レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De blinden/raamluiken keurig op wezen meten, keuze kunnen maken uit meegebracht hang en sluitwerk, goed voorgelicht zodat wij de juiste keuze hebben kunnen maken. Levering netjes, ze hangen keurig all... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie stevige schutters met nette afwerking en fijn en goed advies! Goede en zeer nette prijs kwaliteit verhouding. Raad iedereen in mijn omgeving the Shutters company aan!

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Van het begin tot de montage uitetend voorgelicht. Zeer persoonlijk en bereid tot nadenken en uitvoeren van het plan. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de uitstekende montage. Wij hadden wa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌテン補造販売業

圓該䌁業による蚘述

Leverancier van betaalbare maatwerkshutters.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldig !

Prachtige shutters van hoge kwaliteit.
Prettige begeleiding bij het uitzoeken.
Nette montage.
Echt een aanrader !

The Shutters Company からの回答

Dank Barbara, erg leuk om te horen!

Zeldzaam goede service

The Shutters Company heeft bij ons thuis uitstekend werk geleverd. In het gehele huis shutters op maat. Echt heel erg goed. Goed advies. Zeldzaam goede service. Goede nazorg. Punctueel. Altijd vriendelijk.

The Shutters Company からの回答

Wij vonden het een eer om jullie prachtige huis te mogen voorzien van onze shutters!

5぀星のうち4の評䟡

Doen!

Prima ingemeten. Mooi geplaatst. Kwalitatief goed product. Lange wachttijd ivm Chinese feestdagen.
Geplaatst in 2019. Precorona!

The Shutters Company からの回答

Helaas was Covid de belangrijkste reden dat de levertijd langer was dan gepland, maar hopelijk hebben we u voldoende op de hoogte gehouden van de levertijd. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met uw shutters!

Top kwaliteit.

Vakbekwaam. De shutters zijn top kwaliteit voor een scherpe prijs. Zeer goede service. We zijn heel tevreden.

2020幎10月22日

Dank!

Top bedrijf

Bij het inmeten werd er keurig overleg gepleegd en tijdens de montage werd ook alles gedaan wat er was afgesproken.
De overige materialen werden keurig mee teruggenomen.
Gewoon geweldig bedrijf.

Dank!

5぀星のうち5の評䟡

Super bedrijf met de allerbeste

Super bedrijf met de allerbeste service. Zelfs na drie jaar staan ze voor je klaar en komen ze je helpen als er iets iets. Ze communiceren duidelijk en werken super netjes! Top!

The Shutters Company からの回答

Erg leuk om te horen, dank!

Toppers

Ik ben ontzettend blij met de shutter Compagny. Ze hebben een persoonlijke benadering en denken goed mee. Zelfs toen door een eigen fout de keukenla tegen de shutter botste en niet meer open kon. Hebben ze de shutters zonder kosten verplaatst zodat de la weer open kon. Toppers

5぀星のうち5の評䟡

Hadden we jaren eerder moeten doen!

Voor ons huis in Amsterdam hebben we op de begane grond gekozen voor shutters op maat van dit bedrijf. Waarom? Omdat de prijs/kwaliteit waanzinnig goed is! Maar ook omdat de service op hoog niveau is en het installeren ter plaatse zeer professioneel was. Wij hebben geen inkijk meer vanuit de straat maar nog wel voldoende lichtinval. We zijn er zo blij mee! Hadden we jaren eerder moeten doen! Dank jullie wel!

Superbedrijf!!

Superbedrijf!!! Komt eerst goed uitgebreid meten met goede meedenkende adviezen en hebben volgens afspraak geleverd en paste perfect. En ook de prijs was goed👍👍👍

The Shutters Company からの回答

Dank Chris, en wij zijn erg blij met zulke tevreden klanten!

Echt super geholpen

Echt super geholpen. En wat een ontzettend mooie shutters voor een schappelijke prijs. We hadden pech en moesten 14 weken wachten op de levering maar het was het zeker waard. Ik beveel het bedrijf bij iedereen aan! Bedankt allen!

The Shutters Company からの回答

Jullie ook bedankt voor de opdracht! Helaas door alle Covid-maatregelen heeft levertijd langer geduurd dan normaliter, maar gelukkig kunnen jullie nu volop van jullie shutters genieten!

Uitermate vriendelijke en goede

Uitermate vriendelijke en goede service! Er wordt snel gereageerd op mails en over de status van de order werden wij ook op de hoogte gehouden. Toen wij een kleine reparatie na een tijdje aan de shutters moesten hebben werden we meteen geholpen en stonden zij binnen een paar dagen voor de deur om dit op te lossen! Complimenten!

Top service

Top service! Onze hele huis laten voorzien van Shutters door de Shutters Company, super blij mee! Alles volgens afspraak verlopen en 2 kleine beschadigde delen zonder ''blikken of blozen'' mee terug genomen en nieuwe geplaatst.Daar krijg je een goed gevoel van!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。