äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben enorm tevreden met mijn recente aankoop. Het bestelproces was ongelooflijk eenvoudig en ik had mijn pakket al binnen 24 uur in huis! De discrete verpakking stelde me echt gerust, geen overbodig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer slechte ervaring mee gehad. Uitslag nooit gekregen 1x reactie gehad via de mail daarna geen reactie meer en telefonisch niet bereikbaar. Weggegooid geld!!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Result within two days after sending, did not expect it to be that fast, perfect! Clear instructions, no hassle. The only thing is you have to check yourself if the result is already there, on the ot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ThuisTest.Shop richt zich op een stijgende behoefte om betrouwbaar, anoniem, snel en betaalbaar te diagnosticeren vanuit je eigen huis. Steeds vaker worden (zelf-)testen ingezet als eerste stap bij het diagnosticeren en behandelen. Ook is er een groeiende behoefte aan zelfregie: zelf, thuis en digitaal waar mogelijk.
Burgemeester Roelenweg 13, 8021 EV, Zwolle, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goeie en snelle service, vriendelijke toon, zelfs bij voor de hand liggende problemen.

Thuistest.Shop ããã®åç
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met thuistest.shop! Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik super goed geholpen door de klantenservice. Ze nemen echt alle tijd voor je en leggen alles duidelijk en rustig uit, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.
Het is fijn om te merken dat er oprechte aandacht is voor je vragen en dat niets te veel moeite is. Dat geeft veel vertrouwen, zeker bij iets persoonlijks als een soa-test.
Kortom: topservice, duidelijke uitleg en een zeer klantvriendelijke benadering. Absoluut een aanrader!

Thuistest.Shop ããã®åç
Goede communicatie, behulpzaam als de klant een vraag heeft of wat vergeet.
Verzending was heel snel en alles was erg duidelijk! Snelle reacties op vragen.
Ik heb een hele goede ervaring met deze webshop, want het was een super snelle service en ik had ook een vraag en belde de klantenservice en ze helpte me meteen met mijn vraag! Sjapo!!
Ik wilde bij dit bedrijf een bloedonderzoek laten doen. Er is een probleem ontstaan, maar het bleek dat dit kwam doordat ik de monsters niet op de juiste manier had verzonden.
Tijdens dit proces heeft iemand genaamd Martien mij geholpen. Hij toonde een ongelooflijke inzet, informeerde mij direct per e-mail over elke ontwikkeling en beantwoordde al mijn vragen zeer duidelijk en helder.
Hartelijk dank, mijn vriend.
GÃŒrkan
Dont trust them to deliver on time. It wont happen!
Fijne communicatie wanneer er iets niet goed gaat.
Eerst verkeerde test ontvangen. Na het uiteindelijk ontvangen van de goede test nooit de uitslag ontvangen.
De uitleg van de zelftest is echt heel onduidelijk en bevat ook taalfouten. Een video met de uitleg zou meer duidelijkheid geven. Bij mij heeft de test dan ook niet gewerkt. Dat was â¬100 in de prullenbak.

Thuistest.Shop ããã®åç
Ik heb op 8-12-2025 een test besteld en dus al betaald nooit ontvangen, hierover gemaild geen reactie?
Echt aso

Thuistest.Shop ããã®åç
Super vriendelijke service, snelle reactie. Willen je graag helpen! Alsook een gratis behandeling wanneer er iets uit de test komt zodat je niet langs de dokter hoeft.
Aanrader!

Thuistest.Shop ããã®åç
Mijn bestelling was niet goed doorgekomen.. na 1 mailtje werdt er meteen actie ondernomen en hadden zelfs een tweede product er gratis bij geleverd! Top service

Thuistest.Shop ããã®åç
Clear instructions, no hassle. The only thing is you have to check yourself if the result is already there, on the other hand, this is more private and gives you more control of when you want to open the results page

Thuistest.Shop ããã®åç
Wacht al 3/4 dagen op mij uitslag terwijl er staat 1/2 dagen . telefonisch niet bereikbaar en reageren ook niet op de mail .

Thuistest.Shop ããã®åç
Uitstekende bezorging.Duidelijke instructies en de tests waren eenvoudig af te nemen.Zeker een aanrader om vaker te gebruiken!

Snelle levering en had met 2 dagen de uitslag

Thuistest.Shop ããã®åç
Goede en duidelijke uitleg over de te volgen werkwijze, ook via mail kreeg ik bericht van Mark.
Mijn resultaten waren binnen 5 werkdagen te bekijken.
Ga deze tests zeker nog gebruiken in de toekomst.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã