Bedrijf is echt bizar slecht te bereiken! Wat echt onwijs rot is als je op middelen als insuline zit te wachten en die niet worden geleverd en je geen contact krijgt over wanneer dan wel! Zo behande... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik gebruik al maanden medicatie die geleverd wordt door Thuisapotheek. Altijd tevreden, contact is fijn en service is goed. Afgelopen keer was de medicatie door de bezorging verkeerd geleverd en werd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De expertise en advisering is top. Vriendelijke houding medewerkers. Mijn ervaringen zijn ronduit positief, niet meer wachten in de drukke apotheek maar bezorging via de post. Mocht je tijdelijk elde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ontdek Thuisapotheek, jouw toegankelijke online apotheek in Nederland. Bestel eenvoudig jouw medicijnen en beheer herhaalrecepten vanuit huis. Profiteer van persoonlijk advies en krijg je medicijnen gratis thuisbezorgd. Maak medicijnen bestellen gemakkelijk, schrijf je in of download de app! Simpel, snel en betrouwbaar!
Phoenixstraat 21, 1812 PP, Alkmaar, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik heb gevraagd voor levering zaterdag, maar kreeg vrijdagochtend bericht dat de levering vandaag plaatsvind. Heb hier vrij voor moeten nemen. Dan krijg ik een SMS bericht dat de bezorger er om 14.35 is maar helaas het is nu 15.05 en nog steeds niets. Op de site wordt nu tussen 15.00 en 15.30 aangegeven. Gaat lekker, is wel MIJN TIJD.

Thuisapotheek ããã®åç
Very pleasant and good contact with Roos. Good explanation of the delivery procedure and the ordered medication.

Thuisapotheek ããã®åç
Super goed geholpen aan de telefoon.
Netjes terug gebeld door iemand die mij kon helpen.
Heel erg bedankt voor jullie service

Thuisapotheek ããã®åç
Quick response and follow-ups. And general communication was clear and pleasant ð

Thuisapotheek ããã®åç
Het liep de eerste keer mis. Na een mail is het toch nog goedgekomen en naar wens!

Thuisapotheek ããã®åç
Always good service, deliveries within one week.

Thuisapotheek ããã®åç
Fijne communicatie, ook via whatsapp mogelijk

Thuisapotheek ããã®åç
Prima service, altijd een oor, altijd meedenken!

Thuisapotheek ããã®åç
Prima ervaring met deze apotheek.
Zeggen wat je doet en doen wat ze zeggen.
Goede en prettige communicatie.

Thuisapotheek ããã®åç
Heel handig via whatsapp contact, altijd vriendelijk en snelle levering.

Thuisapotheek ããã®åç
Duurde minstens een week voordat ik bestelling had, pas toen ik ging navragen waar hij bleef kreeg ik e-mail en dag erna pas e-mail met track tracé code âŠ

Thuisapotheek ããã®åç
Zeer correct, snel en zorgvuldig

Thuisapotheek ããã®åç
Uitstekend! de vervoerder maakte de medicijnen zoek, na de hele dag daar op te hebben gewacht, en medewerkers van de Thuisapotheek hebben op de dag daarna snel gehandeld door de medicijnen opnieuw te sturen met de andere vervoerder, Post.nl, hetgeen prima ging!

Thuisapotheek ããã®åç
Ik ben erg blij met jullie service en duidelijke advies. Bedankt!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Thuisapotheek ããã®åç
Vriendelijk, snappen alles en regelen het meteen.

Thuisapotheek ããã®åç
Ik ben zeer tevreden met de bezorging

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã