VT レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Op vakantie met gezin naar Thuisvaccibatie.nl, of we met zn 4tjes konden langs komen voor vaccinatie. We kwamen achter in een apotheek in een kamertje van 1 bij 2 meter terrecht. Er was 1 stoel en... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Voor een simpel advies over malaria pillen via de e-mail, 50 euro in rekening gebracht. Een ontzettende onbeschofte service aan de telefoon, bij een simpele vraag waarom er extra kosten in rekening g... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zeer ontevreden over de vaccinatie-ervaring bij locatie Den Haag. De zorgverlener stelde zich niet voor, communiceerde nauwelijks en gaf geen uitleg over de vaccins of mogelijke bijwerkingen. Vooral v... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

Verschrikkelijke service

Thuisvaccinatie is niet duidelijk wanneer ze facturen maken. Ze schrijven receptkosten op terwijl die later ook nog door de apotheek in rekening worden gebracht. Daarnaast reageren ze slecht op mailwisseling en lezen ze de mails ook niet goed door. Zeker geen aanrader dus. Ga liever naar je eigen huisarts.

2024年5月3日
5つ星のうち5の評価

Keurig volgens afspraak thuis gevaccineerd

Keurig volgens afspraak is mijn gezin, met 2 kinderen, thuis gevaccineerd in het weekend. De arts stuurde vooraf een sms dat zij onderweg was.
Het vaccineren ging kundig en de informatie die de arts gaf was ook prima.
Aanrader als je gewoon thuis gevaccineerd wilt worden.

2024年3月30日

Echt teleurgesteld

Echt teleurgesteld. Ik vraag of zij declareren. Geven ze aan van wel. Blijk ik niet verzekerd te zijn omdat ik via hun heb laten prikken. Ook niet verteld dat dtp nooit wordt vergoed voor kinderen, dat dat altijd in het rijksprogramma zit. Toen ik ging bellen, had ik alles zelf uit moeten zoeken. Toen ik de volgende afspraak wilde annuleren gingen ze meteen dreigen met annuleringskosten. Toen ik daar wat van zei, werd mij verteld dat mevrouw niet in discussie ging en gooide ze de hoorn er op.
dat kan natuurlijk echt niet.

2024年3月18日
5つ星のうち1の評価

Weten precies wanneer je niet thuis bent.

Enige mensen die wisten dat we niet thuis zouden zijn, en ja hoor: Er werd ingebroken! Vond al dat ze echt heel veel informatie vragen voor wat nodig is. Ook over de duur en data van ons verblijf in buitenland. Mijn vrouw liet per ongeluk vallen dat er niemand op het huis zou passen, waar ik een soort van "hee, even onthouden" respons op kon waarnemen. Ik heb natuurlijk geen bewijs, maar laat ik het zo zeggen: Gezien hun schandalige prijzen en vage bedrijfsvoering verbaast dit mij niets. Het zijn criminelen dit, hebben goede banden met het inbrekersgilde. En waar bewaren ze al die data over hun slachtoffers? Niet veilig.. Niet doen. Even langs AMC is zo gepiept, kost je niets in verhouding. Meer privacy.

2023年12月27日
5つ星のうち1の評価

Zijn echt oplichters je wacht meer dan…

Zijn echt oplichters je wacht meer dan een uur en dan komen ze niet opdagen na ze plannen te veel mensen in en kunnen hey niet aan alsof de klanten niets te doen hebben. Ik wacht nu al voor de 2de keer ruim een half uur en eerst keer een uur gewacht

Nooit meer

2024年1月16日

Oplichters

Oplichters! Niet mee in zee gaan. Absoluut niet markt conform. Voor de eerste prik 5 x consult kosten kwijt terwijl we met het gezin zo klaar waren en bij de herhaal prik weer bijna €1000 verder inclusief opnieuw 5 x consult kost. Consult hebben we niet gehad. Binnen 10 minuten waren we klaar. De klachten service reageert niet op de mails. Ze verwijzen naar de algemene voorwaarden op de website die slecht werkt. Na 20 minuten wachten, 10 wachtenden voor mij hingen ze zo op. Ze krijgen waarschijnlijk aan de lopende band klachten. Zelfs de naam is bedrog. Thuis vaccinatie, dat was helemaal niet mogelijk. Ben benieuwd wat de rekening geweest zou zijn als het wel gekund had.

2023年7月1日

Ze zouden tussen 1745 en 1945 komen

Ze zouden tussen 1745 en 1945 komen. En ze bellen 1915 op dat ze niet meer komen zonder enige uitleg. Ze wouden geen nieuwe afspraak maken daar moest ik maar op wachten tot dat ik gebeld werd. Slechtste service ooit.

2020年11月22日
5つ星のうち2の評価

Cowboys

Handig, want aan huis, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Arts met nul sociale vaardigheden. Reageerde heel slecht op angstige 10-jarige dochter. Rekenen verder de hoofdprijs voor consult terwijl deze meneer binnen 20 minuten weer buiten stond. Informatie over reisbestemmingen minimaal. Beweerde volledige vergoeding maar morsten aanzienlijk bijbetalen. Cowboys dus.

2019年11月9日
5つ星のうち5の評価

Kies voor gemak en vriendelijke medewerkers

Inmiddeld heb ik al 4 keer iemand van thuisvaccinatie thuis gehad, en alle 4 de keren zijn we vriendelijk te woord gestaan en alle informatie gekregen die we nodig hadden. Ideaal dat je zelf de dag en tijdsblok kunt kiezen dat jou het beste uitkomt. Ook de rekening wordt doorgestuurd naar de zorgverzekering, dus niks vooraf betalen. Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van thuisvaccinatie!

2019年7月10日

Trustpilot エクスペリエンス