åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos TapNFC.dk hjÊlper vi virksomheder med at gÞre det nemt for kunder at finde, fÞlge og interagere med dem digitalt. Vores NFC- og QR-baserede produkter fungerer som enkle redskaber til at forbinde den fysiske og digitale verden. Et hurtigt tap eller scan sender kunden direkte til din hjemmeside, dine sociale medier eller anmeldelsesside â uden besvÊr. Alle produkter, som fx bordstandere, kort og selvklÊbende pads, kan tilpasses med virksomhedens eget logo og tekst, sÃ¥ lÞsningen passer til din forretning og dit formÃ¥l. Vores produkter leveres fÊrdigopsatte og klar til brug, sÃ¥ du kan komme i gang med det samme. TapNFC.dk holder til i Roskilde, hvor vi har bÃ¥de lager og eget trykkeri. Det sikrer hurtig levering, fleksible lÞsninger og personlig support. Vi tilbyder engangsbetaling uden abonnementer, sÃ¥ du ejer produktet og undgÃ¥r lÞbende omkostninger. Vores mÃ¥l er at give virksomheder et enkelt og effektivt redskab til at skabe flere digitale interaktioner, Þge synligheden og gÞre kunderejsen mere smidig â pÃ¥ en mÃ¥de, der er nem at implementere i den daglige drift.
Trekroner Centervej 56, 6, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- Support@tapnfc.dk
- tapnfc.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Ikke godt
Ikke godt. Man kan ikke fange nfc koden ordlig pÃ¥ mobilen man skal bevÊge mobilen alle steder pÃ¥ standern fÞr det virker og den gÞr det ikke med det samme som der bliver vist Þv. ð

God service og kommunikation
God service og kommunikation, HÞj detalje arbejde og hurtig levering.

TapNFC.dk ããã®åç
Den var meget mindre end jeg troede
Den var meget mindre end jeg troede, så til 400kr er det en meget lille QR kode man får.
Fik en ny QR. Tak for det

Virkelig god service
Virkelig god service, mine svar blev besvaret prompte og skiltene fungere bare, mannge anbefalinger herfra

TapNFC.dk ããã®åç
KÞbte tre stk og de virker godt sÃ¥âŠ
KÞbte tre stk og de virker godt så super dejligt

TapNFC.dk ããã®åç
Vi havde produktet nogle få dage efter
Vi havde produktet nogle få dage efter, at vi havde bestilt det.

TapNFC.dk ããã®åç
Så spÊndt på at tage mit skilt i brug
Så spÊndt på at tage mit skilt i brug. Nem bestilling og god kundeservice ved fejltryk fik ny

TapNFC.dk ããã®åç
Godt produkt og god kundeservice
Godt produkt og god kundeservice. Alt levede fint op til vores forventninger.

Hurtig levering trods travlhed
Hurtig levering trods travlhed, som blev oplyst, og det fungerer rigtig godt - flot med logo pÃ¥ ð

TapNFC.dk ããã®åç
Det er et super fint produkt
Det er et super fint produkt, som mindsker barrieren en smule ved at skaffe anmeldelser. Men ingen ting kommer af sig selv, så det krÊver stadig en indsats at få kunden til at gÞre det. Men det er ikke produktets skyld, for det er svÊrt at se, hvordan det skal blive nemmere. Så kan helt sikkert anbefales.