レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben enorm tevreden met mijn recente aankoop. Het bestelproces was ongelooflijk eenvoudig en ik had mijn pakket al binnen 24 uur in huis! De discrete verpakking stelde me echt gerust, geen overbodig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring mee gehad. Uitslag nooit gekregen 1x reactie gehad via de mail daarna geen reactie meer en telefonisch niet bereikbaar. Weggegooid geld!!!

5぀星のうち5の評䟡

Result within two days after sending, did not expect it to be that fast, perfect! Clear instructions, no hassle. The only thing is you have to check yourself if the result is already there, on the ot... もっず芋る

䌁業情報

1. 医孊研究所

圓該䌁業による蚘述

ThuisTest.Shop richt zich op een stijgende behoefte om betrouwbaar, anoniem, snel en betaalbaar te diagnosticeren vanuit je eigen huis. Steeds vaker worden (zelf-)testen ingezet als eerste stap bij het diagnosticeren en behandelen. Ook is er een groeiende behoefte aan zelfregie: zelf, thuis en digitaal waar mogelijk.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over mijn

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met thuistest.shop! Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik super goed geholpen door de klantenservice. Ze nemen echt alle tijd voor je en leggen alles duidelijk en rustig uit, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.
Het is fijn om te merken dat er oprechte aandacht is voor je vragen en dat niets te veel moeite is. Dat geeft veel vertrouwen, zeker bij iets persoonlijks als een soa-test.
Kortom: topservice, duidelijke uitleg en een zeer klantvriendelijke benadering. Absoluut een aanrader!

2026幎3月18日

Thuistest.Shop からの回答

Bedankt voor deze mooie review!

Geweldige service!

Ik heb een hele goede ervaring met deze webshop, want het was een super snelle service en ik had ook een vraag en belde de klantenservice en ze helpte me meteen met mijn vraag! Sjapo!!

2026幎2月2日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service in de gezondheidszorg

Ik wilde bij dit bedrijf een bloedonderzoek laten doen. Er is een probleem ontstaan, maar het bleek dat dit kwam doordat ik de monsters niet op de juiste manier had verzonden.

Tijdens dit proces heeft iemand genaamd Martien mij geholpen. Hij toonde een ongelooflijke inzet, informeerde mij direct per e-mail over elke ontwikkeling en beantwoordde al mijn vragen zeer duidelijk en helder.

Hartelijk dank, mijn vriend.

GÃŒrkan

2026幎2月12日

Slechte uitleg met taalfouten

De uitleg van de zelftest is echt heel onduidelijk en bevat ook taalfouten. Een video met de uitleg zou meer duidelijkheid geven. Bij mij heeft de test dan ook niet gewerkt. Dat was €100 in de prullenbak.

2025幎12月26日

Thuistest.Shop からの回答

Het spijt me om te horen dat de uitslag voor je niet duidelijk genoeg is/was. We hebben er vorig jaar nog plaatjes aan toegevoegd om het duidelijker te maken. Een video is nu voor aantal van onze testen gemaakt. Ik wil dit graag voor alle testen beschikbaar maken. Je staat hier anoniem vermeld, ik zou graag contact met je willen hebben. Wil graag kijken hoe ik je tevreden kan maken.

Test betaald niet ontvangen

Ik heb op 8-12-2025 een test besteld en dus al betaald nooit ontvangen, hierover gemaild geen reactie?
Echt aso

2025幎12月8日

Thuistest.Shop からの回答

Dat is niet fijn om te horen. Ik wil graag nakijken wat er verkeerd is gegaan. Wil je me mailen via support@thuistest.shop, ik wil graag kijken wat er verkeerd is gegaan en je helpen.

Super vriendelijke service

Super vriendelijke service, snelle reactie. Willen je graag helpen! Alsook een gratis behandeling wanneer er iets uit de test komt zodat je niet langs de dokter hoeft.
Aanrader!

2025幎11月26日

Thuistest.Shop からの回答

Dankjewel, goed om te horen. Ik zal het naar het hele team overdragen!

Prima service

Mijn bestelling was niet goed doorgekomen.. na 1 mailtje werdt er meteen actie ondernomen en hadden zelfs een tweede product er gratis bij geleverd! Top service

2025幎11月7日

Thuistest.Shop からの回答

Dankjewel voor je review! Soms gaat er wel eens een keer iets mis met een bestelling, maar dat proberen we altijd naar tevredenheid op te lossen. Mooi dat het ook deze keer weer is gelukt!

Perfect

Clear instructions, no hassle. The only thing is you have to check yourself if the result is already there, on the other hand, this is more private and gives you more control of when you want to open the results page

2025幎11月5日

Thuistest.Shop からの回答

That's great to hear! We're happy to provide quick, easy, and clear information about your health. We appreciate you sharing this with us through a review!

Wacht al 3/4 dagen op mij uitslag

Wacht al 3/4 dagen op mij uitslag terwijl er staat 1/2 dagen . telefonisch niet bereikbaar en reageren ook niet op de mail .

2025幎10月23日

Thuistest.Shop からの回答

Wat vervelend om te horen dat je niet snel een uitslag hebt ontvangen. Heb je deze nu inmiddels wel ontvangen? Ons laboratorium analyseert elke werkdag alle samples die voor 12:00 uur zijn binnengekomen. Het kan heel goed zijn dat we je sample nog niet of later hebben ontvangen. We adviseren om altijd via track-en-trace te terug te sturen, dat kan kosteloos. Je hebt dan ook zicht op wanneer je sample bij ons is aangekomen. Maar weet dat we meer dan 9 op 10 sampels dezelfde dag rond 18:00 uur van een uitslag voorzien. Ik zou als je daar prijsopstelt graag nog willen helpen. Wil je me mailen via info@thuistest.shop, ik wil dan kijken hoe ik je weer tevreden kan stellen.

Duidelijk en Snel!

Goede en duidelijke uitleg over de te volgen werkwijze, ook via mail kreeg ik bericht van Mark.
Mijn resultaten waren binnen 5 werkdagen te bekijken.
Ga deze tests zeker nog gebruiken in de toekomst.

2025幎9月18日

Thuistest.Shop からの回答

Dankje voor je fijne review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。