, aber keine prÃŒft das nach. Versteht ihr das unter Kundenservice??? Dann schickt doch wenigstens das Geld zurÃŒck, wenn ihr mit dem System nicht zurecht kommt. Jetzt bin ich die Ware und das Geld los. Sorry aber so etwas muss anders laufen

2026幎2月15日
5぀星のうち5の評䟡

Mooi Trouwpak voor een scherpe prijs.

Heb een trouwpak gekocht. Maat was te groot. Kon kosteloos deze omruilen voor een goede maat. Goede communicatie en vrij snelle levering. Pak kreeg ook een mooie beschermhoes waardoor deze netjes blijft. Ook erg scherp geprijsd maar wel gewoon goede kwaliteit. Top service. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

2026幎1月28日
5぀星のうち5の評䟡

Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch

Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch was. Ik kende niemand die een pak had van The Garrison en op het internet is er gewoonweg veel blah blah. Maar dan krijg je dat pak thuis en je voelt gewoonweg dat dit kwaliteit is. Het zit geweldig (hun maat-tool werkt dus echt) en oogt prachtig. Ik kijk uit naar mijn huwelijk volgend jaar en zal een poging doen om te schitteren naast mijn prachtige bruid.
Maar in dit pak ben ik trotse tweede-plaats, hoor ;-)

In kort : aanrader!

2025幎12月4日
5぀星のうち5の評䟡

Tijd. Aandacht. Sfeer. Geslaagd.

Op 16 dec 2025 een bezoek gebracht aan Casteson te IJsselmuiden. Bij binnenkomst proef je gelijk de sfeer en begrijp je hetgeen omschreven is op de website. Het plaatje klopt.

Na ontvangst door de gastheer en een heerlijke bak cappuccino gingen we samen aan de slag.
Het doel is een pak meenemen.
Na veel pakken passen en combinaties proberen (en inmiddels meer dan 2 uren verder), een prachtig samengesteld pak gevonden en direct meegenomen.

Uiterst tevreden over service, klantgerichtheid, communicatie en de algehele bedrijfssfeer. Top! Aanrader!

Mijn volgende pak wordt ook zeker hier gekocht.

J.

2025幎12月16日
5぀星のうち1の評䟡

Fuyez ce site......

Fuyez ce site......
Si vous vous trompez dans un article ne croyez pas pouvoir échanger car vous allez avoir une personne et aprÚs silence radio et aprÚs si vous avez la chance d'avoir quelqu'un il vous balade et aprÚs plus rien. J'ai envoyé des mails, parlé en chat et aucune réponse. Franchement pour encaissé un montant de 510 euros il n'y a pas de soucis. Un site d'arnaque je ne dirai que ça......

2025幎12月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス