En behagelig modtagelse en hurtig vurdering af skade og tidshorisont på afslutning. Ved afslutning bliver bilen leveret vasket. Et vÊrksted hvor man glÊder sig til at komme igen.
KÊmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service! BÃ¥de da jeg fik lavet service pÃ¥ min Ford Mustang Mach-E â og igen i dag â er jeg blevet mÞdt af venlige, hjÊlpsomme og ekstremt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter 10 Ã¥r som kunde hos Bilhuset Thybo (og livslang medlem af FDM) har jeg ikke oplevet én eneste gang, at firmaet ikke har levet 100% op til mine temmelig strenge krav - og jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de ge... ãã£ãšèŠã
Vores Kuga Hybrid har netop vÊret pÃ¥ vÊrksted (sikkerheds-indkaldelse) - og igen var det en god oplevelse at trÊde ind i bilhuset ð - Bliver hilst godmorgen ved navn og med smil. Kaffe og avis i ven... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Autoriseret Ford vÊrksted i Vissenbjerg på Fyn.
Bredgade 74, 5492, Vissenbjerg, ãã³ããŒã¯
- thybo@bilhusetthybo.dk
- www.bilhusetthybo.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg er yderst tilfreds med besÞget ogâŠ
Jeg er yderst tilfreds med besÞget og repationen
God service og personalet er venligt
Jeg har fÃ¥et serviceret min bil sidenâŠ
Jeg har fået serviceret min bil siden 2013, og der har aldrig vÊret noget at klage over.
Altid et rart sted at komme og som harâŠ
Altid et rart sted at komme og som har vidende og kompetente medarbejdere i alle genre indenfor bilbranchen.
Claus, NÊsbyhoved Broby
God service og god behandling
God service og god behandling . IsÊr når de ringer til en hvis der uforudsete ting der skal laves så vi kan finde en lÞsning på det.
Professionelle
Ved afslutning bliver bilen leveret vasket.
Et vÊrksted hvor man glÊder sig til at komme igen.
Altid overordentlig tilfreds med Thybo
Altid overordentlig tilfreds med Thybo. Hurtig og venlig service.
Altid en professionel hjÊlp
Altid en professionel hjÊlp. God tone.
Behagelig og trovÊrdigrne betjening
Behagelig og trovÊrdig betjening hele vejen igennem i.f.m. handlerne af 2 stk. Elbiler
Rigtig god betjening
Tak for en god behandling, og veludfÞrt arbejde. Med en veludfÞrt beskrivelse af arbejdet.
Fantastisk vÊrksted som er fleksible
Fantastisk vÊrksted som er fleksible, tilbyder tid samme dag, venlige og med rimelige priser.
Jeg er så imponeret af dette vÊrksted og hvis det var muligt havde jeg givet 10 stjerner istedet for de maximale 5.
Venlig modtagelse og fin tilbagemeldingâŠ
Venlig modtagelse og fin tilbagemelding på det der blev ordnet.
Stor ros til alle.
God betjening og nem at snakke med
God konkurrencepris
God forklaring om bremsernes tilstand og tidshorisont for udskiftning. Noget Bedre pris en Autohuset Vestergaard
Super Service
Vi har kÞbt en Ranger hos Thybo. Og har altid oplevet en super service.
ImÞdekommende og kompetente medarbejdere.
SÃ¥ 5 stjerner herfra.

Min oplevelse med bilhuset thybo
Min oplevelse med bilhuset thybo
Mmmm ved ikke hvordan jeg nÊsten skulle starte men har aldrig mÞdt så ubehagelige ejer og og medarbejdere. KÞbte en Ford kugle og tÊnkte jeg vil stÞtte lokale og lave en service kontrakt men husk og lÊs alle betingelserne der ikke engang opfyldning af sprinklervÊske. Kommer man og sige man vil opsige sin aftale for man bare en besked af ejeren, den kan da ikke opsiges. Jeg henviser til kontrakten, at der står ikke, at aftalen ikke kan opsiges. Ejeren siger, der står jo heller ikke at den kan opsiges.
Ejer og medarbejder er var ikke behagelig at tale med, de taler ned til deres kunder.

Bilhusetthybo ããã®åç
Serviceaftale - hjemmestrikket efter egne regler
Vi lavede en service aftale med bilhuset thybo, og det har vi fortrudt lige siden. Aldrig har vi oplevet en så ringe serviceaftale og aldrig har jeg fÞlt mig taget så meget ved mÞllen.
Serviceaftaler er hjemmelavet og kan ikke samlingens med andre serviceaftaler.
Pas på med at lave aftaler med dem.
Og lÊs alle (og der er mange) undtagelser som aftalen ikke dÊkker.
Ikke engang en opfyldning af sprinklervÊke er med i aftalen ð«£
Ejeren er ikke til at tale med, afbryder en konstant og er ikke lyttende.
Hold jer vÊk derfra !!!
Når man kommer med en fejl på bilen, rustpletter på ladeklap bilen er 18 mdr. så vil de ikke gÞre noget- får blot beskeden om, at det har vi ikke set fÞr og det får vi ikke noget ud af, at sende ind til Ford Danmark.
Nu har vi skiftet mekaniker og nu bliver dette lavet på garantien.
SÊtter aldrig mine ben hos dem igen.

Bilhusetthybo ããã®åç
Altid frisk til en god handel og godâŠ
Altid frisk til en god handel og god service
gad fornuftig pris på min brugte KUGA
Takker for venlig behandling
God og hurtig service
Det hele var lidt presset med tiden for mit vedkommende. Så at de var med på det hele skulle gå lidt hurtigt, var en kÊmpe hjÊlp.