ThriftTale レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

企業情報

1. 古着店

当該企業による記述

Ooit begonnen als kledingsorteerderij, nu Europa’s grootste webshop in tweedehands-, outlet- en vintage kleding. Kleding die ons warm houdt. Kleding die onze identiteit bepaalt. Kleding waarmee we willen uitstralen dat we bij een groep willen horen. Of juist ons daar tegen af willen zetten. We dragen allemaal kleding, iedere dag. Wij zijn gevestigd in de stad die tot de jaren ’60 van de vorige eeuw na Manchester de grootste textielstad van Europa was: Enschede. Hier voelen we ons thuis, dit is de plek waar experts hard werken aan de toekomst: tweedehands kleding als standaard.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち2の評価

Helaas ging er een hoop mis

Helaas ging er een hoop mis. Ik plaatste een bestelling welke mega lang duurde om aan te komen. Drie weken na de bestelling kreeg ik van PostNL bericht dat het pakket er aan kwam, een dag later kreeg ik een bericht dat een deel van mijn bestelling terug betaald werd. Kan gebeuren denk je dan, net als dat toen mijn pakket arriveerde, er een bestelling van iemand anders in zat.

Ook dit kán wel eens gebeuren, kreeg toen ook snel reactie dat ik het pakket terug moest sturen. De andere persoon zou dit dan ook doen zodat we beide het juiste pakket toegestuurd zouden krijgen. Ik heb dit zo snel mogelijk gedaan.

Na anderhalve maand en meerdere pogingen om informatie te krijgen, bleef het doodstil, tot ik bericht kreeg dat ik ook dit terug betaald kreeg.

Al met al, netjes mijn geld terug gekregen, maar de communicatie kan echt een stuk beter. Dat er dingen fout gaan kan gebeuren, maar een klant voelt zich belazerd wanneer er niets wordt gecommuniceerd.

2025年12月5日
5つ星のうち2の評価

Kan beter

Twijfelachtige ervaring, zowel tijdens levertermijn (na een week ontving ik nog geen bevestiging van betaling) als retour (het duurde een maand alvorens mij werd meegedeeld dat de retour was aangekomen en ik mijn geld zou terugkrijgen). Er is vrij weinig communicatie, hun telefoonnummer werkt ook niet... Uiteindelijk is het goedgekomen maar na zeer veel mails en aandringen.

2025年11月22日

Review thrifttale

Ik had een klein probleempje met de bestelling, maar dit is heel snel en netjes opgelost! Een hele fijne site en goede service. Blij mee :)

2025年7月28日

Love thrifttale

Top website! Staat bij artikel of het nog in een goede staat is of gebruikt. Gebruikt is soms ook echt niet te zien. Naast dat, ook nog eens snelle levering! Ik ben zeer tevreden! Heb denk ik al 3 a 4x hier besteld.

2023年11月16日

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik had twee jurkjes besteld. Deze waren netjes verpakt en heel erg snel verzonden, de jurkjes waren beide in goede staat. Helaas paste ze allebei niet, dus ik heb ze (gratis) teruggestuurd en binnen een week mijn geld teruggestort gekregen. Heel erg tevreden, ga hier zeker vaker wat bestellen. Fijn dat er ook een online shop is voor tweedehands mode, beter voor het milieu!

2022年1月14日
5つ星のうち5の評価

Ik raad ThriftTale aan iedereen aan

Ik bestelde zondag 6 kledingstukken ontving dinsdag al mijn pakketje. Ben echt heel tevreden van de snelheid van levering, duurzaamheid van de verpakking, transparantie in de webshop en kwaliteit van de kleding. Zelfs de items die het label “used” kregen zijn in goede staat en alle maten van mijn stuks klopten. Gisteren kreeg ik zelfs een complimentje van m'n schoonmama op hoe goed het jurkje me stond!

2021年11月19日

Trustpilot エクスペリエンス