The Spice Girl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben inmiddels een regelmatig bestellen, want een aantal producten wil ik niet meer missen in mijn keuken. De levering is altijd super snel. De smaken maken dat ik weer zin heb om gerechten uit te p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De taco,kebab en bistro blends besteld en zodra je de pot opentrekt...geursensatie ♡ it...geen plastic verpakking waar ook over nagedacht wordt,top! Toch de vraag komen er ook weer chutneys of misschi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie site en TikTok. Alles op de site en qua levering word duidelijk vermeld. Zelf wat teleurgesteld in de ghost pepper en de rendang sambal. Beide voor mij veel te zoet. Thaise sambal nog... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vrijdags ‘s avonds laat rond 10 uur in een opwelling door social media een bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis! De honey mustard caviar was binnen 4 weken opgegeten. Ook de furikake chili... もっず芋る

䌁業情報

1. 自然食品店

圓該䌁業による蚘述

Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 287ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind jullie pepers geweldig de

Ik vind jullie pepers geweldig de Potato Chutney is heerlijk op de barra's, echt het zelfde authentieke beleving als de chutney van mijn Surinaamse tante vroeger, gewoon fantastisch.
En bij die zelfde Surinaamse familie is de Rendang Sambal enorm in de smaak gevallen, tijdens de laatste verjaardag heb ik een paar potjes weggegeven.
Jullie hebben er een paar fans bij.

2026幎6月12日
5぀星のうち4の評䟡

Haar eigen producten. Snel geleverd, nog niet geproefd.

5 producten besteld o.a. Rendang Sambal, Thai Sambal, Eigen ontwikkelde producten van De Spice Girl, geen producten die ik kende van de supers. Nog niet geproefd. Aardig aan de prijs plus bezoergkosten. Uitstekend service. en levering. Zat 13 Juni besteld, Maandag 15 Juni bezorgd ondanks het weekend.

2026幎6月15日

Super lekkeren producten

Super lekkeren producten, en de service is ook super. Ik ga hier nog veel bestellen in de toekomst. Heb inmiddels ook al veel vrienden van mijn geattendeerd over deze lekkere producten. Ga zo door 👍🏻

2026幎6月21日

Helemaal verliefd

Wij wonen in het buitenland dus elke keer als we naar Nederland gaan slaan we in. Het is gewoon een stuk leuker en lekkerder koken met de producten van the Spice Girl. Wij zijn oprecht grote fans geworden💕 en stiekem gooi ik wel altijd een van de producten door het eten dat wat mijn man heeft klaar gemaakt. Zo denkt hij ook dat hij kan koken 😂🙈

Ga zo door, wij volgen💕💕💕

2026幎6月14日
5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke producten en goede service

De producten van de Spice Girl zijn heerlijk, er staat heel duidelijk aangegeven wat je betreft de pittigheid kan verwachten dus ook ideaal voor de niet-pittige eters. Er was wat misgegaan met de levering vanwege DHL. Toen ik contact heb opgezocht met de klantenservice was werd dit in minder dan 24 uur al opgelost.

2026幎6月9日
5぀星のうち3の評䟡

Smaken zijn echt top

Smaken zijn echt top! Levering is snel! Niks over te zeggen. Alleen voor gemiddeld 12€ per potje verwacht ik van de potjes chili oil wel dat ze gewoon dicht zijn. Je kan een aangebroken potje niet met goed fatsoen meenemen of alles zit onder. Of je zakkie of bakkie zit vol en dan moet je het weer terug schenken in die bagger vette pot of weg gooien wat zonde is want het is echt geweldig spul.

2026幎6月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス