Thusgaardudlejning レビュヌ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Vi vil gerne anbefale Thusgaard.

Vi vil gerne anbefale Thusgaard.
Vi fik god service både ved afhentning som ved aflevering.
Vi havde en skÞn tur i en lidt Êldre model men den kÞrte upåklageligt. Alt i bilen fungerede fint med de små fejl man nu kan forvente.
Vi vil gerne leje hos Thusgaard igen nÊste år.
Vh.
Jimmie og Majbrit.

2026幎5月9日

Ferie tur 🙂

Hej 🀗
Tak for turen, maj og 3 uger. 👍
FÞrste gang her hos Thusgaard
Det var Camper 463, stor vogn, kÞrt godt, dejligt udsyn for os 2 mennesker.
Norge op og ned i hÞjder, og med sne i grÞften, maj måned lige ÷ om natten, videre til Sverige og sluttede gennem Jylland over Langeland hjem.

God oplevelse ved udlevering og aflevering.

🫣 nu venter vi bare afgifter i Norge veje, broer og fÊrger, som kommer med bizz/nr-plade en dag.

Mvh Max

2026幎5月2日
自発的なレビュヌ

Thusgaard udlejning får vores bedste anbefalinger

I juleferien lejede vi en autocamper gennem Thusgaard udlejning i 10 dage, hvilket var en meget positiv oplevelse. Ved afhentning var der desvÊrre en fejl pÃ¥ airbag, som skulle laves inden afgang. Vi fik besked om, at vi kunne ombytte til en anden autocamper, hvis den ikke blev kÞreklar, men deres mekaniker lÞste problemet inden for et par timer og som kompensation, skulle vi ikke betale for fÞrste lejedag. Autocamperen fremstod som pÃ¥ billederne, utrolig velholdt og rengjort. Vi fik en grundig gennemgang af autocamperens systemer og generelt en rigtig god service. Thusgaard udlejning fÃ¥r vores bedste anbefalinger og det er helt sikkert ikke sidste gang vi lejer hos dem :) ‹

2025幎12月20日

God oplevelse

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Thusgaard Udlejning, og hele forlÞbet var trygt og professionelt fra start til slut.

Allerede ved booking blev vi mÞdt af imÞdekommende og hjÊlpsom service, hvor der blev taget sig tid til at gennemgÃ¥ vores behov og svare pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l. Ved afhentning fik vi en grundig og rolig gennemgang af autocamperen, sÃ¥ vi fÞlte os helt klar til turen – ogsÃ¥ selvom det ikke var noget, vi gÞr hver dag.

Autocamperen, vi valgte, var meget velholdt, ren og tydeligt klargjort med omtanke. Den var nem at kÞre, også på lÊngere strÊkninger, og havde en overraskende god komfort.
Indretningen fungerede perfekt i praksis:

Gode og komfortable senge

Veludstyret kÞkken med alt det nÞdvendige

Bad og toilet, som faktisk var rummeligt og brugbart

God opbevaringsplads, så man ikke hele tiden skulle flytte rundt på ting

Det gjorde en kÊmpe forskel for ferien, at alt bare fungerede, og at der ikke manglede noget undervejs. Vi satte isÊr pris pÃ¥ friheden ved autocamperen – at kunne stoppe spontant, lave mad selv og vÃ¥gne op nye steder hver dag.

Afleveringen var lige sÃ¥ nem som afhentningen, og stemningen var hele vejen igennem afslappet, Êrlig og professionel – man fÞler virkelig, at Thusgaard Udlejning gÃ¥r op i bÃ¥de deres kÞretÞjer og deres kunder.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, som vi uden tÞven vil anbefale til andre. Vi lejer helt sikkert hos Thusgaard Udlejning igen nÊste gang

2026幎1月11日

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Lejeprocessen var nem fra start til slut. Udlejerene gav hurtig og klar hjÊlp. Servicen var venlig og effektiv. Autokamperen stod klar og fungerede som aftalt. Jeg lejer gerne her igen.

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Vi havde en dejlig oplevelse

Vi havde en dejlig oplevelse. Vi blev sendt rigtigt godt afsted på vores tur og fik en dejlig masse anbefalinger til vores stops undervejs. Mega rart at vi kunne stille spÞrgsmål om vejafgifter og broafgift under vores rejse. Vi var rundt i Europa og vi havde absolut ingen problemer. Meget sÞde og Êrlige mennesker. KÊmpe anbefaling her fra.

2025幎11月6日
Thusgaardudlejning ロゎ

Thusgaardudlejning からの回答

KÊre Isabell,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at din kÊreste og du havde en dejlig tur rundt i Europa. Vi håber, at vi får fornÞjelsen af at se jer igen.

Mange hilsner,
Hanne

Ren pengemaskine

Vi lejede en autocamper I 14 dage og de virkede flinke og fair og havde styr på papirerne . Vi betalte 1000kr i startpakke som indeholdt gas en tankfuld diesel og 4 toilet ruller.
Det vi så havde overset var så at vi også skulle levere den retur med en fuld tank.
Så kunne de nÊste betale 1000kr i startpakke igen , det er smart så har vi forÊret dem 700kr uden at få noget.
Det var en gammel bil med masser af skader som folk sikkert har måtte betale for hver gang uden det blev lavet. Det har man jo ingen garanti for når de bare holder de 6000kr man måtte betale i depositum.
Bord benets beskyttelse var sat fast med gaffeteap som hele tiden faldt ned.
Skufferne faldt ud når vi kÞrte for låsen var vÊk og skinnerne var sat fast med gaffateap så den måtte vi tage ud og kunne ikke bruges.
Batteriet var gammelt så når vi holdt uden strÞm måtte vi op flere gange og starte bilen for at få noget varme.
Persiennerne ved DÞren ved fÞrersÊdet manglede en skrue så det sad og larmede.
De sagde så godt nog at bag kofangeren var skadet og markisen var skadet som de sikkert har fået penge for uden at få det lavet.
De sendte så billeder af skader vi skulle have lavet som vi ikke kan modbevise. Så der rÞg vores 6000kr også

2025幎10月18日
Thusgaardudlejning ロゎ

Thusgaardudlejning からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sÊtter altid pris pÃ¥ feedback – bÃ¥de positiv og kritisk – da det hjÊlper os med at blive bedre.

Vi er glade for, at du oplevede, at alt papirarbejde og gennemgang af autocamperen var i orden ved afhentning. Vi går meget op i, at vores kunder rejser trygt og med fuld gennemsigtighed omkring forsikring, lejekontrakt og SOS-vejhjÊlp.

I forhold til startpakken: den dÊkker blandt andet gas, rengÞringsprodukter, basisudstyr samt en fuld dieseltank ved afhentning. Det fremgÃ¥r af kontrakten, at vognen skal afleveres med fuld tank igen – prÊcis som ved almindelig billeje. Vi har forstÃ¥else for, at det kan virke forvirrende, men vi tjener ikke pÃ¥ denne ordning; den skal blot sikre, at nÊste lejer ogsÃ¥ kan afhente en klar og fyldt vogn.

Angående skaderne: du fik ved afhentning vist de eksisterende skader, herunder revnen i kofangeren. Ved tilbagelevering blev der konstateret 2 nye skader på siden af vognen, som ikke var registreret fÞr udlejningen. Vi har derfor dokumenteret den med billeder, som også er sendt til dig.
Jeg forstår udemÊrket at det er trist at lave skade og miste noget af sit depositum- vi så også helst at vores autocampere kom tilbage skadefri da det er en stor udgift for os at reparere.

VedrÞrende batteri og udstyr: autocamperen er udstyret med solceller, men i efterÃ¥rsperioden med meget regn produceres der begrÊnset strÞm. I var pÃ¥ ferie i efterÃ¥ret med desvÊrre overskyet og regn. For lÊngere fricamping anbefaler vi vogne med litiumbatterier – og vi har ogsÃ¥ sÃ¥dan en model til rÃ¥dighed. I har ikke udtrykt Þnske om det behov.

Vi beklager, hvis nogle af de mindre detaljer – som plastafdÊkningen under bordet eller persiennen ved dÞren – ikke levede op til jeres forventninger. Det tager vi naturligvis med videre til vores klargÞringshold. Heldigvis har det ikke en funktionel betydning og i kunne forsat bruge dette.

Til sidst vil vi gerne prÊcisere, at depositummet endnu ikke er endeligt afregnet. Vi har informeret om, at eventuelle udgifter – herunder selvrisiko og jeres brug af StorebÊltsbro-tilbuddet – indgÃ¥r i den endelige afregning. NÃ¥r alt er gennemgÃ¥et, modtager I selvfÞlgelig en samlet og gennemsigtig opgÞrelse, ligesom vi har informeret jer om pÃ¥ mail.

Vi håber trods alt, at I havde en god tur. Da jeg talte med jer var det heldigvis det I gav udtryk for. Vi beklager, at jeres oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon, hvis du Þnsker en nÊrmere gennemgang af sagen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。