Cykelmakker.dk レビュヌ 1,258

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er meget imponeret over den service, jeg fik hos Cykelmakker. Det var utrolig nemt at bestille hjÊlp, og hele forlÞbet var hurtigt og problemfrit. Teknikeren kom allerede om morgenen hjemme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtigt og effektivt fik jeg lÞst mit problem. Behandlingstiden fra jeg meldte fejlen til min cykel var klar igen var under to dage. Nem, hurtigt og gennemsigtig kommunikation. Jeg er meget tilfred... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig respons,ingen bÞvl.Kunne dog have brugt en lille tilbagemelding,når arbejdet var gjort.Ellers meget tilfreds.

䌁業情報

1. 自転車修理店

圓該䌁業による蚘述

Cykelmakker er en cykelservice til alle cykler solgt hos Salling Group (Bilka, FÞtex & BR). Et landsdÊkkende netvÊrk af professionelle cykelmekanikere, hvor servicen kommer i fÞrste rÊkke.

4.8

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hurtig respons, ingen bÞvl.

2026幎6月29日

Hej Jaanika

Tak for din feedback - det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 👏

Rigtig god dag!

Jeg er meget imponeret

Jeg er meget imponeret over den service, jeg fik hos Cykelmakker.

Det var utrolig nemt at bestille hjÊlp, og hele forlÞbet var hurtigt og problemfrit. Teknikeren kom allerede om morgenen hjemme hos mig, så min cykel var repareret i god tid, og jeg kunne bruge den til at komme på arbejde samme dag.

Reparationen blev udfÞrt effektivt og professionelt, og det var en stor fordel, at de kom hjem til mig, så jeg ikke selv skulle transportere cyklen til et vÊrksted.

Jeg kan varmt anbefale Cykelmakker til alle, der Þnsker hurtig, fleksibel og kompetent cykelservice.

2026幎6月29日

Hej Camilla

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Det er vi rigtig glade for at hÞre 💪

Varm anbefaling

Nem, hurtigt og gennemsigtig kommunikation. Jeg er meget tilfreds og helt tryg hvis jeg igen skulle få brug for hjÊlp af Cykelmakker.dk :)
Mvh Maria

2026幎6月23日

Hej Maria

Tusind tak for de flotte ord! Det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 👏

God dag til dig!

God service og rådgivning

God service og rådgivning. Tillige meget billig med reservedele . Jeg har kun ros tilovers for dem.

2026幎6月26日

Hej Karsten

Tak for at dele din oplevelse med os! Det sÊtter vi pris pÃ¥ 😊

Ha' en god dag!

Team Cykelmakker 🚲

mere end jeg kunne forlange.

Gik det ekstra skridt og leverede service udover min egen forventning. Meget tilfreds.

2026幎6月19日

Hej Andreas

Tak for at dele din oplevelse! Det er vi rigtig glade for at hÞre 💪

Team Cykelmakker 🚲

Cykel leveret i vÊrre stand end indleveret

Jeg aflevere min el-cykel med defekte bremser der hyler kraftigt, hvor den ene bremse er virkelig hård. Derudover virker motorhjÊlpen på cyklen heller ikke optimalt. De aflevere så cyklen tilbage og siger den er repareret. Jeg ender med at få cyklen tilbage i vÊrre stand end da den blev afleveret, og i uforsvarligt tilstand. Jo flere gange de henter den og jo lÊngere tid de beholder den, jo dyrere bliver det for mig, når de vÊlger heller ikke at stille en lånecykle til rådighed. Jeg synes det er en virkelig skuffende oplevelse.

2026幎6月23日

Hej

Jeg er ked af a hÞre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos os. Jeg kan desvÊrre ikke finde din sag ud fra dine oplysninger her. Du mÃ¥ meget gerne sende en mail til kontakt@cykelmakker.dk, sÃ¥ vi kan fÃ¥ hjulpet dig godt videre 😊

Team Cykelmakker 🚲

Nem at udfylde reklamation på deres

Nem at udfylde reklamation på deres hjemmeside. Kunne aflevere cykel dagen efter til reperation og afhente den nÊste morgen

2026幎6月15日

Hej Sally

Tak for at dele din oplevelse! Jeg er glad for, at vi hurtigt fik dig godt kÞrende igen 👏

God weekend!

Team Cykelmakker 🚲

Super oplevelse blev guided igennem per

Super oplevelse blev guided igennem per telefon og kunne selv udbedre så alt i alt en perfekt service

2026幎6月15日

Hej Kenneth

Tak for at dele din oplevelse! Det er vi glade for at hÞre 💪

Go' weekend!

Team Cykelmakker 🚲

Indleverer en cykel med bla en

Indleverer en cykel med bla en pedalfejl og nogle gear og lygte problemer. Allerede dagen efter kan jeg hente den. Det var hurtig og super fin service

2026幎5月21日

Hej Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at vi hurtigt kunne få lÞst både pedal-, gear- og lygteproblemerne, så cyklen var klar allerede dagen efter. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Magnus, Team Cykelmakker 🚲

Rigtig fin og hurtig service.

Rigtig fin og hurtig service.

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede både hurtig og god service. Det sÊtter vi stor pris på at hÞre.

Hurtig respons og service

2026幎6月5日

Hej Maryam

Tusind tak for de flotte ord. Det glÊder os, at du oplevede både hurtig respons og god service. Tak fordi du valgte os til at hjÊlpe med din cykel.

God oplevelse

Kort svartid, behagelig dialog, hurtig diagnosticering og derfor også hurtigt kÞrende igen.

2026幎6月6日

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede kort svartid, en behagelig dialog og en hurtig lÞsning på problemet. God fornÞjelse med cyklen, og tak fordi du delte din oplevelse.

Excellent service

Excellent service! I booked a repair for my bicycle’s side wheels through the app. The stated response time was within 5 working days, but they responded on Sunday and completed the repair on Monday morning. The process was very simple—just leave the bike in an accessible place and describe the issue. No unnecessary emails or message exchanges, just a straightforward and efficient service. Highly recommended!

Hi Ketan

Thank you very much for your detailed review. We're delighted to hear that the process was simple, efficient, and even faster than expected. Our goal is to make bicycle repairs as easy and hassle-free as possible, so it's great to know that this was your experience. Thank you for your recommendation.

Magnus, Team Cykelmakker 🚲

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Jeg kÞbte cyklen i Bilka og oplevede mindre fejl på cyklen. Det var meget nemt at udfylde en formular i cykelmakkers app og 4 dage efter fik jeg besÞg af cykelmekanikeren.

2026幎6月9日

Hej Sascha

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du oplevede processen som nem, og at vi hurtigt kunne hjÊlpe med de fejl, du oplevede på cyklen. Tak fordi du delte din oplevelse.

God oplevelse

Hurtig hjÊlp og styr på det :-)

2026幎6月4日

Hej Sofie

Tak for de 5 stjerner. Det er skÞnt at hÞre, at du fik hurtig hjÊlp, og at alt var, som det skulle vÊre. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Magnus, Team Cykelmakker 🚲

Til at starte med vil jeg sige

Til at starte med vil jeg sige, at jeg er tilfreds med resultatet af min reklamation. Grunden til de tre stjerne er så, at jeg blev ringet op af mekanikeren, der fortalte at min cykel ikke fejlede noget, på trods af at den larmede sindssygt meget fra bremserne. Jeg var nÞdt til at insistere på at han skulle skifte et eller andet i et forsÞg på at udbedre mit problem, hvor han så nÊsten lÞd fornÊrmet over at jeg ikke godtog hans vurdering af sagen. Han skiftede så både skiver og klodser, og problemet med at bremserne larmede er nu forsvundet.

Hej Dennis

Tak for din feedback. Vi er glade for, at problemet med bremserne blev lÞst, og at du i sidste ende er tilfreds med resultatet. Samtidig beklager vi, at dialogen undervejs ikke levede op til dine forventninger. Din oplevelse er vigtig for os, og vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu bedre til både kommunikation og fejlsÞgning. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Ninja-mekanikere

Cykelmakker fixede i fÞrste forsÞg en skivebremse som jeg ikke selv kunne justere rigtigt.

I Þvrigt havde jeg glemt at de kom for at fixe cyklen, så jeg havde min baby til at sove i en barnevogn LIGE ved siden af cyklen. Og mekanikeren klarede både justering af skive, pedaler og styr uden at vÊkke den lille. TAK for det. :-)

2026幎6月4日

Hej Morten

Sikke en fantastisk anmeldelse – tak for den. Vi er glade for, at skivebremsen blev justeret korrekt i fÞrste forsÞg. Og ekstra tak for historien om den sovende baby. Vi sender stor ros videre til mekanikeren for bÃ¥de det tekniske arbejde og de ninja-lignende evner. 😊

Tak fordi du delte oplevelsen med os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。