Kanon service hos ThyRep!
Kanon service hos ThyRep! Er en halvgammel dame, som ejer en halvgammel IPhone 6S PLUS - min tro fÞlgesvend gennem de sidste 4-4,5 Ã¥r. Vi er 100% dus, og den har aldrig fejlet noget, indtil den pludselig - fra den ene dag til den anden - ikke kunne holde strÞm lÊngere. Satte jeg den til opladning, viste den efter ganske kort tid â99% opladtâ, men efter mindre end 5 min. og uden strÞmstik, blev der sort skÊrm og telefonen slukkede. Jeg ringede derfor til ThyRep., for at fÃ¥ et bud pÃ¥, hvad der kunne vÊre i vejen? En flinke flinke ung mand fortalte mig, at det med al sandsynlighed var telefonens batteri som var kaput, men at det hurtigt kunne udskiftes med et splinter nyt. NÊste dag kÞrte jeg selvfÞlgelig ud til ThyRep i Thisted, hvor jeg blev hilst velkommen, sÃ¥ snart jeg trÃ¥dte ind i butikken. Jeg blev tilbudt en siddeplads, hvis jeg ville vente imens batteriet blev udskiftet, hvilket jeg takkede ja til. 15 min. senere var min telefon klar, og regningen lÞd pÃ¥ 300,-. Den fungerer nu som en ny igen, hvorfor jeg selvfÞlgelig giver ThyRep mine aller bedste anbefalinger. SÞd og venlig kundebetjening, super hurtig ekspedition, veludfÞrt arbejde, og en pris som alle kan betale sig fra. ThyRep fÃ¥r 5 stjerner ud af 5 fra mig! *****
2023幎4æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ