FÞdselsdagsfest
Vi var 62 gÊster til fÞdselsdagsfest. Lige fra planlÊgning til servering - helt fantastisk mad og vine - alt til UG
Vores varmeste anbefaling.
Vores varmeste anbefaling.
Det var den mest kedelige intetsigende brunch og smagsoplevelse, jeg har smagt / oplevet ð³
Prisen var tårnhÞj i forhold til maden.
3 Visne blomster der mÃ¥ske skulle vise tÞrrede blomster ð§
En meget stÞvet lampe, der ikke virkede midt på bordet.
Efter min mors bisÊttelse i august 2024 var vi på Restaurant Thors MÞlle.
Restauranten ligger smukt i skoven og vi var heldige med smukt vejr, som gjorde, at vi efter spisning kunne indtage kaffe og kage i deres vidunderlige gårdhave mellem hÞje trÊer.
De var fleksible i forhold til at servere det mad, vi Þnskede. Maden var god og betjeningen sÞd. Det var en på alle måder god oplevelse på en ellers meget trist dag.
Giver Restaurant Thors MÞlle mine bedste anbefalinger.
Vi valgte at holde vores sÞlvbryllup på smukke og hyggelige Thors MÞlle, og det var en god beslutning! Til mÞdet inden festen var Maria rigtig god, alt kunne lade sig gÞre, og vi fandt sammen en god plan. På dagen gik det hele bare godt, maden var lÊkker og også en fryd for Þjet, og alle medarbejdere var sÞde og dygtige, så vi bare kunne slappe helt af og nyde dagen. Vi er simpelthen så tilfredse!
Vi holdte vores tvillingpigers konfirmation på Thors mÞlle. Det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Flotte lokaler, professionelt personale, dejligt lÊkkert mad.
Vi havde en dejlig fest - hvor mad, betjening, vin og lokalerne blev rost mange gange af gÊsterne.
Maria - som var vores kontakt, var hjÊlpsom og imÞdekommende.
Vi havde den mest vellykkede fest. Maria var god til under forberedelserne inden festen, at forstå hvordan vi gerne ville have det.
Maden og vinen var fantastisk , og der manglede ikke noget. Personalet var på pletten under hele festen, og servicerede os på allerbedste vis.
Alle har rost maden, vinen, personalet, omgivelserne, og har givet udtryk for, at de vil komme igen.
Vi holdte barnedåb på Thors MÞlle og det var den dejligste dag med det lÊkreste mad, god service og lokation i topklasse.
Alle gÊsterne roste den lÊkre frokostbuffet, hvor der var mad for enhver smag samt lÊkre kager og ostebord til dessert. Betjeningen var i topklasse og vi havde en super korrespondance med Maria op til. Stedet ligger helt fantastisk, hvor der er mulighed for at smutte på den anden side af gaden og gå en tur i Marselisborg dyrehave og så på dådyr.
Stor anbefaling herfra :-)
Jeg valgte Thors MÞlle som et drÞmmested for fejringen af min 50 års fÞdselsdag - med de smukkeste rammer og natur omkring os. DesvÊrre blev det langt fra den positive oplevelse, som jeg havde Þnsket mig.
Jeg valgte frokost med alt ad libitum inkl. drikkevarer. DesvÊrre levede stedet ikke op til denne aftale, da der manglede både mad og drikkevarer med tomme glas til fÞlge. Jeg valgte efterfÞlgende at kontakte ejeren for at dele min oplevelse - dette blev afvist, og der var fra vedkommendes side ingen interesse i at imÞdekomme min = kundens feedback.
Jeg blev mÞdt med en meget arrogant holdning og ingen lydhÞrhed overfor min tilbagemelding.
Jeg er derfor skuffet og overrasket over, at man kan behandle sine kunder på denne måde.
Jeg fejrede min 80 års fÞdselsdag for 42 gÊster i dejlige omgivelser og med et engageret personale, der med stor venlighed, hjÊlpsomhed og ekspertise gelejdede os gennem en sÊrdeles velsmagende og godt udseende frokostmenu med tilhÞrende udsÞgte vine og Þvrige drikkevarer. VÊrtsparret fortjener og får derfor vores hÞjeste anerkendelse, og vi ser frem til at komme igen! TUSIND TAK!
Har lige vÊret til âgravÞlâ mm.
Vi gik smÞrrebrÞd, efterfÞlget af kaffe og kage.
Det var utroligt flot, både smÞrrebrÞd og det kage vi fik.
Og ja det smagte også fantastisk.
SÃ¥ 5 stjerner herfra.
Vi har lige holdt bryllup på thorsmÞlle.
Alt var perfekt, maden, lokalerne og ikke mindst personalet.
Alle vores gÊster havde en fantastisk dag.
Kan kun gi 5 stjerne til stedet.
Super oplevelse med skaldyrsaften, hyggelig omgivelse, super service og lÊkker mad
Fantastisk mad og Superbetjening i skÞnne omgivelser
Helt fantastiske sted at holde konfirmation. Dejligt samarbejde inden dagen, skÞnne omgivelser og lokaler, fantastisk mad, god betjening ð€ Vi skal helt sikker holde den nÊste konfirmation her
Meget ringe betjening. Vi var 4 mennesker, der ville have lidt frokost. Da vi havde siddet der godt en halv time uden, selv efter flere påtaler, at have haft muligheden for at bestille mad og drikkevarer, gik vi. Tror at det var hvad de Þnskede.
Elendig betjening!
Tjenerne kunne ikke fÞlge med til at fylde op i glassene. Da vi kommenterede på dette og Þnskede, at de rettede op på det så vores gÊster ikke sad med tomme glas, blev vi svinet til af personalet.
Der havde vÊret god dialog inden arrangementet, men denne var dog fuldstÊndig forsvundet på selve dagen.
De to ejere er gode i kÞkkenet, men deres personale er ikke kompetente til at kÞre selskaber. De mangler selverkendelse om deres standard og evner som festarrangÞrer. DesvÊrre en RIGTIG dårlig oplevelse.
Helt igennem super restaurant - indretningen lÊkker - betjeningen venlig og prof. - maden i top - stemningen fin. En helt igennem flot oplevelse. Kan varmt anbefales !
Maden er ok, men betjeningen er under al kritik
Jeg havde fornÞjelsen af fejre mit bryllup på restaurant Thors MÞlle. PlanlÊgningsprocessen foregik uden problemer og de var meget overbÊrende med vores mange spÞrgsmål og forespÞrgsler. På dagen var servicen i top og ligeledes maden.
Bestemt et sted der kan anbefales
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã