Tidslinjerne blev overholdt som aftalt. Et par hÃ¥r i suppen er dog, at vores solgte kÞretÞj fÞrst blev afmeldt hos SKAT, fjorten dage efter handlen blev afsluttet! Derudover har vi efterfÞlgende kons... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har lige kÞbt en BMW iX3 hos Thye Biler, og hele forlÞbet var en fornÞjelse. Mathias var utrolig professionel, Êrlig og hjÊlpsom gennem hele processen. Han sÞrgede for, at alt gik glat, bÃ¥de m... ãã£ãšèŠã
KÞb din nÊste bil af Mathias fra Thye biler. KÞbte en meget smuk sÞlvgrÃ¥ Passat GTE af Thye biler og har fÃ¥et en afslappet og god behandling hele vejen igennem med diverse services og ekstra som bl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er centralt beliggende i KÞge, I huset er vi et professionelt salgsteam med en bred viden inden for bilmarkedet. Vi er specialister indenfor leasing, og tilbyder alle former for flexleasing, til landets bedste priser. Udover dette yder vi en omfattende service, som dÊkker over bl.a. hjemtagelse, re-leasing og hjÊlp til videresalg
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞbte en q4 e tron ultimo 2025 hos ThyeâŠ
KÞbte en q4 e tron ultimo 2025 hos Thye Biler, og det har jeg ikke fortrudt.
Der har vÊret knas med bakkamera, og 12v batteriet. Thye har vÊret hurtige til at reagere og finde vÊrksted til udbedring.
Jeg fik bilen til en super god pris. Det unge energiske salgsteam var en fornÞjelse under hele kÞbsprocessen.
Du kan roligt handle bil hos Thye!
Vi havde en fantastisk oplevelse vedâŠ
Vi havde en fantastisk oplevelse ved kÞb af vores ID5 fra 2022. God kommunikation og fantastisk service - batteritest blev hurtigt udarbejdet og bilen fremstod superflot klargjort, da vi hentede den. Tusind tak for god behandling og en god handel! Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi handler og/eller bestiller service her.
Super oplevelse hos Thye Biler! âïž
Jeg har lige kÞbt en BMW iX3 hos Thye Biler, og hele forlÞbet var en fornÞjelse. Mathias var utrolig professionel, Êrlig og hjÊlpsom gennem hele processen. Han sÞrgede for, at alt gik glat, både med kÞbet og med min gamle byttebil.
Alt blev håndteret hurtigt, trygt og med god kommunikation. Man mÊrker tydeligt, at de går op i kundetilfredshed og kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale Thye Biler og isÊr Mathias. Jeg handler helt sikkert her igen nÊste gang! ððš
SvÊrt at skifte til vinterhjul uden top til låsebolte
KÞbte en rigtig fin Skoda Enyag, og kÞbte vinter dÊk/ fÊlge med, til en fin pris, aftalte derfor at det skulle vÊre uoriginale, fik 4 brugte dÊk/fÊlge, hvilket ikke var aftalen.
Jeg bed det i mig da jeg ellers var tilfreds med handlen, da jeg skulle have mine vinterhjul pÃ¥, kunne det ikke lade sig gÞre, da der var lÃ¥sebolte pÃ¥ men ikke nogen âtopâ sÃ¥ de kunne lÞsnes. SÃ¥ efter en spildt tur hos dÊkmanden, kÞrte jeg til Thye Auto, hvor de efter ca 25 minutter, inklusiv vente tid, fordi butikken var forladt, da de var ude og kÞre, kunne konstaterer at de ikke havde en top, men de da mente de kunne skaffe en. Det lÞb jeg ganske enkelt tÞr for tÃ¥lmodighed. NÃ¥r jeg kÞber en bil i den prisklasse sÃ¥ forventer jeg at de som sÊlgere har styr pÃ¥ sÃ¥dan en detalje.
Jeg tÊnker ikke at familiens biler fremover bliver kÞbt der

Thyebiler A/S ããã®åç
Vi kÞbte en fin Skode Enyaq.
Vi kÞbte en fin Skode Enyaq.
Vi er super glade for en dejlig og behagelig proces.
Med flinke sÊlgere.
Mathias, fik givet en meget god service. Og de små ting som der sku fikses efter kÞb. Dem ordnede han bare med det samme.
Vi er glade og tilfredse.
Tak for et godt bilkÞb.
Vi ses
KÞbte en EQC hvor der var problemer medâŠ
KÞbte en EQC hvor der var problemer med sporing og dÊkkene, henvendte mig til Mathias, som ydede en fantastisk service og klarede problemet. Klar anbefaling!
Min 5 bil er netop kÞbt hos Mathias fraâŠ
Min 5 bil er netop kÞbt hos Mathias fra Thyebiler endnu engang er servicen fuldstÊndig fantastisk. Jeg kunne ikke forstille mig selv kÞbe andre steder end hos dem. Gode og Êrlige mennesker
KÞbte en SKODA ENYAQ fra 2023!
KÞbte en SKODA ENYAQ fra 2023 hos Thye Biler A/S â fantastisk kundeservice, hurtig levering og fine priser. Jeg vender helt sikkert tilbage!
5 Stjerner herfra. ð
KÞbte min fÞrste bil hos dem
KÞbte min fÞrste bil hos dem, og er super tilfreds med den, super pris og god service ! Kommer helt sikkert igen
KÞbte en fin Audi e-tron hos Thye BilerâŠ
KÞbte en fin Audi e-tron hos Thye Biler og gav min gamle Citroën i bytte til en fin pris. Kan varmt anbefale at handle hos dem. ð
KÞb af importeret bil
Vi kÞbte i juni 24 en Peugeot e-208 GT hos Thye biler.
Inden kÞbet tjekkede vi anmeldelser på trustpilot, som var godt. Dette har de desvÊrre vist sig ikke at leve op til.
Bilen er importeret fra Sverige og inden indgåelse af kÞbsaftale blev vi lovet at de ville fremskaffe den originale servicebog på bilen.
Dette er desvÊrre ikke sket, trods mange henvendelser til Thye biler og nu svarer de ikke på vores mail.
Uden den originale servicebog er bilen desvÊrre ikke omfattet af garantien fra Peugeot, hvilket er meget utilfredsstillende og som vi var blevet lovet.
Vi har vÊret på Peugeot med bilen og de siger at vi skal have bogen fra forhandler ellers er der ikke garanti på bilen.
Grundet den manglende servicebog, kan vi heller ikke få de almindelige service af bilen registreret korrekt (selvom den har vÊre til service - det har vi selv sÞrget for).
Så pas på med at kÞbe importerede biler hos Thye - de holder ikke hvad de lover.

Super behandling
Meget imÞdekommende og service mindet fÞlte os godt tilpas så snart vi trådte ind i udstillings lokalet kÞbte en bil og fik en fornuftig pris for vores gamle kan kun anbefale thyebiler som et meget seriÞst firma
Jeg har kÞbt bil Hos Thye Biler
Jeg har kÞbt bil Hos Thye Biler. Mathias var meget imÞdekommende, behjÊlpelig og professionel gennem hele processen. Han fandt den Audi Q4 etron som vi kiggede efter. Hurtig og god service! Thye biler kan klart anbefales når man skal kÞbe ny bil :)
Samlet set var det en godâŠ
Samlet set var det en god bilkÞbsoplevelse. Jeg var isÊr taknemmelig for den klare kommunikation gennem hele processen og hvor hurtigt jeg fik svar. Tusind tak!
Super god service hos Jeppe
Super god service hos Jeppe, kan stÊrkt anbefales ð
Vi har lige kÞbt en Skoda Enyaq IVâŠ
Vi har lige kÞbt en Skoda Enyaq IV Sportline og kan kun rose Thyebiler for deres gode service og hjÊlpsomhed ved kÞbet af vores bil.
Vi fik en rigtig god pris for vores gamle bil, så vi vil helt klart anbefale Thyebiler, hvis man skal handle ny/brugt bil.
God og venlig betjening
God og venlig betjening , intet at klage over.
Fantastisk oplevelse hos Thye Biler
Fantastisk oplevelse hos Thye Biler! SÊlgeren Mathias var yderst hjÊlpsom og professionel gennem hele processen. Jeg kÞbte en VW Polo, som kÞrer upåklageligt. Kan varmt anbefale både Mathias og Thye Biler, hvis du leder efter en bilforhandler med top service.
DÃ¥rlig service
Vi havde set på en Skoda Enyaq, som vi gerne ville komme og kigge på.
Vi kommer fra Jylland, derfor ringede min kÊreste for at hÞre og der var evt skader på bilen. Min kÊreste får at vide, at der ingenting er fundet på bilen.
Da vi ankommer og ser bilen, kan vi begge se små ridser på hver vores side af bilen. Vi kan også se at bagklappen har to store hakker. Ud over en masse ridser, så er lÊderet ved midterkonsollen også Þdelagt. Vi får dog at vide, at alt det kan laves, hvilket vi bestemt ikke Þnsker. Det havde vÊret rart med noget Êrlighed.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ