Ringde dagen innan för att bekrÀfta ankomsttid, var i tid på leveransdag, hjÀlpte till att bÀra in och chauffören var sååå trevlig. Allting jÀttebra!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk service af Thomas fra vogn 48, der trodsede bÃ¥de regn, sne og kringlede veje for at levere vores kÞkken âïžâïžâïžâïžâïž Derudover hjalp han med at bÊre en anden levering ind i lÊ, som Danske Fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har netop fÃ¥et en leverance fra JKE kÞkkener med Thortrans. Fantastisk service.. Har kun den allerbedste ros tilovers for denne levering. Magen til imÞdekommende og venlig chauffÞr skal man lede lÊ... ãã£ãšèŠã
Vi har dd. fÃ¥et elementer leveret til vores nye kÞkken , chauffÞren ringede en time fÞr han var her og ankom pÃ¥ slaget 11:00 som han sagde, sÃ¥dan siger jeg bare ð€ DesvÊrre havde jeg ikke fortalt a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Thortrans sÊtter vi en Êre i vores tÊtte forhold til vores kunder. Vi arbejder hårdt for at opretholde vores gode ry og måler vores succes ud fra den tilfredshed, vores kunder oplever. Hos os er prÊcision og pålidelig levering vores kernevÊrdier, som vi er stolte af at kunne tilbyde. Vores dedikerede team af professionelle chauffÞrer og lagerpersonale sÞrger for, at dine varer håndteres med omhu og sikkerhed. Vi specialiserer os i mÞbeltransport, kÞkkentransport og inventartransport og betjener både store og små mÞbelvirksomheder med vores landsdÊkkende distributionstjenester til både butikker og private. Vi lÊgger stor vÊgt på privatleveringer, som udgÞr en betydelig del af vores service. Hver uge leverer vi til private hjem i hele Norden ved hjÊlp af vores egne biler og dygtige medarbejdere. Kvalitet, trovÊrdighed og fremragende service er vores hjÞrnesten, som vi altid strÊber efter at forbedre baseret på vores kunders feedback. Udover vores kernekompetencer er vi specialiserede i at transportere pap- og plastemballager samt stykgods til produktionsvirksomheder. Vi vil meget gerne hÞre din mening! Del din oplevelse med os på Trustpilot, så vi fortsat kan forbedre os og tilbyde den bedste service muligt. På forhånd tak for din anmeldelse!
é£çµ¡å
Frederiksdalvej 14, 8940, Randers, ãã³ããŒã¯
- ltk@thortrans.dk
- thortrans.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttenöjd
Fantastisk service
Fantastisk service og levering lige til tiden, så man ikke spilder en hel dag på at vente på en levering. vi fik et prÊcist leveringstidspunkt dagen fÞr

Thortrans ããã®åç
de er gået konkurs idag!!
De er gået konkurs idag, og de betaler ikke faktura vi har liggende hos dem - så pas på!!
Super vognmand Bonnex
Vi får af og til leveringer fra Thortrans og det er altid helt i orden! VognmÊndene mÞder altid én med overskud og et smil på lÊben. I vores virksomhed sÊtter vi pris på relationer med dem, som kommer i huset. Her må man sige at ChauffÞr 18 - Bonnex passer ind. Han er altid velkommen hos Nordcoll.

Thortrans ããã®åç
Super service og levering og meget finâŠ
Super service og levering og meget fin betjening af fragtmanden Bionex

Jeg havde besÞg af Allan 53 i dag
Jeg havde besÞg af Allan 53 i dag, han var så venlig at ringe og infomere dagen at at han ville komme og han var der også i det tids interval han sagde, han var meget venlig og hjÊlpsom, ikke noget negativ at sige.

Thortrans ããã®åç
Meget venlig og serviceminded levering
Meget venlig og serviceminded levering. NÊnsom håndtering af gods

Bonnex fortjener absolut 5 stjerner
Bonnex fortjener absolut 5 stjerner. Super flink og hjÊlpsom.ðªðððð

Thortrans ããã®åç
Fin og fornem levering med godâŠ
Fin og fornem levering med god orientering fra ChauffÞrnr. 18 :-)

Great service
Great service! Arrived exactly on time and the driver was very helpful and helped me lift everything inside.

Thortrans ããã®åç
Delivery on time and within theâŠ
Delivery on time and within the proposed timeslot. Received an email, text and phone call to confirm the exact delivery time.
The driver âBennyâ was polite and ensured to deliver the goods without any damages.

Leveringssikkerhed
Leveringssikkerhed
Der leveres altid til aftalt tid. ChauffÞr Bonnex er en fornÞjelse at modtage varer fra. Venlig og ordentlig.

Thortrans ããã®åç
Vi har fÃ¥et leveret varer fra BauhausâŠ
Vi har fået leveret varer fra Bauhaus med Thortrans. Der var fin information undervejs, om hvornår chauffÞren ville ankomme med varerne. Det var en rigtig fin levering med chauffÞr Jesper.

Fast & informative
Fast, informative.
Just as you expect from a good delivery service.
Allan from car 31 was exceptionel service minded, and took his time to give usefull information about a Electric cargo bike i received.

Stor ros til chauffÞren
Stor ros til chauffÞren, Allan! Leveringen kom punktligt, super hjÊlpsom og venlig.

Thortrans ããã®åç
Kommer til aftalt til samt er venlig og hÞflig
Kommer til aftalte til

Perfekt!
Perfekt!
Mycket trevlig chaufför
Med vÀnlig hÀlsning, Caroline Varberg

Fantastisk professionalisme
Fik leveret et stort spisebord, og et andet skulle retur (byttes). Store borde, men dem magtede Michael alias Bonnex så let som ingenting, selvom den store transporter ikke kunne kÞre helt frem til min dÞr. Han tog det med et smil - på trods af vÊgten - på sin helt almindelige sÊkkevogn. Sikken en levering - så flot - med et stort smil. Tak!!!

Thortrans ããã®åç
Delivers on time with service minded personnel
A reliable company, you get accurate heads up regarding delivery time and the chaffeur was really nice and service minded.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ