FÞrste besÞg hos Thybo var en god oplevelse. Aftalt pris blev positivt overholdt, ogsÃ¥ selvom der blev lavet lidt ekstra. God modtagelse ved aflevering af bilen, og god information da jeg hentede den... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En pisse skÊv bil, en Ford ranger. Kabine er skÊv og ladet op til 1 1/2 cm smallere end kabine De er fuldstÊndig ligeglad , og gÞr absolut intet, til trods for det er sprit ny bil. Og Ford Danma... ãã£ãšèŠã
Super oplevelse hos Thybo Biler Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Thybo Biler i Holstebro. Jeg havde udset mig en bil pÃ¥ forhÃ¥nd, og allerede ved fÞrste kontakt oplevede jeg en super flot serv... ãã£ãšèŠã
Super service. Dygtige og kompetente medarbejdere bÃ¥de i Thisted og Holstebro. Styremodul i Fiat 500C virkede ikke. En ny modul ville koste over 7000kr. I stedet for bare at bestille en ny, prÞved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TAK FOR ANMELDELSERNE! Vi er utrolig glade for, at du/I tager tiden til at anmelde vores indsats â kort som langt â godt som skidt. Vi bruger responsen i jagten pÃ¥ at yde den bedste service for jer som kunder, samt skabe de bedst tÊnkelige rammer for virksomheden og dens medarbejdere. Med andre ord - Din tilfredshed - er vores berettigelse. HOS THYBO BILER Vil vi gÞre vores bedste for at lÞse dine behov og indfri dine forventninger, eller gÞre brug af en kollega med de rigtige kompetencer dertil. Vi tager hÃ¥nd om din bil gennem hele dens livscyklus, lige fra kÞbet gennem serviceoplevelsen til et genkÞb af ny bil. Vores serviceniveau over for dig, er afgÞrende for den mervÊrdi vi kan skabe i forholdet mellem os og dig, som kunde. THYBO BILER Thybo Biler er en veletableret bilforhandler, som blev grundlagt i 1982 af Henning Mikkelsen. Vi har 40 Ã¥rs erfaring i salg og service af biler. Vi sÊlger nye Opel, Fiat, Peugeot, Citroën, Iveco & Isuzu samt en masse brugte biler hos Thybo Biler, Vi hjÊlper dig med, at foretage det rigtige kÞb. Vi laver service, olieskift og andre reparationer pÃ¥ din bil. Er du sÃ¥ uheldig, at have en fÃ¥et en skade pÃ¥ din bil, sÃ¥ lad os tage hÃ¥nd om din bil. Vi sÊlger ogsÃ¥ reservedele til din bil. Thybo Biler - Vejen frem.
é£çµ¡å
Nybovej 55, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
- info@thybo-biler.dk
- thybo-biler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid fantastisk service i Holstebro afdelingen!
Min familie og jeg er super glade for at handle ved Thybo biler i Holstebro!
Der er altid en rigtig god service fra sÊlgerne og de ved hvad de taler om.
Samt konkurrencedygtige priser. Ros herfra!
Kom ind med firmabil idag
Kom ind med firmabil idag. Super Service. Havde lidt problemer da jeg kÞrte der fra, så jeg vender om kÞre tilbage igen. Drengene sider lige midt i et stykke brÞd og en kop kaffe da jeg kommer tilbage igen. De sluger deres brÞd og 123 så er der 2 mand stÊrk på bilen og 20 min senere kan jeg igen kÞre derfra. Det er bare super service. Tusind tak til jer alle.
Opel Mokka X service
Har haft min Opel mokka x til sit fÞrste service hos thybo biler i RingkÞbing og der har ikke vÊret noget at sÊtte en finger på, venlig personale og prisen var 2500 kr Inc alt, det synes jeg ikke var så galt
Fuld tilfredshed!
Super service hele vejen igennem i Holstebro. Lige fra salg til vÊrksted.
KÞbte min nye Opel Astra Sports Tourer tilbage i 2017. God pris, god service og hurtig levering.
Vil klart anbefale Thybo Biler!
Har haft en rigtig god oplevelse hosâŠ
Har haft en rigtig god oplevelse hos Thybo Biler. SÊlgerne er flinke og mÞder én i ÞjenhÞjde med et godt humÞr, og jeg fÞlte mig godt vejledt. På vÊrkstedet er der heller aldrig nogle problemer, de er gode til at forklare hvad der er blevet lavet og evt hvorfor.
En pisse skÊv bil
En pisse skÊv bil, en Ford ranger.
Kabine er skÊv og ladet op til 1 1/2 cm smallere end kabine
De er fuldstÊndig ligeglad , og gÞr absolut intet, til trods for det er sprit ny bil. Og Ford Danmark er sådan set også ligeglad, det eneste de svarer er at bilen selvfÞlgelig skal leve op til Fords standard, hvad den absolut ikke gÞr.
Driftsleder har ikke informeret mekaniker til trods for afleveret mangelliste.
Er yderligere blevet snydt med udstyr, hvilket benÊgtes
Hvis jeg var dig, så ville finde et andet vÊrksted.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette vÊrksted.
(min erfaring er med Holstebro afdelingen).
Jeg har så mange utilfredsstillende situationer omkring reparationen / kommunikationen / og efterfÞlgende kreditering efter indrÞmmelser om en Insignia konstruktionsfejl fra Opel Danmark.
Hvis jeg var dig, så ville finde et andet vÊrksted.
Jeg anbefaler ikke dette vÊrksted.
Jeg anbefaler ikke dette vÊrksted.
Eneste grund til der er givet to stjerner er fordi, at de egentlig laver tingene hurtigt.
Mekanikeren finder jeg arrogant, ikke serviceminded og bedrevidende.
Vi fik at vide vi havde en lånebil, synes det var besvÊrligt at få lov alligevel og så gerne man afleverede bilen akut efter deres nÊse til hvornår den skal leveres igen.
Jeg Þnsker ikke at bruge dette sted igen.
End ikke salgsafdelingen tager nogen form for kontakt.. Ãv oplevelse.
Nul Êrlighed
Man skal absolut ikke stole på hvad de siger om deres biler, de er fejlbehÊftede og står lige foran kÊmpe regninger!
Dette er på trods af et direkte spÞrgsmål om de havde nogen grund til at tro der skulle vÊre noget galt med bilen. Det havde de selvfÞlgelig ikke.
Ikke destro mindre stod den foran en reparation på +10.000,-
Super tilfreds
meget flink og venligt personale
fÞler sig som respekteret kunde selvom
det kun er lille belÞb man kÞber for
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ