Jeg er meget imponeret over den service, jeg fik hos Cykelmakker. Det var utrolig nemt at bestille hjÊlp, og hele forlÞbet var hurtigt og problemfrit. Teknikeren kom allerede om morgenen hjemme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtigt og effektivt fik jeg lÞst mit problem. Behandlingstiden fra jeg meldte fejlen til min cykel var klar igen var under to dage. Nem, hurtigt og gennemsigtig kommunikation. Jeg er meget tilfred... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig respons,ingen bÞvl.Kunne dog have brugt en lille tilbagemelding,når arbejdet var gjort.Ellers meget tilfreds.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cykelmakker er en cykelservice til alle cykler solgt hos Salling Group (Bilka, FÞtex & BR). Et landsdÊkkende netvÊrk af professionelle cykelmekanikere, hvor servicen kommer i fÞrste rÊkke.
Silkeborgvej 142, kl. 1 & 2, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Cykelmakker.dk ããã®åç
Jeg er meget imponeret over den service, jeg fik hos Cykelmakker.
Det var utrolig nemt at bestille hjÊlp, og hele forlÞbet var hurtigt og problemfrit. Teknikeren kom allerede om morgenen hjemme hos mig, så min cykel var repareret i god tid, og jeg kunne bruge den til at komme på arbejde samme dag.
Reparationen blev udfÞrt effektivt og professionelt, og det var en stor fordel, at de kom hjem til mig, så jeg ikke selv skulle transportere cyklen til et vÊrksted.
Jeg kan varmt anbefale Cykelmakker til alle, der Þnsker hurtig, fleksibel og kompetent cykelservice.

Cykelmakker.dk ããã®åç
Nem, hurtigt og gennemsigtig kommunikation. Jeg er meget tilfreds og helt tryg hvis jeg igen skulle få brug for hjÊlp af Cykelmakker.dk :)
Mvh Maria

Cykelmakker.dk ããã®åç
God service og rådgivning. Tillige meget billig med reservedele . Jeg har kun ros tilovers for dem.

Cykelmakker.dk ããã®åç
Hurtigt og nemt service, rigtigt godt tilfreds med forlÞbet.

Cykelmakker.dk ããã®åç
Gik det ekstra skridt og leverede service udover min egen forventning. Meget tilfreds.

Hurtig reparation 2 dage så havde jeg min cykel igen

Cykelmakker.dk ããã®åç
Jeg aflevere min el-cykel med defekte bremser der hyler kraftigt, hvor den ene bremse er virkelig hård. Derudover virker motorhjÊlpen på cyklen heller ikke optimalt. De aflevere så cyklen tilbage og siger den er repareret. Jeg ender med at få cyklen tilbage i vÊrre stand end da den blev afleveret, og i uforsvarligt tilstand. Jo flere gange de henter den og jo lÊngere tid de beholder den, jo dyrere bliver det for mig, når de vÊlger heller ikke at stille en lånecykle til rådighed. Jeg synes det er en virkelig skuffende oplevelse.

Cykelmakker.dk ããã®åç
Jeg cyklede derud med min cykel og de fiksede den med det samme jeg kom, super sÞde og god service

Cykelmakker.dk ããã®åç
Nem at udfylde reklamation på deres hjemmeside. Kunne aflevere cykel dagen efter til reperation og afhente den nÊste morgen

Cykelmakker.dk ããã®åç
Super oplevelse blev guided igennem per telefon og kunne selv udbedre så alt i alt en perfekt service

Cykelmakker.dk ããã®åç
Indleverer en cykel med bla en pedalfejl og nogle gear og lygte problemer. Allerede dagen efter kan jeg hente den. Det var hurtig og super fin service

Cykelmakker.dk ããã®åç
Kort svartid, behagelig dialog, hurtig diagnosticering og derfor også hurtigt kÞrende igen.

Cykelmakker.dk ããã®åç
Excellent service! I booked a repair for my bicycleâs side wheels through the app. The stated response time was within 5 working days, but they responded on Sunday and completed the repair on Monday morning. The process was very simpleâjust leave the bike in an accessible place and describe the issue. No unnecessary emails or message exchanges, just a straightforward and efficient service. Highly recommended!

Cykelmakker.dk ããã®åç
Rigtig god og hurtig service. Jeg kÞbte cyklen i Bilka og oplevede mindre fejl på cyklen. Det var meget nemt at udfylde en formular i cykelmakkers app og 4 dage efter fik jeg besÞg af cykelmekanikeren.

Cykelmakker.dk ããã®åç
Til at starte med vil jeg sige, at jeg er tilfreds med resultatet af min reklamation. Grunden til de tre stjerne er så, at jeg blev ringet op af mekanikeren, der fortalte at min cykel ikke fejlede noget, på trods af at den larmede sindssygt meget fra bremserne. Jeg var nÞdt til at insistere på at han skulle skifte et eller andet i et forsÞg på at udbedre mit problem, hvor han så nÊsten lÞd fornÊrmet over at jeg ikke godtog hans vurdering af sagen. Han skiftede så både skiver og klodser, og problemet med at bremserne larmede er nu forsvundet.

Cykelmakker.dk ããã®åç
Cykelmakker fixede i fÞrste forsÞg en skivebremse som jeg ikke selv kunne justere rigtigt.
I Þvrigt havde jeg glemt at de kom for at fixe cyklen, så jeg havde min baby til at sove i en barnevogn LIGE ved siden af cyklen. Og mekanikeren klarede både justering af skive, pedaler og styr uden at vÊkke den lille. TAK for det. :-)