The Spice Girl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben inmiddels een regelmatig bestellen, want een aantal producten wil ik niet meer missen in mijn keuken. De levering is altijd super snel. De smaken maken dat ik weer zin heb om gerechten uit te p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De taco,kebab en bistro blends besteld en zodra je de pot opentrekt...geursensatie ♡ it...geen plastic verpakking waar ook over nagedacht wordt,top! Toch de vraag komen er ook weer chutneys of misschi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie site en TikTok. Alles op de site en qua levering word duidelijk vermeld. Zelf wat teleurgesteld in de ghost pepper en de rendang sambal. Beide voor mij veel te zoet. Thaise sambal nog... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vrijdags ‘s avonds laat rond 10 uur in een opwelling door social media een bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis! De honey mustard caviar was binnen 4 weken opgegeten. Ook de furikake chili... もっず芋る

䌁業情報

1. 自然食品店

圓該䌁業による蚘述

Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 287ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een heerlijke producten

Wat een snelle levering...en oei oei oei is alles lekker. De mosterdkaviaar is geweldig ..vooral de honingvariant. Op insta heeft ze ook leuke Recepten....die met spitskool, anjovis en honingmosterd kaviaar.. Finger Licking good. Potje is al bijna leeg😜

2026幎6月1日

eerste bestelling

Voor de eerste keer een bestelling gedaan omdat ik zo nieuwsgierig werd door de positieve reacties op insta. Deze producten bereiken echt de overtreffende trap en jullie hebben er weer een vaste klant bij! Geweldige en heerlijke smaken! 10/10

2026幎6月1日
5぀星のうち2の評䟡

Niet mijn smaak..

Ik had hoge verwachtingen van Spice Girl en heb daarom meerdere producten besteld, waaronder de Rendang Sambal (winnaar van een award), de Sichuan Chili Oil, Thai Sambal, Banana Sambal, Habanero honey en de All Purpose Seasoning.

Helaas vielen de meeste producten voor mij tegen. De Banana Sambal vond ik niet lekker. De Rendang Sambal en Sichuan Chili Oil waren juist de producten waar ik het meest naar uitkeek, maar ook die smaakten mij niet. De Thai Sambal rook super lekker en had wel een lekkere smaak, maar was voor mij erg pittig dat ik hem niet echt kon gebruiken. Habanero Honey was oké.

De All Purpose Seasoning is het enige product waar ik echt tevreden over ben en dat ik regelmatig gebruik.

Uiteraard blijft smaak persoonlijk, maar gezien de prijs en de verwachtingen die ik had, vond ik het jammer dat het niet mijn smaak was.

Levering was snel en keurig verpakt.

2026幎5月27日

Fantastisch!

Topervaring, de Spice Girl heeft verslavend lekkere producten. Ik weet niet wat ze erin stopt, maar je wil steeds meer, haha. Verder is de communicatie top, perfect verpakt en ook snel verzonden
Alleen maar lof voor dit bedrijfje!

2026幎5月23日
5぀星のうち3の評䟡

Was oke

Verzending prima mosterd caviar vond ik persoonlijk weinig aan. De honing mosterd was prima en de banaan sambal vind ik veelste pittig maar wel goede smaak

Allemaal oke maar niet bijzonder

2026幎5月30日

Wauw!

Nu inmiddels al de derde keer dat ik - een grote - bestelling heb geplaatst na eerst te hebben geproefd. Groot fan van alle producten, zooo veel smaak en zo veel mogelijkheden om te gebruiken in alledaagse gerechten. Mijn huishouden is fan, zal het ook iedereen aanraden die van net wat meer smaak en pit houd!

Favoriet zijn hier de banana sambal, potato chutney en habanero garlic honey 🥰

2026幎5月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス